|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שכחת את שני הדברים החשובים: רגליים ומשקלי עבודה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() הינה התחלנו עם הזיוני שכל.. ואורי אתה נראה מעולה,לאן עוד אתה רוצה להגיע תגיד לי ?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חחח זה מה שכולם אומרים לי שאני הולך לים או יוצא אם גופיה
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כן רק שהם אומרים את זה במובן של "תפסיק" חחח,ואני במובן של תמשיך יתותח
ואתה רוצה 8% ? אתה כבר הגעתה לזה לדעתי,תראה אין עליך גרם שומן.מה שמוזר אצלך זה שהבטן ממש חטובה אבל היידים פחות,אני מאמין שזה מה שמפריע לך להפסיק תחיטוב? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תשמע אני לא מנסה להטריל אבל אני חושב שמשקלי עבודה הם חלק בלתי נפרד מההישג. גם אם הוא בילדר יהיה נחמד לדעת סך הכל על איזה משקלים הוא עובד. ולגבי הרגליים, אתה חושב שרגליים זה זיוני שכל? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תאמת אני מסכים איתך,הצורה שביקשתה את זה הפריע לי "והכי חשוב מה הם המשקלי עבודה ורגליים" אם הייתה אומר "אפשר לדעת את המשקלי עבודה שלך? ומה עם תמונות רגליים? אז תאכלס זה היה אחלה,אבל די הקצנתה את הבקשה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תמונות גב חדשות | narchus | גלריות הגולשים | 0 | 08-01-10 14:30 |
תמונות חדשות מהיום, בהתאם למה שאמרו תמונות ברורות וטובות! תגיבו!! | BlueNinja | גלריות הגולשים | 32 | 22-11-08 17:04 |
תמונות חדשות של מרטינז !! סוף סוף כמה תמונות פוזינג | SiX PACK | פיתוח גוף תחרותי | 15 | 31-05-08 13:08 |
2 תמונות חדשות של אלכסיי לסוקוב . ועוד כמה תמונות טובות | zed | פיתוח גוף תחרותי | 24 | 20-05-08 15:35 |
תמונות חדשות | Mad_dog | גלריות הגולשים | 30 | 10-10-07 14:58 |