|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני יחסית בטבעי אתלט ושרירי.
אבל אני לא רוצה ללכת לחדר כושר אלא לפתח בעצמי ובלי מתקנים ומשקולות. אז יש לי כמה שאלות בנוגע לסוגי תרגילים שמשפיעים על שרירים שונים. אז בחזה, יש שני שרירים, התחתון והעליון! אבל איך אני עובד על האמצעי? הכוונה איפה ששני השרירי חזה נפגשים, השמאלי והימני. ואיך אני עובד על היד הקדמית בלי משקולות? אני מקווה שתוכלו לעזור לי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() על האמצע של השריר החזה אתה לא יכול לעבוד.. אתה עבוד על כל החזה.. לא משנה באיזה זוית אתה מאמן את החזה, כל החזה יעבוד.. מתי שיש זוית זה פשוט שם דגש על החלק של החזה..
אז אם אתה רוצה חזה "אמצעי" ובלי משקולות , תעשה שכיבות שמיכה רגילות.. ויד קדמית.. מתח אבל שהאגרופים יופנו קדימה.. או שתקח כסא ותתאמן איתו במקום משקולות.. בהצלחה...
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה על התשובה.
לגבי היד הקדמית, צודק שכחתי מזה. אבל בחזה שלי יש בעיה, שהצד יותר מפותח מהאמצע! יש שיטה לעבוד יותר על האמצע מהצד כדי שזה יתזאן? כמו לשמאל יותר צמוד או בזוית מסויימת? תודה על העזרה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אחראית תזונה ותוספים.
עוסק ב:: מדריכה בחדר כושר
|
![]() בחזה יש 3 שרירים עליון אמצעי ותחתון על החזה האמצעי אתה עובד בשכיבה 180 על הגב
ליד קדמית עודים מתח צר עם ידיים הפוכות
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() אני לא הבנתי כל כך, דברו יותר בשפה של מתחיל.
יד קדמית הבנתי. אבל איך לעשות את החזה האמצעי? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
שכיבות שמיכה רגילות..אם אתה מתאמן בלי משקולות..אם תעשה שכיבות שמיכה אם רגליים למעלה אז זה יאמן חזה עליון, ואם תעשה שכיבות שמיכה אם הידיים למעלה(יענו על כסא או משהו אחר..) זה יאמן חזה תחתון.. אבל אתה רוצה חזה "אמצעי" אז הכי טוב שכיבות שמיכה רגילות..
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() קיצר שכיבות שמיכה וכל זה , לא ממש יעשו הרבה בפיתוח חזה , יש תרגילים ביתיים טובים יותר ,
P.S http://www.angelfire.com/ny5/shenand...odyweight.html
![]() |
#9 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה על העזרה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |