|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שנתיים הייתי מעביר חצי שעה עם בקבוקים מרמים אותם כתפיים ידיים ושכיבות שמיכה אמרתי אני יקח את זה ברצינות קניתי את הiron gym למתח , 4 פלטות של 5 , 4 פלטות של 2.5 ומוט w אירגנתי שטיח ומוט w ויש לי חדר כושר כמובן שגם התחלתי לאכול כמו שצריך, אז למי שיגיד מה איך. זה בחודש מקווה שתקראו, כן התחלתי ממשו.. אבל בכל זאת עליתי בחודש הזה מ 72 ל76 קילו .. אימונים חזקים ותזונה טובה ויש תוצאות וזו רק ההתחלה , אשמח לשמוע חוות דעת שלכם תודה.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחחחחחחחח כל מה שקנית היה מספיק לשלוש חודש במכון ובשלוש חודש הייתה עושה פי 4 מה שעשית פה בחודש ואני אפילו אפס במתמטיקה !!! באמת אחי צרכנות נבונה.. איזה ישרלאים.. חוץ מיזה אחלה חיטוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
לעניין עדיף היה שהיית מתאמן במכון ... אבל נראה סבבה לגמריי - לא מפלצת מאסה אבל גוף סבבה . עכשיו תתחיל לאכול כמו שצריך ולהיתאמן כמו שצריך . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() איזה קטע !! לא חייב לך כלום !! נכון קטע? אמרת בדיוק מה שאני אמרתי לו יא דגנרט
ביגלל שהוספתי את ה"חחחחחח" אז חשבת שצחקתי עליו ???? יא לא אינטלקטואל בלתי קונבציונאלי תלת ראשי |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() הכינוי שלך ממש לא תואם את הדרך שאתה מבטא את עצמך... תסתכל טוב טוב על הדרך שהגבתה, מעריך את זה שהגבתה אבל לא בטוח שאתה באמת יכול לצחוק עליי.. רק בפורומים.. בכלמקרה תודה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אין לי שוווום כוונה לצחוק עלייך ויותר מיזה הלוואי עלי החיטוב שלך עכשיו אם לא הייתי כל חודש פצוע או חולה כבר לפי לו"ז הייתי מסיים תחיטוב המסריח הזה מזמן
אבל נו מילא כל יום חדש זה הזמדנות |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() הבנתי אותך אחינו רק תשים לב לתגובות פחות מתנשאות ככה בעדינות והכל טוב..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() שניכם יומיים בפורום +- ולא נראה לי שהבנתם שהמטרה שלו זה לא משחקי אגו אלא לעזור אחד לשני להתקדם.
נייס גיי- הכוונה שלך היתה טובה אבל היה בה טיפה זלזול, למרות הכל לגיטימי. לפותח הפוסט, תרשם לחדר כושר, תתחיל להתאמן בצורה רצינית, לאכול בצורה רצינית וללמוד ולהבין איך להתקדם ואז תעלה תמונות שמשקפות את זה. בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מדריך חדר כושר ממכללת "גבעת וושינגטון"
|
![]() לפותח הפוסט, אני גם בדעה פה כמו כולם שעם חדר כושר+תזונה נכונה תגיע לתוצאות. רואים שיש לך גנטיקה טובה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() אני לא בטוח אם זה בדיחה עוקצנית או שסתם לא שמת לב חחחחחחחחחחחחחחחחח גדול
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
התייעצות סופר חשובה-חודש מאסה כן או לא..? | JuJitsu | תזונה ותוספים | 4 | 26-03-12 23:21 |
עזרה בבקשה מאסה או חיטוב לאחר חודש הפסקה ]: | L&T | תזונה ותוספים | 4 | 16-02-09 11:40 |
תמונות מכמעט סוף מאסה(עוד חודש מאסה) תגובות בבקשה | HareLevi | גלריות הגולשים | 21 | 02-03-08 17:23 |
חודש של מאסה יעזור במשהו? | Aviel.s | אימונים | 0 | 01-03-07 15:51 |