|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: ג'יימס ריצ'רדסון
חדר כושר: Holmes Place
|
![]() אהלן,
החלפתי השבוע תוכנית והמדריך שעזר לי לבנות את התוכנית אמר לי שבשביל היפרטרופיה הכי מומלץ לעשות 4 סטים של פירמידה ולהתחיל מ15 חזרות ואז לרדת ל12, 10, 6-8 ובכל סט לעלות משקל, עכשיו זה לא יותר מדי להתחיל מ15 חזרות? זה גומר לי את הכוח מהר וקשה לשלב ככה משקלים גבוהים עם כמות חזרות כזאת של 15, ואז 12, ואז 10 ורק בסוף זה 6-8, לא עדיף בשביל היפרטרופיה להתחיל מ12 ואז לרדת ל10 , 8 , 6? ככה גם המשקלים יהיו קצת יותר גבוהים.. תודה מראש לעוזרים ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה במסה ממש אין צורך לעבוד גם עם 12 חזרות, תעשה פירמידות שמתחילות מ 10חזרות
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() שמע, במאסה יש גם קטע של פאמפ, ככה שמובן לי למה הוא נתן לך 15 ( למרות שזה יותר מידי אלא אם אתה גורילה ) אבל למה בסדר הזה??? אתה אמור לגמור את השריר מבחינת כוח לפני הסיבולת, קודם 8 אחר כך 10 אחר כך 12 ובסוף רק 15.
ככה באמת תגמור תשריר וגם תעבוד כבד ולא הפוך. על כל פנים אין סיבה אמיתית לעבור 12 13 חזרות, ככה שאתה יכול להתחיל בכלל מ6 חזרות ולקפוץ עם זה הלאה. בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() היפרטרופיה זה עניין יחסי. כל בנאדם מושפע ממספר חזרות באופן שונה.
משה מגיב טוב יותר ל - 6 חזרות. חיים מגיב טוב יותר ל - 13 וחצי חזרות. כל הרעיון בחדר הכושר זה שאתה מנסה ומנסה ומנסה ומנסה ומנסה ורואה מה הכי טוב בשבילך. כן זה לוקח זמן. כן זה חרא. כן אין מה לעשות. תתחיל להזריק, אחי (סתם).
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() מה הבלבולי מוח בישביל היפרטרופיה אתה צריך לאכול ולהתקדם במשקלים
אן מה להתעסק בחרא יותר מידי תאכל מספיק חלבון ומספיק פחמימה בישביל לעלות במשקל גוף ותעלה תמשקלי עבודה שלך בתרגילים המורכבים והגוף יגדל להתעסק במספר חזרות זה חרטא גדולה בתרגילים מורכבים לא ממליץ לעבור את ה 8חזרות המטרה היא לעבוד כמה שיותר כבד ובתרגילם רגילםי להגיע לחזרות גבוהות 10-12 ומנוחות קצרות מאוד של דקה גג . |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() צחי חיימשיליייייייי תפסת קצת שכל אני רואה!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
עוסק ב:: ג'יימס ריצ'רדסון
חדר כושר: Holmes Place
|
![]() אחלה, תודה רבה לכם (:
|
![]() |