|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() בעוד כחודש אני מתגייס למשמר הגבול (גם אלירן מורגן מתגייס איתי דרך אגב מי שמכיר)
בקיצור אני רוצה להגיע רחוק במג''ב אבל אני יהיה חייב להיות שפיץ בטירונות אז ככה : פיזית אני מאוד חזק , שרירי אבל זה לא עוזר גובה : 1.75 משקל : 82 קילו אני רץ גרוע מאוד ומתעייף אחרי דקה לא יכול לרוץ יותר מ3 דקות בהליכון במכון כשאני מנסה אז אני פשוט הולך .. למה ? אני לא מעשן אני כל יום מתאמן . למה אני לא יכול פאקינג לרוץ ? מה אני יכול לעשות בחודש שלם כדי לרוץ כמו שצריך ולהגיע מוכן בטירונות או לפחות שלא יהיה לי ממש ממש קשה ? ראיתי מפקח פה בשם jonathan פירסם את הדבר הבא , האם זה טוב ? שבוע ראשון-3 אימונים בשבוע אימון ראשון-2 ק"מ אימון שני-3 ק"מ אימון שלישי-3 ק"מ שבוע שני-3 אימונים בשבוע: אימון ראשון-5 ק"מ אימון שני-2 ק"מ אימון שלישי-3 ק"מ שבוע שלישי-3 אימונים בשבוע אימון ראשון-6 ק"מ אימון שני-4 קילומטר אימון שלישי-7 קילומטר. שבוע רביעי-3 אימונים בשבוע אימון ראשון-8 קילומטר אימון שני-6 קילומטר אימון שלישי-10 קילומטר על איזה מהירות לרוץ או ללכת את האימונים הבאים ? יש המלצות\טיפים נוספים שתוכלו לתת לי ? תודה רבה רבה על העזרה חברים |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
לקראת שבוע המרתון: התוספים שיעזרו לכם לשפר הריצה | zivgin | תזונה ותוספים | 0 | 22-03-12 12:39 |
כיצד לשפר את האימון שלי? | צחי | אימונים | 0 | 21-02-11 01:00 |
חודש בלי אוכל !! | mahdi1 | תזונה ותוספים | 7 | 01-09-08 00:09 |
תמונת גב אחרי חודש טירונות | franz ferdinand | גלריות הגולשים | 29 | 08-09-07 20:02 |