|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני מתאמן כבר חודש בabcd והתחלתי השבוע לעשות סקוואט אחרי שנה וחצי של אימונים
אני צריך חוות דעת מה אתם חושבים על האימון שבניתי.. רגליים: סקוואט חופשי 4x10 סקוואט במכונה(סלד האק סקוואט) 8x2 כפיפות ברכיים במכונה 2x12 פשיטת ברכיים 4x10 הרמת עקביים בישיבה 4x6-8 עכשיו השאלה שלי מה עדיף סקווט במכונה או לג פרס? ומה דעתכם? ומשה קבל ח'ח על המאמר של סקוואט ענק! התחלתי לעשות את זה בדיוק כמו במאמר ובאמת ההרגשה אחרת..=) תודה לעונים יתיר |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו...?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() סקוואט לפי דעתי , בכול מקרה אני עושה סקוואט כי זה תרגיל יותר חזק ואיכותי יותר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מישהו יכול לתת לי עוד תגובה בבקשה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() באימון רגליים, אני משלב גם סקוואט וגם לג פרס, איך שזה עובד עליי אני מרגיש פאמפ רציני ברגליים.
אז אני מציע תשלב את שניהם. אבל אם בכל זאת אתה בראש של לבחור אחד מין השניים אז, סקוואט! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() באיזה מכון אתה מתאמן?
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אצל אלכס באשקלון
טוב נראה לי אני יעשה סקווט חופשי וגם לג פרס ביחד..=) תודה לעונים |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
חדר כושר: תקוותנו אשקלון
|
![]() ציטוט:
באיזה בצפר אתה?
![]() |
![]() |
#9 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אימון דיי מעפן , יש כפיפה ופשיטת ברכיים שזה בזבוז זמן שרק מביא סכנה עקי לפציעה.
אין דדליפט.. תעשה: פרונט סקווט דדליפט בק סקווט גוד מורנינג. אם אתה חובב תרגילים שפחות ישגעו את היונקי סויה במכון (חח חזרתי להשתמש בזה כי ראיתי שכמה התחילו ![]() תעשה לג פרס , פרונט סקווט(יותר בטוח לדעתי) וגלוט האם רייז בפישוק. כמו שדאתה רואה 2 תרגילים דומיננטיים בברכיים ו2 תרגילים דומיננטיים באגן. בשביל גיוון תגוון בביצוע (דאמבלים , אחיזה , עמידה ) רק אל תשתגע ותעמיס משקלים תעשה את זה אפילו עם רבע מהמשקל לאותה כמות חזרו בהתחלה כי העמסה אחרי שעבדת בבידוד מלא זמן זה מתכון לאסון. צריך עוד הסבר?
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני רוצה להגיע לכמות סטים של 16 סטים אז אני צריך עבודה על רגל אחורית וקידמית בלי תרגילים כמו דדליפטים וסקוואטים למינהם.. אז מה אני יכול לעשות? סקוואט חופשי לג פרס כפיפת ברכיים תאומים ** איזה תרגיל יכול לעבוד לי על רגל קידמית (4 ראשי נראה לי)..? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אני לומד ב-ד'
לאלכס זה ליד סעדון של אופניים בעיר.. ליד רוני ורינה |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר ותיק
כללי:: אני אואב תרד
עוסק ב:: סוחר תרד.
|
![]() אתה מבין שהסכנה לפציעה בפשיטה וכפיפת כתף במכונה הוא הרבה יותר גדול מדדליפט וכל החרא הזה בביצוע נכון?
וזה עובד ותר טוב על כלל הגוף שלך גם עם משקל מי יודע מה... את האמת לא עשיתי סקווטים כבר הרבה זמן למרות שהייתה תקופה ( רגליים יותר מידי גדולות )... אימון הבא אני משלב פרונט סקווטס
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני יכול לעשוב דבר כזה סקוואט חופשי 5X8 לג פרס 5X12 האק סלד סקוואט (במכונה) 3X10 הרמת עקב בישיבה 3X8-6 ???? ומזה בק סקוואט :\? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() ????????
|
![]() |
![]() |
![]() |