|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() champion pure whey
optimum on השחור perfect whey הלבן עם הכחול ![]()
![]() |
#2 |
מושעה
|
![]() אופטימום. תעשה חיפוש..זה שאלה ששואלים קימעת כל יום.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() למה בעצם? מה היא שונה מהאחרות?
![]() |
#4 |
מושעה
|
![]() הערכים הטעם האיכות העירבוב הכל.
למה אתה חופר?תקנה תנסה תשתה ותבין לבד. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() למה שהוא יקנה בלי לדעת מה טוב בה ביחס לאחרים???
שבת שלום |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() מזה חופר הא?
בשביל מה יש פורום? בישביל להתיעץ..אבקת חלבון זה לא משהו זול אם אתה יכול לקנות לעצמך 3 ולנסות אז שיהיה לך לבריאות חומד אני משתמש בחלבון צימפיון ותכלס אני מרוצה ..הבנתי שהצמפיון והאופטימום פלוס מינוס אותה הרמה אבל הפרפקט שמעתי שהוא חלבון ממש איכותי ומעולה זה נכון? שבת שלוםםםםםםםםם
![]() |
#7 |
מנהל ראשי
|
![]() מבחינת איכות החלבון שלושת האבקות שציינת הם באיכות גבוהה מאוד יש בניהם הבדלים קטנים ולא מאוד משמעותים.
בפרפקט של ניצ'רס בסט יש פחות חלבון למנת הגשה (22 גרם) אבל אתה מקבל אבקה עם כמות אפסית של פחמימות ושומן ולדעתי טעם מעולה! בנוסף היא יוצאת טיפה יותר חסכונית במחיר. אופטימום אתה מקבל 24 גרם חלבון למנת הגשה ואינזימים כמו אמינוגן שעזור בספיגת החלבון ולקטאז שעוזר בפירוק הלקטוז, מבחינת הטעם האבקה גם טעימה אבל יש לה כמה טעמים שלדעתי חברות אחרות הצליחו לעשות בצורה יותר מוצלחת. צמפיון האבקת חלבון הכי טעימה שטעמתי בכל מנת הגשה יש בין 23-26 גרם חלבון תלוי בטעם. בשאר הנתונים כמו כמות גלוטמין במנה, חומצות אמינו מסועפות במנה וכו' ההבדלים הם מזערים בין האבקות ולא משהו שאפשר להגדיר כשמעותי לסיכום תבחר אחת מהאבקות ותנסה בכל מקרה אתה לא יכול לטעות ובהמשך כך חברה אחרת ותנסה ולאט לאט תמצא מהי ההאבקה שאתה הכי אוהב אני אישית כל הזמן מגוון בין החברות אין לי אבקה מעודפת.
![]() |
#8 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
ודרך הגב אבקת חלבון זה לא יקר.(תלוי איפו ובכמה אתה קונה)אם תעשה חישוב כל כף אבקת חלבון של אופטימום לדוגמה 24 גרם חלבון זה יוצא לך יותר זול מקופסת טונה או קוט"ג.. בקשר לפרפקט על איזה חלבון אתה מדבר?על הקופסה של 1.6 קילו? זה חלבון טוב אבל טיפה יקר.. למה החלבון של אופטימום הכי אדיף?קודם כל אני השתמשתי בוא שנה וחצי וזה פצצה.ובשביל להיות בטוח - הוא כבר שנתיים החלבון הכי נמכר בחו'ל.תבדוק ב-BB .זה מקום ראשון.גם צמפיון מעולה.אבל אני אוהב אופטימום. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חוצמזה שאני שותה את החלבון ואחרי איזה שעה חוזר הביתה ואוכל גם קופסת טונה וסלט ופה ושם ככה שלא יוצא לי הכי זול. יפה..אז לא יכולת להסביר את עצמך יפה כמו שהסברת עכשיו מההתחלה? שבת שלוםםם.~! ![]()
![]() |
![]() |
#10 |
מושעה
|
![]() תקנה שק..יותר חיסכוני..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |