ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   איזה אבקת חלבון עדיפה\טובה יותר מבחינת איכות החלבון? (https://israelbody.com/showthread.php?t=6698)

tom daniel 08-03-07 22:24

איזה אבקת חלבון עדיפה\טובה יותר מבחינת איכות החלבון?

champion pure whey

optimum on השחור

perfect whey הלבן עם הכחול

:jockey:

Vin diesel 08-03-07 22:51

אופטימום. תעשה חיפוש..זה שאלה ששואלים קימעת כל יום.

tom daniel 09-03-07 00:08

למה בעצם? מה היא שונה מהאחרות?

Vin diesel 09-03-07 00:43

הערכים הטעם האיכות העירבוב הכל.
למה אתה חופר?תקנה תנסה תשתה ותבין לבד.

birzia 09-03-07 08:11

למה שהוא יקנה בלי לדעת מה טוב בה ביחס לאחרים???
שבת שלום

tom daniel 09-03-07 12:59

מזה חופר הא?
בשביל מה יש פורום? בישביל להתיעץ..אבקת חלבון זה לא משהו זול
אם אתה יכול לקנות לעצמך 3 ולנסות אז שיהיה לך לבריאות חומד

אני משתמש בחלבון צימפיון ותכלס אני מרוצה ..הבנתי שהצמפיון והאופטימום פלוס מינוס אותה הרמה
אבל הפרפקט שמעתי שהוא חלבון ממש איכותי ומעולה
זה נכון?

שבת שלוםםםםםםםםם

Shlomik 09-03-07 14:39

מבחינת איכות החלבון שלושת האבקות שציינת הם באיכות גבוהה מאוד יש בניהם הבדלים קטנים ולא מאוד משמעותים.

בפרפקט של ניצ'רס בסט יש פחות חלבון למנת הגשה (22 גרם) אבל אתה מקבל אבקה עם כמות אפסית של פחמימות ושומן ולדעתי טעם מעולה!
בנוסף היא יוצאת טיפה יותר חסכונית במחיר.

אופטימום אתה מקבל 24 גרם חלבון למנת הגשה ואינזימים כמו אמינוגן שעזור בספיגת החלבון ולקטאז שעוזר בפירוק הלקטוז, מבחינת הטעם האבקה גם טעימה אבל יש לה כמה טעמים שלדעתי חברות אחרות הצליחו לעשות בצורה יותר מוצלחת.

צמפיון האבקת חלבון הכי טעימה שטעמתי בכל מנת הגשה יש בין 23-26 גרם חלבון תלוי בטעם.

בשאר הנתונים כמו כמות גלוטמין במנה, חומצות אמינו מסועפות במנה וכו' ההבדלים הם מזערים בין האבקות ולא משהו שאפשר להגדיר כשמעותי לסיכום תבחר אחת מהאבקות ותנסה בכל מקרה אתה לא יכול לטעות ובהמשך כך חברה אחרת ותנסה ולאט לאט תמצא מהי ההאבקה שאתה הכי אוהב אני אישית כל הזמן מגוון בין החברות אין לי אבקה מעודפת.

Vin diesel 09-03-07 14:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי tom daniel
מזה חופר הא?
בשביל מה יש פורום? בישביל להתיעץ..אבקת חלבון זה לא משהו זול
אם אתה יכול לקנות לעצמך 3 ולנסות אז שיהיה לך לבריאות חומד
אני משתמש בחלבון צימפיון ותכלס אני מרוצה ..הבנתי שהצמפיון והאופטימום פלוס מינוס אותה הרמה
אבל הפרפקט שמעתי שהוא חלבון ממש איכותי ומעולה
זה נכון?
שבת שלוםםםםםםםםם

נכון אתה צודק הפורום נועד בשביל להתיעץ.אבל לא שואלים שאלה ליפני שעושים חיפוש בפורום ולא מוצאים עליה תשובה.ביגלל זה רשמתי לך שתעשה חיפוש ותפסיק לחפור באותו פוסט.אם לא תמצע ולא תגיע למסכנה נסביר לך שוב.
ודרך הגב אבקת חלבון זה לא יקר.(תלוי איפו ובכמה אתה קונה)אם תעשה חישוב כל כף אבקת חלבון של אופטימום לדוגמה 24 גרם חלבון זה יוצא לך יותר זול מקופסת טונה או קוט"ג..
בקשר לפרפקט על איזה חלבון אתה מדבר?על הקופסה של 1.6 קילו? זה חלבון טוב אבל טיפה יקר..
למה החלבון של אופטימום הכי אדיף?קודם כל אני השתמשתי בוא שנה וחצי וזה פצצה.ובשביל להיות בטוח - הוא כבר שנתיים החלבון הכי נמכר בחו'ל.תבדוק ב-BB .זה מקום ראשון.גם צמפיון מעולה.אבל אני אוהב אופטימום.

tom daniel 09-03-07 18:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Vin diesel
נכון אתה צודק הפורום נועד בשביל להתיעץ.אבל לא שואלים שאלה ליפני שעושים חיפוש בפורום ולא מוצאים עליה תשובה.ביגלל זה רשמתי לך שתעשה חיפוש ותפסיק לחפור באותו פוסט.אם לא תמצע ולא תגיע למסכנה נסביר לך שוב.
ודרך הגב אבקת חלבון זה לא יקר.(תלוי איפו ובכמה אתה קונה)אם תעשה חישוב כל כף אבקת חלבון של אופטימום לדוגמה 24 גרם חלבון זה יוצא לך יותר זול מקופסת טונה או קוט"ג..
בקשר לפרפקט על איזה חלבון אתה מדבר?על הקופסה של 1.6 קילו? זה חלבון טוב אבל טיפה יקר..
למה החלבון של אופטימום הכי אדיף?קודם כל אני השתמשתי בוא שנה וחצי וזה פצצה.ובשביל להיות בטוח - הוא כבר שנתיים החלבון הכי נמכר בחו'ל.תבדוק ב-BB .זה מקום ראשון.גם צמפיון מעולה.אבל אני אוהב אופטימום.

לא יקר? 300 שקל כל כמה חודשים זה כסף..הכל יחסי..אם יש לך אפשרות אז למה לא..רק אל תשכח שיש אנשים שלא בידיוק.סבבה עד כאן?
חוצמזה שאני שותה את החלבון ואחרי איזה שעה חוזר הביתה ואוכל גם קופסת טונה וסלט ופה ושם ככה שלא יוצא לי הכי זול.
יפה..אז לא יכולת להסביר את עצמך יפה כמו שהסברת עכשיו מההתחלה?
שבת שלוםםם.~!
:jockey:

Vin diesel 09-03-07 19:45

תקנה שק..יותר חיסכוני..:jockey:

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:58.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ