|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לימודים
חדר כושר: ברמלה
|
![]() אז זהוא חברה אני פורש מהחיים האלא לאיזה 5 חודש ככה
ביגלל העבודה שלייי איזה בסה זה אולי יש למישו רעיונות איך לישמור על התזונה לפחות אני עובד בסופרלנד ואסור לאכולללל רק בהפסקה וההפסקה זה עם אני עובד יותר מ 6 שעות |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() שייקים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
סמל מין
|
![]() בחור יש אנשים שעובדים ומתאמנים ביחד ושומרים על תזונה והכל, מי שרוצה יכול...
אני עובד במקדונלס ואני אמור לקבל ארוחה בכל 4 שעות כאשר אני במשמרת נמצא 8 שעות, אני מביא איתי קופסא של אוכל או שאני אוכל אותה באוטובוס בדרך או שאני אוכל בהפסקה ומשלים לי ארוחה לתפריט. 5 דק' השקעה בבית לארגן משהו עם ערכים טובים לאכול ולהכניס לתיק לא סיפור.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() נו סבבה אחיי שמעע
מישמרת בוקר זה מ 9:20 עד 8 ככה ויש לי שני אפסקותת סבבה רק בהפסקותת אני יכול לאכוללל ככה סתם כשאני עובד לאא מישמרת ערב: זה מ 5:20 עד 12 ואין לי הפסקותתת מתי יש לי זמן אחייי ?? עם אתם עכשיו עוזרים ליי אני מאוד מאוד מאוד אשמחח |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() הכל בראש
יצא לי לעבוד יותר מזה ובמקרה היום אני עובד מ16:45 עד 2:00 ותמיד אפשר להקפיד.
![]() |
#6 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() תזכיר לי מי אתה?..
![]() ![]() ![]() ![]() תראה...תמיד אפשר לאכול...פשוט תאחד ארוחות....
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אם סופרלנד זה מה שגורם לך לצאת מ"החיים האלה",
כנראה שאף פעם לא באמת היית ב"חיים האלה" |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
סמל מין
|
![]() ציטוט:
דחוף טונה,דחוף בשר והמון תאמין לי אתה תסתדר יופי. אחי אני מאז שהתחלתי לעבודה גם במשמרות של 8 שעות בכל פעם והפסקה אחת באמצע מוצא את עצמי אוכל באוטובוס. אני קם חצי שעה קודם מכין אוכל שם בתיק מגיע לעבודה 15 דק' לפני יושב אוכל ארוחה אחת אח"כ בהפסקה שלי אוכל עוד בסוף משמרת אוכל עוד ארוחה. אני לא מבין מה הבעיה לשלב 3-4 ארוחות כפי שהצגתי לך, אם אתה אומר שאתה לא יכול זה פשוט נטו עצלנות
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() תאכל'ס
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() ארוחות מפוצצות בהפסקות,גיינר, יש לך את האפשרויות בוא נגיד ככה עם אתה זורק הכל סתם ככה אז עדיף שבאמת תוותר על זה.. אני מצטער עם אני נשמע מגעיל או משהו אבל ככה זה עם זה לא שווה לך משו ואתה לא מקריב בישביל זה משו כל כך שולי אז עזוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() שמע אתה פלוץ משהו טילים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() וואי באמת תודה אנשיםם אני פשוטט יוכל יותר ויביא לעבודה שייקים ואוכל ככה בלי שיראו אני יוכל
![]() אנדרוליזם תאמין לי אתה לא רוצה שאני יפליץ עלייך |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() פפפפפפפפפפפפפפפפ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
תרבייייץ אחי תרביייייייייץץץ תן פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ כמו יואש
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ניראלי מחר בבוקר אני מת :s | lidorlidor | תזונה ותוספים | 7 | 10-05-10 17:07 |
שאלה-ניגמר הגיינר מה עושים? | *YONI* | תזונה ותוספים | 8 | 06-03-09 23:24 |
סירטון של גדי טרוני.לא ניראלי העלו את זה וזה ניראלי חדש ? | or16 | פיתוח גוף תחרותי | 26 | 02-10-08 22:58 |
יש עברתי טסט ראשון ניגמר לי המלווה ועבר חודש כבר מהמלווה | bad boy | פיתוח גוף-כללי | 2 | 07-11-07 15:49 |
עוד לא ניגמר החופש זזמני חופשות | maya | פיתוח גוף-כללי | 7 | 13-08-07 22:26 |