|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני שוקל להתחיל בחודש הקרוב אימון Abc
ממה שאני קראתי והבנתי A חזה יד אחורית B גב יד קדמית C כתפים רגלים בסוף כל אימון חצי שעה עד 45 קות של אירובי ככה לא לעבור את השעה וחצי של אימון אנאירובי ואירובי ביחד מה שאני לא יודע כמה סטים לשריר גדול וכמה לשריר קטן אשמח אם תשימו תרגילים על הדרף להכין לי תוכנית. תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בגדול זה 12 סטים לשריר גדול ו9 לקטן אבל זה תלוי בהרבה דברים, פשוט תעלה את התוכנית שלך לפה כשהיא בנוייה ואנחנו כבר נגיד לך איך היא.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אז ככה
חזה לחיצה בלי שיפוע לחיצה עם שיפוע חיובי לחיצה בשיפוע שלילי פלייס יד אחורית צרפתית מקבילים פושדאון גב פולי עליון הורדה קדימה פולי עליון אחיזה צרה הורדה לחזה חתירה ??? מה אתם אומרים להוסיף יש לי טי באר במכון אבל לא אוהב את זה לוחץ בחזה יד קדמית מוט W על הספה שכחתי את השם כפיפות מרפקים על הספה הזאת שלמעלה פטישים כתפים דחיקה כלפי מעלה עם משקולות הרחקה לצדדים הרחקה לאחור במכונה רגלים סקוואט כפיפת רגלים פשיטת ברכים ובמכונה הרמת הרגל לתאומים. בכללי כל תרגיל 3 סטים מספר חזרות 8-10 אשמח לתיקונים פה ושם |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() בחזה הייתי מוריד את השיפוע שלילי ושם 3 תרגילים כל אחד 4 סטים(שלושת התרגילים שרשמת שם חוץ מהשיפוע השלילי).
יד אחורית נראה לי בסדר גמור... בגב הייתי מכניס טי באר ומתח- 2 תרגילים שעושים הרבה טוב לגב, למרות שגם ככה זה בסדר גמור, זה סתם טיפ. ביד קידמית הייתי מכניס בתור תרגיל ראשון כפיפת מרפק במוט אולימפי, ומוריד את הפטישים. (כפיפת מרפק במוט W בספה זה Preacher), והתרגיל שאחריו, זה עם דאמבלס? כתפיים בסדר... ורגליים במקום 3 סטים כל תרגיל תעשה 4... בטן אתה עושה נכון?
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() התרגיל על הספה התכוונתי עם משקולות אחרי זה
ובטן תאמת אני עושה רק בבית את 8 Min עם אתה מכיר יום כן יום לא |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() אוקיי אז אני אומר תוותר על הpreacher ותשים כפיפה במוט אולימפי..
וכן אני מכיר, זה עובד חזק (אולי מידיי) על סיבולת בבטן, אם אתה רוצה מאסה בבטן תעבוד בטווחי חזרות של 6-20 גג עם תוספת משקל.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אז עם זה עובד חזק על הסיבולת בבטן זה טוב לא?
כרגע יש לי שם שומן ומקווה שהשילוב של החיטוב ו8 Min יעזרו לי מהר להוציא את הקוביות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]() תראה, זה כמו שתיקח ביד קידמית משקולת של 3 קילו ותעשה איזה 200 חזרות.
זה לא יגדיל לך את היד כמו שתעשה 10חזרות עם 12 קילו נכון?
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() הבעיה שרק בבית יש לי כוח לזה
אז אני חושב שאני ישאר עם 8 Min |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() סבבה שיהיה בהצלחה.
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() תוסיף דד-ליפט לרגליים....ז"א תחליף אחד מהתרגילים ןתכניס אותו...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() שכחתי לשאול איך לחלק את הימים
אני יכול עד 4 פעמים בשבוע חשבתי על Abxcaxx Bcxabxx איך זה?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() כן זה סבבה ררק שלפי דעתי ל4 פעמים בשבוע Ab יהיה לך יותר נוח.
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אז יש לי בעיה גדולה
כי בחיטוב אני רוצה בסוף כל אימון לעשות אירובי חצי שעה ככה בתוכנית Ab אין לי את הזמן לעשות את זה ![]() רק בabc וזה גם בעיה שיהיה גירוי של שריר פעם בשבוע אולי פחות תלוי איך מחלק תימים מה עושים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() תנסה Fbw 3 פעמים בשבוע...
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אז בfbw כמה פעמים עובדים על שריר גדול וקטן ואיך הסדר הולך
חזה גבכתפים יד קדמית אחורית רגלים? כמה סטים וכמה חזרות? מקווה שאתה מדבר פה מניסיון ולא סתם משהו שנראה לך.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
שריר גדול 5-6 שריר קטן 3-4 חזרות תעשה 8-12, לפעמים גם 6..
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|