|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: shahar
עוסק ב:: חייל משוחרר
|
![]() שלום לכולם ... רציתי להתעייץ עם החבר'ה שאולי מבינים פה בנושא שחייה אני שוחה המון 7 פעמיים בשבוע כול יום שעה שחייה רצוף בלי מנוחה רציתי לבקש עזרה בבנית תוכנית אימונים בחדר כושר שתאכל לתרום לי לחיזוק השחייה תוכנית שתעבוד כמו בשחייה על שרירים ארוכים כי מה שיוצא לי עכשיו זה עם אני מתאמן משקולות זה הורס לי את כול השחייה ביום יומיים שלאחר האימון אני אשמח לעזרה בבנית תוכנית בחדר כושר שתעזור לי בשחייה או שלפחות תתאים תודה רבה רבה לכולם וסליחה על החפירה !
![]() |
#2 |
מנהל מקצועי
|
![]() אם תוכל להיות יותר ברור,מה המטרה שלך?לשפר את ההישגים בשחיה?לשחות יותר זמן?להתאים תוכנית שלא תהיה גמור בשחיה?וכו'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() +1 לא פירטת מה המטרה שלך,אם אתה עובד עם משקולות ויום למחרת אתה גמור מעייפות יכול להיות שאתה לא אוכל מספיק או שאתה עובד עם משקלים כבדים מידי או שאתה מתאמן יותר מידי בכל יום וזה עלול להביא אותך לפציעת ספורט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אם המטרה כמו שציינת היא לעזור לך בשחייה אז שכח מזה, זה לא יעזור.
בכדי לשפר את השחייה שלך תגוון בשחייה,לדוגמא: אימון - 250 מ' all out שבע פעמים עם מנוחה באמצע של כ 2דק' (ירידה של הדופק ל120) יביא אותך לשיפור מהיר. גם אם תעבוד על אותם הקבוצות שרירים הפועלות בשחייה בחדר הכושר, סוג האימון הוא אחר. שחייה לאורך שעה היא אימון אירובי וחדר כושר הוא אימון אנאירובי. מה שכן אתה יכול להתאמן בשביל מטרה אחרת- פיתוח גוף או מה שבא לך. אני אישית מתאמן בחדר כושר רק בשביל לא לאבד מסת שריר מהאימונים האירובים(ריצה). ואגב אני גם שוחה ויצא לי כבר כמה פעמים לעשות אימון בוקר של שעה וחצי שחייה ולחזור בערב לחדר כושר-אין עם זה בעיה אם אתה אוכל וישן איזה שעה וחצי בין לבין הכל תלוי בהתאוששות שלך. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() המטרה שלי זה לפתח גוף שהרוב יהיה מבוסס על אימוני שחייה כמובן שגם חדר כושר
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אבל אימוני שחייה לא יעילים לפיתוח הגוף.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא כול כך מסכים איתך אחי כי אתה עובד ממש ממש חזק על פלג גוף עליון בשחייה והכוונה בלפתח גוף זה לא להיות מתחרה מר אולימפיה אלה להיות מחוטב ידוע לי שהכול בתזונה ! אבל כך לדוגמה שחיינים יש להם גוף מטורף והם עובדים גם חדר כושר בנוסף לכול התזונה המטורפת
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ו"להיות מחוטב" איך שאתה קורא לזה, זה להיות עם מסת שריר ובמקביל אחוז שומן נמוך. אז השחייה תעזור לך בלהוריד אחוזי שומן כי יש שריפת קלוריות בזמן השחייה אבל אפקט ההיפרטרופיה (הגדלת חתך הרוחב של השריר) של השרירים יהיה נמוך מאוד ביחס לעבודה בחדר כושר. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() כן אחי זה ברור לי שלנפח גדול אני לא הגיע מאימוני שחייה כאלה ! בגלל זה השאלה שלי איזה סוג של אימוני חדר כושר יוכולים לתרום לי למראה כזה ואני לא מדבר על תזונה !
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() תגיד למדריך בחדר כושר שיכין לך תוכנית למסה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שחייה ... | shahar123 | אימונים | 5 | 08-04-10 22:25 |