|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() מה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() במצב שלך הייתי הולך לתזונאי גבר ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לפי הנתונים שלך, אתה בעודף משקל מוגזם (כל עוד זה לא שריר, אם זה היה ככה היית מפלצת). במקרה שלך לא הייתי מחכה פה לתגובות בפורום אלא הולך לראות תזונאי מקצועי כמו גיל גרנות לדוגמא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() גבר עדיף לך להשקיע קצת וללכת לתזונאי ספורט לא של קופ"ח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() אתה לא במצב קריטי אבל הוא יכול להגיע לקריטי.
עצה שלי לך תשרוף את השומנים על ההליכון. תתחיל בהליכה בשביל להתרגל ותעבור לריצות. מומלץ 40 דקות ריצה, כמובן בהתחלה לא תוכל לעשות זאת, לכן תתחיל להרגיל את הרגליים והגוף לריצות כמה שיותר. חשוב לשמור על תזונה נכונה, אל תאכל במשך כל היום כל שעה ושעה. ארוחת בוקר תאכל דגנים או משהו שיתן לך אנרגיה לכל היום. אחרי שעתיים תאכל פירות או מלפפון ופרוסת לחם שחור עם משהו למריחה. אחרי עוד שלוש שעות ארוחת צהריים,(בין ארוחת הבוקר השנייה לבין ארוחת הצהריים ניתן לאכול פרי או שתיים) בארוחת צהריים מה שבא לך לאכול אבל לא יותר מידי מיזה, אל תנצל את העובדה שזאת ארוחת צהריים, תאכל במתינות. חכה שעתיים ולך למכון כושר בשביל לרוץ. חזרה הביתה כמה פירות בערב ולך לישון. תישן מוקדם ככה יהיה לך כוח לרוץ במכון גם למחרת. הכי חשוב לא להרעיב את עצמך אבל לאכול נכון. עצה שלי לא להתחיל עם תרגילי בטן, כי עם אתה שמן אין מה לחטב. שישי שבת, הרבה אומרים שאפשר לאכול חופשי כי זה יוצר חילוף חומרים טוב לקראת תחילת השבוע הבא, דעה שלי זה בולשיט אפשר לאכול טיפה יותר מהנורמה. יום שבת אל תישאר בבית כמו בטטת כורסה צא לים לשחות או לרוץ. היכ חשוב להיות עסוק בדיאטה ולא לחכות לארוחה הבאה והבאה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#7 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
ועזרו לי כמה אנשים להרכיב אותה. אז אני מדבר מניסיון, לא יודע מה הפך אותך לכזה חכם. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
.
![]() |
![]() |
#11 |
חבר מתחיל
|
![]() הוא לא ביקש לפתח מסת שריר ולהרזות באותו הזמן. הוא ביקש תפריט לדיאטה.
וחוץ מיזה הוא יכול גם לעשות חיטוב בזמן הדיאטה עם הוא רוצה. אני התאמנתי גם בחיטוב חוץ מבטן שרק עכשיו התחלתי. ויש לי היקף 42 ביד ככה שלא הורדתי מהשריר, בהתחלה היה רק שומן. לא צריך אבקות, לא צריך כדורים, לא שום תוספים למזון ולא דיאטת כסאח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
פותח הפוסט אל תקשיב לשטויות האלה,פשוט תלך לגיל הוא תזונאי ספורט והו יעזור לך ! במצב שלך זה יהיה הרבה יותר חכם ללכת לתזונאי במקום לדבר פה.. בהצלחה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
זאת הייתה הדיאטה שלי והורדתי 25 קילו. כל עוד לא ניסיתם אתם לא תדעו. עם השטויות שאני מדבר אני שוקל היום 95 ויש לי גוף של סוס. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
1)המשפטים שהכי הצחיקו אותי נמצאות בסוגריים קיצר אתה חושב שהבן אדם רק יושב בבית לכן אתה אומר לו לחזור אחרי ריצה הביתה לאכול מלפפון לחקות שעתיים וללכת למכון עוד פעם אחריזה עוד פעם לחזור ולאכול פרוט ויש לישון בערב ?!?!?! מה אין בית ספר ? אין עבודה ? ![]() 2)שיש שבת לאכול חופשי ? מה זה משנה יום שישי או שבת ? חילוף חומרים לא מבדיל בין הימים (איזה מטומתם החילום החומרים הזה) 3)וואוו בן אדם,חורףףףףףף על איזה לשחות אתה מדבר ? :cry_1: ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: עד מתי?
עוסק ב:: טכנאי תקשורת
חדר כושר: קאנטרי באר שבע
|
![]() אי אפשר גם להרזות וגם לפתח מסת שריר , ורק בגלל העובדה הפשוטה שבזמן הרזיה אתה במאזן קלורי שלילי וכדי להעלות צריך להיות בחיובי
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Banned
|
![]() חחח מה אתם שואלים אותו בכלל אני מדמיין תתפריט
תפריט של 800 קלוריות אולי נגיעה ב1000 עם 40 שעות ריצה ומתוך ה25 קילו האלה אולי 5 של שומן לפעמים יש דבילזם באנשים והם חושבים שהם הכי חכמים , טוב נו היינו בסרט הזה ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() אחי אני הייתי בדיוק כמוך..ואני אוכל עכשיו הרבה חרא בגלל זה
עשיתי כמעט את אותו דבר...ואני אוכל רק חרא..מזל שמצאתי את הפורום הזה ושיניתי את הכל תרשום בדיוק סדר יום שלך דיאטה זה דבר מסודר לא הגיוני שזה לא היה לך מסודר תרשום איך זה מסודר |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() למה? כי אתה טמבל אולי?
איך אתה יכול לרדת מההליכון ולהרביץ למישהו אם לא נשאר לך מסת שריר? אתה לא מבין שכל בן אדם בעולם רוצה לרדת במקסימום שומן ומינימום שריר, אתה ירדת במקסימום שריר ומינימום שומן בדיאטה שלך, אבל ירדת, ברור שירדת. לא אכלת בקושי שומן אז פגעת במערכת ההורמונלית שלך, לא אכלת חלבון פגעת במסת הגוף הזה, לא אכלת מספיק סידן פגעת בעצמות שלך, לא עשית העמסות או הפסקות בדיאטה פגעת בחילוף חומרים שלך, לא אכלת מספיק ויטמינים ומינרלים פגעת במליון מערכות בגוף . מילא פגעת לעצמך במליון ושתים מערכות בגוף לטווח הקצר הארוך, עשית נזקים שאתה עוד תשלם עליהם הרבה ואתה משלם עליהם ואתה לא מבין כמה. למה להמליץ לאנשים לעמלל את הגוף שלהם ולהרוג את עצמם כמוך? זה כמו שאנשים ימליצו למישהו אחר לחלות באיידס, להיות אנורקסית, להתאבד, לעשות סמים קשים וכו...
"פושעי אוסלו \ ההתנתקות לדין" "החיטוב שלך זה 80% תזונה המסה שלך זה 80% אימונים החיטוב והמסה שלך זה 100% סטרואידים" ג'אי קטלר במסה (תמונה חדשה) : http://img19.imageshack.us/img19/9108/66454295sl1.jpg "סמים הם סטרואידים לנשמה" נמרוד מני = מלך ישראל! (חי חי וקיים) |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|