|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
עוסק ב:: עלייה במסה
חדר כושר: הולמס פלייס
|
![]() אהלן
רציתי לשאול בקשר לסקס.. אני בתקופת מסה,כמה פוגע בי אם אני שוכב עם חברה שלי 4-5 פעמים בשבוע? כמה מותר לנו בתור מתאמנים?! אני בין 5-6 פעמים במכון בשבוע. תודה |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() בקיום יחסי המין עם עלמת החן,מגוון שרירים פועלים,כגון שרירי העכוז,האמסטרינג,ומייצבי הבטן(בעיקר בתנוחת הדוגי המפורסמת).
בהנחה שאתם מבצעים אקרובטיקה קאמה-סוטרית,הנך מבצע בנוסף לפעילות "המינית"(aka יד ימין/חתולה מיוחמת) הגוף כולו מושקע במשגל,ולכן אתה מבצע fbw. אין צורך להתאמן,3 פעמים בשבוע קיום יחסי מין,בהפרש של יום(התאוששות שיד ימין לא תפצע),תגוון בתנוחות(תרגילים). כגון דוגי,מיסיונר,69,חדירה כפולה. למה להתעסק בקקי? |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
נושא חשוב האמת, אך יש המון חומר על גבי האינטרנט ובפורום, ואם כך המון דעות השונות במחלוקת. יש למצוא איזון בין השניים, מנסייון סקס זה דבר טוב ![]() הדייון הזה ננעל, שהייה בהצלחה.
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
קארתי במאמר אחד שלא טוב לעשות את זה ליפני אימונים קשים ו בתקופה של אימונים קשים מותר לעשות את זה 3 4 פעמיים אבל זה לא פוגע ביכלל... |
|
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ועל זה נאמר ה' נותן אגוזים למי שאין שיניים... או שכל..
#6 |
Banned
|
![]() חח תזהר לא להתצמק חח
חח סתאםםםםםםםם |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() הכותרת נישמעת כמו מודעת מכירה..!
חח |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]()
#9 |
Banned
|
![]() +123456
חחחחח נשבע לך בדיוק מה שאני חשבתי , לפותח הפוסט אל תקשיב לכל בלבלני השכל למיניהם פה שאומרים לך "אויש נו זה לא משנה " "מה אתה מתעסק בקקי" וכדו', יש קשר , לפעמים ישיר לפעמים עקיף , תקרא את המאמר + מחקר הבא ותשכיל. http://www.adrenalin.org.il/adrenalin-pirsum19.htm |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
הוא לא ברמה אולימפית,והוא לא לפני תחרות,לוותר על סקס בגלל זה?! אנשים חסרי חיים כל מה שיש לי להגיד. |
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לא אמרתי שצריך לוותר על סקס, יש במאמר הזה הרבה מעבר לזה , והוא לא מתייחס רק לספורטאים ברמה אולימפית. תקרא את כל המאמר ואם תרצה תחזור להגיב |
|
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|