![]() |
לרציניים בלבד!!
אהלן
רציתי לשאול בקשר לסקס.. אני בתקופת מסה,כמה פוגע בי אם אני שוכב עם חברה שלי 4-5 פעמים בשבוע? כמה מותר לנו בתור מתאמנים?! אני בין 5-6 פעמים במכון בשבוע. תודה |
בקיום יחסי המין עם עלמת החן,מגוון שרירים פועלים,כגון שרירי העכוז,האמסטרינג,ומייצבי הבטן(בעיקר בתנוחת הדוגי המפורסמת).
בהנחה שאתם מבצעים אקרובטיקה קאמה-סוטרית,הנך מבצע בנוסף לפעילות "המינית"(aka יד ימין/חתולה מיוחמת) הגוף כולו מושקע במשגל,ולכן אתה מבצע fbw. אין צורך להתאמן,3 פעמים בשבוע קיום יחסי מין,בהפרש של יום(התאוששות שיד ימין לא תפצע),תגוון בתנוחות(תרגילים). כגון דוגי,מיסיונר,69,חדירה כפולה. למה להתעסק בקקי? |
ציטוט:
קארתי במאמר אחד שלא טוב לעשות את זה ליפני אימונים קשים ו בתקופה של אימונים קשים מותר לעשות את זה 3 4 פעמיים אבל זה לא פוגע ביכלל... |
ועל זה נאמר ה' נותן אגוזים למי שאין שיניים... או שכל..
|
חח תזהר לא להתצמק חח
חח סתאםםםםםםםם |
הכותרת נישמעת כמו מודעת מכירה..!
חח |
ציטוט:
גם אני חשבתי ככה. |
ציטוט:
חחחחח נשבע לך בדיוק מה שאני חשבתי , לפותח הפוסט אל תקשיב לכל בלבלני השכל למיניהם פה שאומרים לך "אויש נו זה לא משנה " "מה אתה מתעסק בקקי" וכדו', יש קשר , לפעמים ישיר לפעמים עקיף , תקרא את המאמר + מחקר הבא ותשכיל. http://www.adrenalin.org.il/adrenalin-pirsum19.htm |
ציטוט:
הוא לא ברמה אולימפית,והוא לא לפני תחרות,לוותר על סקס בגלל זה?! אנשים חסרי חיים כל מה שיש לי להגיד. |
ציטוט:
לא אמרתי שצריך לוותר על סקס, יש במאמר הזה הרבה מעבר לזה , והוא לא מתייחס רק לספורטאים ברמה אולימפית. תקרא את כל המאמר ואם תרצה תחזור להגיב |
ציטוט:
חחחחחחחחח? |
ציטוט:
לכן נשאר לנו רק לקרוא ולהחליט אם זה מתאים לנו או לא. |
ציטוט:
לא יותר פשוט לרדת למטה עד הסוף ולקרוא שהמאמר לא בא להגיד לנו מה לעשות אלא בא לתת לנו מידע. "וכי קביעת כללי ההתנהגות בנושא יחסי המין והספורט, היא באחריות המאמנים או הספורטאים, איש איש בהתאם לתפיסותיו ולאמונותיו. . " כל אחד יעשה מה שבא לו.. לא מתים מסקס אחרי אימון. או מסקס יום לפני אימון. זה מה שאני יודע בוודאות. |
ציטוט:
נושא חשוב האמת, אך יש המון חומר על גבי האינטרנט ובפורום, ואם כך המון דעות השונות במחלוקת. יש למצוא איזון בין השניים, מנסייון סקס זה דבר טוב :) אך בסמוך לפני האימון הייתי מוותר על זה. הדייון הזה ננעל, שהייה בהצלחה. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:53. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ