|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() חברה, הטונה במים של ויליגר (החדשה) שבא בפחית כחולה - זאת הטונה הכי טעימה שאכלתי !
לקחתי סיכון וקניתי ויליגר אתמול - אחרי הרבה זמן שלא התקרבתי עליהם בגלל שהטונה שלהם (היצור הישן יותר) היתה מסריחה עם רח של שמן דגים ... נקווה שגם בהמשך נקבל טונה איכותית ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() רק חבל שיש שם חצי מהכמות שרשומה על הפחית..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אין שם חצי מהכמות, וזאת באמת טונה גורמה, עם 94 קק"ל ל 100 גרם!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מה עושה אותה מיוחדת?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שמתי לב שעמרם בולדוג אוכל רק ויליגר
__________________
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jun 2006
הודעות: 1,291
גיל:: 21
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: חיל האוויר - קריה
|
![]() ויש לה גם פותחן מובנה!
האמת היום קניתי טונה של שופרסל היה מבצע 4 ב16... לא רעה בככל שווה לנסות.. ועם פותחן גם!
__________________
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
ת.נ.צ.ב.ה
תאריך הצטרפות: Apr 2009
הודעות: 1,124
גיל:: 18
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אף פעם לא שמעתי דבר כזה טונה (במים) טעימה..תגיד טונה פחות מגעילה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מה הבעיה לעשות טונה במים טעימה? או לפחות סבירה. תסננו את המים, קחו מחבת טפלון ותטגנו את הטונה בלי שמן, אחרי זה קצת פלפל ומלח וכל הריח המגעיל שגורם לבחילה שאוכלים מהפחית נעלם
שטונה במים תיהיה הבעיה היחידה שלכם, יש מאכלים הרבה יותר גרועים מזה בטעם לדעתי זה אפילו טעים |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jun 2006
הודעות: 1,291
גיל:: 21
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: חיל האוויר - קריה
|
![]() אם תוסיפו לה ביצה, פירורי לחם או איזה כף קמח, רסק עגבניות \ תבלינים \ ירקות קצוצים (בצל, תירס, גמבה..) טיגון עם מעט שמן במחבט טפלון מכוסה על אש נמוכה - להיט! מעדן!
__________________
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() הכל יכול להיות טעים אם יודעים איך לעשות אותו כזה, תפסיקו לאכול את הטונה ישר מהפחית ולא תיהיה לכם בחילה.. להעביר אותה על המחבת משפר את הטעם למשל, יש עוד דרכים בטח שאנשים פה ניסו. זה בדיוק כמו שיש פה אנשים שמקיאים מש"ש בבוקר וכאלה שגומרים אחרי כל קערה.. זה בגלל שיש כאלה שיודעים איך לעשות אותה טעימה וכאלה שלא או שאין להם כוח, ברור שיש פה גם עניין של טעם אבל בכל זאת
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() אני אוכל טונה קרוב לכל יום [במים] של משהו קיסט וטעים לי :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() עכשיו אני אוכל טונה במים עם ממרח טונה (מעורבב) ואני לא מאמין זה טעים... (כי אין תטעם של הטונה במים)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() תאכלו עם תירס, משנה תטעם אחושרמוטה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
תאריך הצטרפות: Sep 2008
הודעות: 1,636
גיל:: 20
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() טונה + שמן זית + טבסקו
יוצא בן ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jun 2007
הודעות: 282
כללי:: קוסטה =]
עוסק ב:: חיים
חדר כושר: שכונה XD
|
![]() יאללה מה אתם מדברים. תנסו את זה ואז תגיבו לי =]
מסנן טונה במים לוקח כלי יותר גדול מעמיס אותה לשם חותך איזו עגבנייה מוסיף, כף מיונז. לחם טרי. אתם בעננים., אחרי אימון זה ה-מעדן בשבילי. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|