![]() |
המלצה: הטונה של ויליגר
חברה, הטונה במים של ויליגר (החדשה) שבא בפחית כחולה - זאת הטונה הכי טעימה שאכלתי !
לקחתי סיכון וקניתי ויליגר אתמול - אחרי הרבה זמן שלא התקרבתי עליהם בגלל שהטונה שלהם (היצור הישן יותר) היתה מסריחה עם רח של שמן דגים ... נקווה שגם בהמשך נקבל טונה איכותית ... |
רק חבל שיש שם חצי מהכמות שרשומה על הפחית..
|
אין שם חצי מהכמות, וזאת באמת טונה גורמה, עם 94 קק"ל ל 100 גרם!
|
מה עושה אותה מיוחדת?
|
שמתי לב שעמרם בולדוג אוכל רק ויליגר
|
ויש לה גם פותחן מובנה!
האמת היום קניתי טונה של שופרסל היה מבצע 4 ב16... לא רעה בככל שווה לנסות.. ועם פותחן גם! |
ציטוט:
|
ציטוט:
וקניתי אותה היא לא רעה מבחינת הטעם, אבל אחרי שאתה מסנן אותה באמת שחצי מהכמות נעלמת. |
שמע אף פעם לא שמעתי דבר כזה טונה (במים) טעימה..תגיד טונה פחות מגעילה.
|
מה הבעיה לעשות טונה במים טעימה? או לפחות סבירה. תסננו את המים, קחו מחבת טפלון ותטגנו את הטונה בלי שמן, אחרי זה קצת פלפל ומלח וכל הריח המגעיל שגורם לבחילה שאוכלים מהפחית נעלם
שטונה במים תיהיה הבעיה היחידה שלכם, יש מאכלים הרבה יותר גרועים מזה בטעם לדעתי זה אפילו טעים |
ציטוט:
|
אם תוסיפו לה ביצה, פירורי לחם או איזה כף קמח, רסק עגבניות \ תבלינים \ ירקות קצוצים (בצל, תירס, גמבה..) טיגון עם מעט שמן במחבט טפלון מכוסה על אש נמוכה - להיט! מעדן!
|
ציטוט:
|
אני אוכל טונה קרוב לכל יום [במים] של משהו קיסט וטעים לי :]
|
עכשיו אני אוכל טונה במים עם ממרח טונה (מעורבב) ואני לא מאמין זה טעים... (כי אין תטעם של הטונה במים)
|
תאכלו עם תירס, משנה תטעם אחושרמוטה
|
טונה + שמן זית + טבסקו
יוצא בן :):):):) |
ציטוט:
ותודה על ההמלצה. אני ינסה אותה... |
יאללה מה אתם מדברים. תנסו את זה ואז תגיבו לי =]
מסנן טונה במים לוקח כלי יותר גדול מעמיס אותה לשם חותך איזו עגבנייה מוסיף, כף מיונז. לחם טרי. אתם בעננים., אחרי אימון זה ה-מעדן בשבילי. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ