|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() הזנחתי תתפריט מסה שלי אתמול, במקום ה4000 קלוריות אכלתי 2 צלחות חמין, 3 בננות, קצת פופקורן טבעי, מעדן ביו, ובייגל טוסט בקניון. כאב לי הראש רצח ולא הרגשתי טוב, לכן לא הצלחתי לדחוף עוד קצת מעבר, בנוסף קמתי באמצע הלילה והקאתי.
למה אני מבואס? כי בדיוק שברתי שיאים בסופשבוע בתוכנית של ביל סטאר וצריך להחלים כמו שצריך עד יום ראשון כדי ליישם את השיאים ב5X5... אבל חפיף, חד פעמי. אני בטוח שגם אתם מכירים את תחושת ה-"יום המבוזבז" כשאתם מפקששים בתפריט ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() אני כבר די הרבה זמן חורג כל יום בתפריט.. ככה זה כשאתה עובד בסופר
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() הלוואי עליי לחרוג כל יום... יש לי תיאבון של ציפור :o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
אזהרה אחרונה-קללות ושפה לא נאותה
|
![]() יש לי במן האחרון הרבה פעמים שאני לא משלים כי אני קם בגלל השביתה מאוחר
אבל בכללי גם אין לי תפריט אני טוחן מתי שבא לי כמ שבא לי ומחשב ערכים לפעמים ודווקה יש לי טאבון ענק פשוט אין לי כוח להכין לפעמים
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני בדר"כ עובר תתפריט שלי למשל יש לי תפריט של 3 וחצי אז בין הארוחות דופק ממתקים ושוקולדים.....ותאמת אני לא עולה מהר בשומן ויש לי וואחד חילוף חומרים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה ככה בימים שיש אימון אני מישתדל לאכול מלא והרבה בימים שאין אימון חחח אוכל מה שבא לי:s
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בדקתי, יהיה בסדר - אתה תמשיך לחיות...
![]() |
#8 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() השביתה הזאתי דפקה לי ת'תפריט..אני קם ב1 ואוכל ארוחת בוקר ואז אני לא רעב כבר ב1 וחצי לאכול ת'ארוחה של 1 וחצי ודוחף אותה ..בלאט
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |