|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() http://israelbody.org/Index.asp?Arti...ryID=82&Page=1
אני רוצה לעבור לתוכנית הזאת , מישהו יכול להסביר לי עליה? חלוקה? תודה מראש למי שעוזר! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() מקפיץ.. מישהו יודע על התוכנית הזאת? ניסה אותה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ארבל משתמש בה..תעשה חיפוש עם הכותרת שלך או רק עם P/rr/s ותמצא הודעות שכבר שאלות את זה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני גם מישתמש בתצורה דומה שאני בניתי לעצמי אני מבצע את השבוע הראשון ואת השבוע השלישי
בלי השני... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא מצליח לי החיפוש....אוף... ארבל אולי אתה יכול להסביר לי?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יאללה המאוזניים של המוניטין לא מופיעים לי ורציתי לתת לכם מוניטין...מישהו יודע למה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() לאף אחד לא מופיע
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אה אוף אבל שיחזור תקבלו מוניטין.. הבנתי נראה לי, אני יכול גם לבנות תתוכנית על חלוקה כזאת? (אני חשבתי עליה כי היא גם גיוון וגם נוחה)
Abxcdxx שהיא מחולקת כך? A-חזה+יד קדמית B-רגליים C-גב+יד אחורית D-כתפיים וכמות סטים בערך 15 לגדול 12 לקטן? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מה אתם אומרים? ארבל??? 0.0
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() התוכנית לא באה עם שבלונה שאתה צריך לעבוד לפיה ,אתה יכול להתאים את זה לכל מבנה שרק תרצה ,למרות שנראה לי שfbw יהיה לא ממש נוח בתוכנית הזאת
אני מצאתי שפיצול Abcd או פיצול Abcx2 הוא הכי אפקטיבי עם העקרונות של P/rr/s
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אחי השור! כמו שאמרתי כנראה אני יעשה Abcd אני ינסה חלוקה חדשה...ולגבי סטים מה אתה אומר? 15 סטים לשריר גדול ו-12 לקטן?
תודה רבה |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
|
![]() ציטוט:
איך הגעת למספרים כאלו ? 7-8 סטים לשריר קטן זה מעל ומעבר (יש כאלו שיטענו אפילו יותר מדי, אבל אני מאמין בקצת יותר סטים ) לשריר גדול בין 12-20 סטים (תנסו לספור פעם סטים באימון גב ...
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה....אם אני מחלק ככה:
A-חזה+בייספס B-רגליים C-גב+טרייספס D-כתפיים באימון שיש לי רק שריר גדול כמו הרגליים לתת ככה 20 סטים? ובכזה שיש שריר קטן לתת 12? או 15? ולכתפיים לתת סטים כמו שריר גדול או שלא כדאי....תודה רבה אחי מראש!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
|
![]() ציטוט:
הכל בהתאם לצורך אם אתה עושה שני תרגילים לרגליים ,אני לא מצפה שתעשה 10 סטים בכל אחד (למרות שפה נכנס למשוואה הנושא של אוקספורד סקוואט )אבל אם יש לך 4-6 תרגילים באימון רגליים ,קל נורא להגיע ל20 סטים ,ויותר
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי תודה ארבל : )
ובשבוע של הכוח ני מאמן גם שרירים קטנים? והאם לבנות את התוכנית של שבוע הכוח רק על תרגילים חופשיים ומורכבים? סליחה שאני משגע אותך :s |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
אתה מאמן הכל ההבדלים בין השבועות הם לא קיצוניים כל כך ,בסך הכל תרגילים מגוונים יותר (וגם זה לא ממש מחייב) ושינוי בטווחי החזרות,אין הבדל מהותי בהרכב התוכנית מבחינת מה עובדים ואיך,אין סיבה לסבך את מה שפשוט מאוד מהיסוד
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מאמן הכל
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה לכולכם! עזרתם לי מאוד!
אני יעלה לנושא הזה את הדוגמא שעשיתי לתוכנית כדי שתגידו לי מה לתקן....תודה רבה רבה!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
|
![]() ציטוט:
אין בעיה ,אני בהמשך הלילה יעלה את התוכנית בסיס שעקבתי אחריה לפני שהכנסתי שינויים קטנים בהתאם למטרות שלי (יותר דגש פה, קצת פחות שם ,כל אחד וצרכיו )
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|