ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פציעות ספורט

פציעות ספורט בניהול עופר צחר - פיזיותרפיסט ספורט

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 27-05-07, 23:02   #1
sonic
חבר פעיל

ברירת מחדל כאבים באזור זוקף הגב השמאלי

לאחרונה(כמעט 3 שבועות) התחילו אצלי כאבים באזור של זוקף הגב השמאלי בלבד. אני מרגיש אותם בעיקר כשאני עושה סיבובי גוף לצדדים או כל תנועת התכופפות, לפעמים אני מרגיש את הכאב סתם כשאני יושב או שוכב. הדבר הראשון שעשיתי זה הפסקתי עם תרגיל הדדליפט, יכול להיות שזאת הסיבה, אולי עשיתי תנועה לא נכונה לא יודע. מה לדעתכם כדי לעשות,
sonic מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-05-07, 00:00   #2
- Idan -
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי של- Idan -

שלח הודעה דרך Yahoo אל - Idan -

איפה בדיוק יש לך את הכאב, בגב התחתון בצד השמאלי?

היה לי גם כאב כזה איזו תקופה של חודש+, תאקימה מהפורום אמר לי בזמנו שגם הוא סבל מזה וזה עבר לו לאחר תקופה דומה. הוא הסביר לי שזה כאב שנובע מלחץ על עצב באזור.

אתה מרגיש שהכאב בא בפולסים כאלה? נגיד אתה עושה תנועה מסוימת ואז זה פתאום "דוקר" אותך?
- Idan - מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 28-05-07, 22:00   #3
sonic
חבר פעיל

עידן מה שתיארת זה כמעט בדיוק מה שיש לי, כן אני מרגיש שהכאב בא בפולסים. יכול להיות שזה יותר נפוץ דווקא בצד השמאלי או שזה סתם צירוף מקרים, האם לדעתך אני צריך ללכת לרופא?? כי אני כבר יכול לדמיין אותו אומר לי פשוט תפסיק להתאמן ואל תעשה שום פעילות ובטח הוא ירשום לי כמה כדורים ואיזה משחה. אני לא חושב שזה סתם כאבים, לדעתי זאת איזו שהי דלקת.
sonic מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 30-05-07, 21:33   #4
- Idan -
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי של- Idan -

שלח הודעה דרך Yahoo אל - Idan -

אילו תרגילים חופשיים נוספים אתה עושה מלבד הדד ליפט? אתה עושה סקוואט חופשי?

זה ישמע מוזר, אבל כשהיו לי את הכאבים, הם דווקא לא הופיעו בזמן הדד ליפט, הרשתי לעצמי לעבוד עם משקלים מקסימליים והרגשתי שאפילו הדד ליפט עוזר לי איך שהוא.

לדעתי כדאי לך ללכת לרופא, זה יהיה מאוד לא אחראי מצידי להגיד לך, "אה עזוב אותך שטויות, זה כבר יעבור לך, בנתיים תמשיך להתאמן רגיל", למרות שאני לא הלכתי לרופא וכן המשכתי להתאמן, (רק בסקוואט הורדתי קצת משקלים וויתרתי על בנט אובר רו), כי אני לא יכול לדעת בשום צורה אם הבעיה שיש לך היא אותה אחת שהיתה לי. אני רק שיערתי לגבי הבעיה שלך כי הסיפור מקרה שלך דומה לשלי.

תלך לאורטופד, תשמע מה יש לו להגיד ותפעיל שיקול דעת עצמי, זאת דעתי.
- Idan - מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא