![]() |
כאבים באזור זוקף הגב השמאלי
לאחרונה(כמעט 3 שבועות) התחילו אצלי כאבים באזור של זוקף הגב השמאלי בלבד. אני מרגיש אותם בעיקר כשאני עושה סיבובי גוף לצדדים או כל תנועת התכופפות, לפעמים אני מרגיש את הכאב סתם כשאני יושב או שוכב. הדבר הראשון שעשיתי זה הפסקתי עם תרגיל הדדליפט, יכול להיות שזאת הסיבה, אולי עשיתי תנועה לא נכונה לא יודע. מה לדעתכם כדי לעשות,
|
איפה בדיוק יש לך את הכאב, בגב התחתון בצד השמאלי?
היה לי גם כאב כזה איזו תקופה של חודש+, תאקימה מהפורום אמר לי בזמנו שגם הוא סבל מזה וזה עבר לו לאחר תקופה דומה. הוא הסביר לי שזה כאב שנובע מלחץ על עצב באזור. אתה מרגיש שהכאב בא בפולסים כאלה? נגיד אתה עושה תנועה מסוימת ואז זה פתאום "דוקר" אותך? |
עידן מה שתיארת זה כמעט בדיוק מה שיש לי, כן אני מרגיש שהכאב בא בפולסים. יכול להיות שזה יותר נפוץ דווקא בצד השמאלי או שזה סתם צירוף מקרים, האם לדעתך אני צריך ללכת לרופא?? כי אני כבר יכול לדמיין אותו אומר לי פשוט תפסיק להתאמן ואל תעשה שום פעילות ובטח הוא ירשום לי כמה כדורים ואיזה משחה. אני לא חושב שזה סתם כאבים, לדעתי זאת איזו שהי דלקת.
|
אילו תרגילים חופשיים נוספים אתה עושה מלבד הדד ליפט? אתה עושה סקוואט חופשי?
זה ישמע מוזר, אבל כשהיו לי את הכאבים, הם דווקא לא הופיעו בזמן הדד ליפט, הרשתי לעצמי לעבוד עם משקלים מקסימליים והרגשתי שאפילו הדד ליפט עוזר לי איך שהוא. לדעתי כדאי לך ללכת לרופא, זה יהיה מאוד לא אחראי מצידי להגיד לך, "אה עזוב אותך שטויות, זה כבר יעבור לך, בנתיים תמשיך להתאמן רגיל", למרות שאני לא הלכתי לרופא וכן המשכתי להתאמן, (רק בסקוואט הורדתי קצת משקלים וויתרתי על בנט אובר רו), כי אני לא יכול לדעת בשום צורה אם הבעיה שיש לך היא אותה אחת שהיתה לי. אני רק שיערתי לגבי הבעיה שלך כי הסיפור מקרה שלך דומה לשלי. תלך לאורטופד, תשמע מה יש לו להגיד ותפעיל שיקול דעת עצמי, זאת דעתי. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:46. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ