|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#161 |
חבר פעיל
|
![]() חוץ מרגליים מרשימות אתה לוקה בחסר בכל הפלג גוף עליון.
מציע לך להנות מתחילת החורף, לדפוק מסה של 15 קילו לפחות ואז רק לחטב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תפסיקו לזיין ת'שכל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
אנשים עם ניסיון הרבה יותר גדול מימך אומרים לך שאתה לא מתאים אז למה לא להקשיב? לאן אתה ממהר?! בכל אופן בהצלחה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחח איזה ילד מסכן... כולך דחליל.. עם מסת שריר כמו של דנה אינטרנשיונל אחרי שלקה הורמון נשי.
תעלה תעלה להתחרות נצחק עליך אחרי זה כולם פה. יא קוקסינל שלא מסוגל לקבל ביקורת |
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
חבר פעיל
|
![]() אליק הולך להתחרות בטמרה פרו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#166 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לגבי העמסה ופאמפ לא שחכתי לרגע וראבק אנשים תגידו לו שיתן בראש במקום זה אתם רוצים להוריד אותו באמת נראה לי שהוא יבין כבר מכולם פה בנושאים הקודמים מה חושבים. הבן אדם עוד שלוש שבועות עולה לבמה תפרגנו במקום להוריד
נערך לאחרונה על ידי ORs, 06-11-13 בשעה 17:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 |
חבר פעיל
|
![]() מה יש לפרגן? הוא דומה לזין של תימני
והוא חושב שהוא מינימום טופ פייב |
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
צריך להוסיף למה זה יעזור ????????????????????????????? אני אמרתי לו את דעתי לא להתחרות וזה לא מתאים לו בשלב הזה הוא בחר לא להקשיב אז למה להמשיך להוריד את הבן אדםם?????????????????????????????????????????????? מפה צריך לעלות את הבן אדם במקום להוריד אותו .............. ואין פה קשר לבעדו ונגדו... בסופו של יום אין לי שום דבר עם הבן אדם לדעתי אנשים פה צריכים לתת עצות לעזור ולחזק מאשר לזרוק ז*ן על בן אדם. תקרא פה אתה התגובות של האנשים מהעמוד הראשון פשוט בושה ויורדים לרמה כזו וזה שהוא לא יודע לקבל ביקורת זה שהיה לו בכיף לא צריך להגיב לכול דבר
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
חבר פעיל
|
![]() אני אוסיף לפוסט הזה דעה אובייקטיבית,קודם כל לפותח הפוסט אל תלך להתחרות ובגלל אנשים כמוך הרמה בישראל כל כך עלובה,כל אחד עם קצת שרירים בחזה חושב לי את עצמו רוני קולמן.צריך להודות שאתה גם די חטוב אבל חסר לך המון מסה בגב,ידיים,כתפיים.אהבתי את הרגליים ועצה שלי תוסיף לעצמך מאסה ועוד שנה תתחרה.בקיצור אל תעשה לעצמך בושות ותתחרה עוד שנה ואפילו שנתיים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#171 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס מבשרת
|
![]() אני מתחיל לחשוד שאורס הוא חוצן בתהליכי למידת כדור הארץ
![]() |
#173 |
חבר פעיל
|
![]() אתם עדיין לא מבינים שאני לא בונה על עתיד בתחום, יש לי צבא באופק וזו מטרה שהצבתי לעצמי בלבד על מנת לעבור חוויה.
אני לא מנסה לקטוף גביעים, מקומות ראשונים, להשפיל מתחרים פה וכו'.. מנסה להביא את הכי טוב שאני יכול -כ-ר-ג-ע אנשים שמבינים מגיבים פה? תזכירו לי כמה מכם התחרו? בינתיים מהניגרי קיבלתי פידבקים, מהמאמן שלי, מסטס, ממפתחי גוף רבים אחרים, אנשים שכן מבינים עניין, ואנשים שראו אותי במציאות תמיד יגידו שאני הרבה יותר מרשים מתמונות. שיהיה בהצלחה תבואו עוד 3 שבועות ותגידו לי מי צחק אחרון. |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
חבר פעיל
|
![]() פותח הפוסט אתה צריך עוד 6-8 ק"ג שריר כדי לעלות לתחרות פיזיק עם בגד ים.
אנשים שעולים במצב כזה לתחרות בודיבילדינג "בשביל החוויה" זה כמו להתפרץ ערום למגרש במשחק כדורגל. אתנחתא קומית. אני לא מאשים אותך בזה,למעשה מי שאשם זה אירגוני הבילדינג פה שרמת הסינון שלהם לכניסה לתחרות מסתכם בהצגת ת.ז ואולי שאלת 'יש נשק?' ... (תוסיף לזה מנטליות ישראלית של חוסר מודעות עצמית ותקבל מדד רמה) |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 |
חבר פעיל
|
![]() לסוג הזה של החוצן יש אפשרות לצבור יותר מסה???:d:d
![]()
![]() |
![]() |
#176 |
חבר פעיל
|
![]() אליק, מי שמחמיא לך - כנראה שהוא לא יודע להגיד לך את האמת בפנים.
אבל תלך שיצחקו עליך ואז תבוא לבכות לנו פה כמה הושפלת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 | |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
אלי, התמוות שלך גרועות יש רק תמונה אחת שאתה נראה בהן נורמאלי, אני לא בעדך פה אבל גם לא נגדך, כולם פה נתנו ביקורת ולמה ציפית אם העלת תמונות? שנלטף לך ת'אגו? לדעת הרוב פה אתה לא מוכן, אישית זו גם דעתי, אבל בניגוד לרוב לדעתי תעלה אבל רק אם אתה מתכנן ללמוד מזה ולהתקדם מזה, משמע לחזור להתחרות עוד שנה או שנתיים אחרי שהעלית עוד איזה 20 קילו...... על כל פנים בגלל שאתה עיקש [שזאת תכונה חיובית חוץ מבשומן אגב] תשתדל לקחת ביקורת כביקורת בונה למרות שהדרך של הרוב פה היא קשה, התחלת אז כבר תסיים ותלך להתחרות, שיהיה בהצלחה. ושוב, מה שאומרים לך זאת ביקורת בונה, אתה רוצה להיות הכי טוב תחזור עוד שנתיים עם עוד 20 קילו ואז תחטב, אתה תוכל להתחרות באותה הקטגוריה ולהיראות פי 10 יותר גדול.... בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#178 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
גם אני לא מבין לאן אתה ממהר לעזאזל.. הייתה ילד שמן שהפך לחטוב ובאמת שאתה נראה טוב וכנראה אתה רוצה כביכול לנפח תאגו שך ולהראות לכולם כמה אתה גבר.. אבל למה ברמה כזאת..?!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
חבר פעיל
|
![]() הוא בונה על זה שאחרי שהוא ישים את הצבע יחשבו שהוא עשה עלייה מסומליה כדי להתחרות בבילדינג הישראלי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
חבר פעיל
|
![]() החלטתי גם להתאמן תרגילים במשקל גוף, להוריד 10 קילו ואני עולה להתחרותתתתתתתתתתתתת
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
6 שבועות | Greyhound | תזונה ותוספים | 1 | 16-07-12 09:31 |
תקוע במשקל 3 שבועות | yosi144 | תזונה ותוספים | 21 | 29-08-10 02:45 |
מרקוס רול , 7 שבועות לפני ניו יורק פרו ! | עלוש | פיתוח גוף תחרותי | 42 | 06-04-09 21:10 |
הפסקה של 3 שבועות | CatDog | תזונה ותוספים | 13 | 24-06-07 23:35 |
6 שבועות | ActionJack | אימונים | 3 | 30-09-06 17:40 |