|
פיתוח גוף תחרותי בפורום זה יהיו שיחות על תחרויות, אירועים, ומפתחי גוף בארץ ובעולם. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
משתמש פעיל
כללי:: דני קגנוביץ'
עוסק ב:: מתחרה בפיתוח גוף איגוד NAC
חדר כושר: קאנטרי קלאב באר שבע
|
![]() תודה רבה אל הכבוד
כיף לשמוע שיש אנשים כמוך ולא אטומים כמו ssניקים האלו תשאל פה אני יפרט שאנשים אחרים גם יבואו וילמדו |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() זה ידוע שפאוורליפטרים עושים גשר בזמן לחיצת חזה וזה ידוע שמביאים חתיכת פיסוק כאילו הולכים לקבל בתחת כשעושים סקוואט , שוב בכדי להרים כמה שיותר משקל . הא ואז הם מסתובבים חצי שעה במכון עד שעושים עוד סט . (דופקים עוף בדרך). |
|
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() מעל 3 פלטות , אוכל!. גם רוני קולמן לחץ חזה ככה אגב. ומה קשור פיסוק לצ'יט כל עוד שוברים מקביל? תשמע אתה באמת יותר אדיוט מדני אין מה לעשות ניצחת
|
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() איזה אפס אתה ....
נערך לאחרונה על ידי ISnocs, 05-09-12 בשעה 02:05. |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() קודם כל תודה על העזרה מראש!!!
טוב אני יפרט על עצמי ועל המצב שלי אני בן 25 שוקל 110 קילו על איזה 16 אחוז שומן מתאמן בחדר כושר חצי שנה רציני פלוס מתאמן באיגרוף 3 פעמים בשבוע יוצא לי 4 5 אימונים בחדר כושר בתוכנית ABC שאני הכנתי לעצמי לבד.פלוס אירובי 3 פעמים. יש לי בעיה אני לא מצליח להעלות מסת שריר טובה מספיק לדעתי כמו שאני רוצה משקלי עבודה אצלי טובים ואני עוה תכניקה נכונה.אולי פשוט אני עושה משו לא נכון בתוכנית ? התוכנית שלי זה ABC יום ראשון-חזה יוצא לי 4 תרגילים 1)חזה אם מוט 180 מעלות 4 סטים פלוס 2 של חימום בערך מ 12 עד 6-8 חזרות מעלה משקלים.2)חזה בשיפוע 45 מעלות אם מוט 4 סטים של בערך מתחיל מ 12 ועולה משקל עושה 8 חזרות.3)חזה אם משקולות על ספה 180 מעלות עושה 2 סטים אם משקל קל יותר ובערך 15-12 חזרות ובסוף אני עושה4) פרפר אם משקל חופשי על ספה 180 מעלות סוגר את הידיים 3 סטים של 15 יד קדמית-1)אני מתחיל מ מוט W אני עושה בערך 5 סטים או 6 משקל גבוה 8 חזרות ובסוף אני עושה דרופ סט פעמיים אם 12 חזרות.2)אני עושה פטישים 4 סטים של בערך 8-10 חזרות3)אני עושה מוט ישר גדול שם עליו משקל ועושה 4 סטים של 12 חזרות בלי שיפוע של W. יום ב- גב-1)מתח 4 סטים של 6-8 חזרות 2)אני עושה חתירה בישיבה אם מוט עקום 4 סטים של 8 3)אני עושה פולי עליון מוריד לחזה בדיוק כמו מתח 4 סטים של 12 חזרות 4)עושה 3 סטים של פולי עליון צר 10 חזרות 5)גב תחתון עושה לא דדליפט יום ג-כתפיים 1)אני מתחיל מישיבה 90 מעלות על ספסל ועושה 6 סטים של משקל חופשי דחיקת מרפקים למעלה בערך כל סט מ 12 עד 8 חזרות 2)דחיקת ידיים לצדדים אם משקולות 4 סטים של 10 פעם3)לוקח משקולת של 25 קילו ומרים אותה ישר 2 סטים של 10 4)בישיבה אם מוט לוחץ כתפיםם 3 סטים של 12 לפעמים 10 5)טרפזים 3 סטים של 12 רגליים)1-סקוואט 5x5 2)אני לוחץ רגליים בארנולד פרס מכונה כזאת אני עושה 4 סטים של 12 יום רביעי מנוחה יום חמישי אני עושה אותו דבר בחזה רק אם משקלים חופשיים בכלל בלי מוט וביד קדמית עושה הפוך קודם מוט ישר ואחרי זה אם W משנה פה ושם יום שישי-אני עושה דברים חלשים אצלי כמו רגליים אמות בטן וכל מיני שטויות אבל יוצא אימון קשה פלוס אני מתאמן באיגרוף יום שני רביעי ושישי אחרי חדר כושר.\ הבעיה שלי זה למה לא יורד לי אחוז שומן אני רוצה להיות בערך 8 אחוז שומן ואני אוכל בערף נכון תודה מראש על העזרה. מצטער על העברית שלי ועל זה שאני לא יודע שמות של תרגילים... |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() הבעיה שלך היא מאוד פשוטה . אני לא אחפור על זה יותר מידי...
אתה צריך להחליט מה אתה רוצה לעשות . לרזות או לעלות במאסה . שתייהם ביחד לא הולך . בגלל שאתה מתאמן איגרוף, שזאת פעילות ארובית ברובה וגם מתאמן למאסה בחדר כושר אתה בעצם גורם להתנגשות במטרות, לכן לא מגיע לתוצאות. אתה לא יכול לסוע מהר וגם לחסוך בדלק . תשים מטרה ברורה, תפתח תוכנית, תגיע למטרה . אחרי שתשים מטרה ותפתח תוכנית ואז לא ילך לך משהו, תבוא לפה ונעזור. |
![]() |
![]() |
#7 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
אם אתה רוצה מסת שריר נקיה ויפה אירובי אחרי אימונים,ריכוז מלא בכול תרגיל תנסה להרגיש כול תרגיל כול שריר אל תרד מתחת ל 10 חזרות בשום תרגיל דרופ סטים זה מעולה תבחר בהם כתרגיל אחרון למפמופ סופני של אותם קבוצת שרירים בכול סוף של שריר תגיע לשריפה מלאה ,תעבוד עד כשל תיעזר בספוטר אם צריך אם אתה מתעקש אל abc גב חזה כתפיים ידיים רגליים ------------ גב ידיים חזה כתפייים רגליים זה הפיצולים אני ממליץ יותר abcd |
|
![]() |
![]() |
#8 |
חבר מתחיל
|
![]() אהלן דני
רק שתדע שאני מעריך אותך על העבודה שאתה עושה,יש פה הרבה אנשים קנאים אז אל תשים עליהם... ראיתי שאתה עונה פה לשאלות אז אם תוכל להגיד לי איזה תוכנית הכי מתאימה לי אני 1.80 74 ק"ג מתאמן 8 חודשים עליתי 17 ק"ג בתוכנית ab,ב3 חודשים האחרונים אני לא עולה במשקלים ולא במסה.... התוכנית מתאימה לי abcd? וכמה סטים לשריר גדול ולשריר קטן,ואם יש תרגילי חובה שחייבים לעשות? תודה |
![]() |
![]() |
#9 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
תצא לחיטוב או נטרלי אחרי חודש וחצי תחזור שוב למסה אם תרצה לגדול רק בתוכנית אחרת abcd כמו שרציתה כן abcd מתאימה לכולם |
|
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אולי תפתחו q&a של דני ונסגור את הסיפור באשכול הזה ?
|
![]() |
![]() |
#11 |
Banned
|
![]() מאסה בכל הכוח אחי
|
![]() |
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() אני מבין על מה אתה מדבר. אבל זה לא המצב אני לא עושה מסה ואז חיטוב אני רוצה תמיד להיות במסה נקייה זה להעלות מסה פלוס לעשות חיטוב לא גדול בערך רוצה להיות על 8-10 אחוז שומן
|
![]() |
![]() |
#13 |
חבר מתחיל
|
![]() הבנתי. יכול להיות שאני לא אוכל מספיק טוב.
תגיד אירובי לעשות אחרי כל אימון?? כמה דקות לרוץ? ואין לי בעיה לעשות abcd אם אתה ממליץ אני יעשה... |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר מתחיל
|
![]() תגיד ובתכנית אימונית יכול להיות אני עושה יותר מדי תרגילים וסטים לכל שריר?
|
![]() |
![]() |
#15 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
פחמימות-אורז /כוסמת/שיבולת שועל חלבון -טונה, חזה עוף ,נתח 4/5 פעם בשבוע ככה קוטג' מתחת ל 3% ביצים שומן - אגוזי מלך אבוקדו שמן זית צהוב של ביצה תנסה לאכול 4 פחמימות פר קילו גוף 2.5 חלבון תשנה את כמות בחלבון ופחמימות בהתאם לחילוף החומרים שלך ומבנה גוף אקטו יותר פחמימות אנדו יותר חלבון אירובי אחרי כול אימון ממליץ 20 דקות בתקופת מסה לא לצבור שומן במקומות שיהיה קשה להוריד אחכך ועוד המון דברים אתה אמור להעלות קילו בשבועיים וחצי ( ללא סטרואידים) abcd 5 תרגילים גב חובה (פולי עליון הפוך פול אובר בנט אובר) 4 תרגילים חזה חובה (פרפר דאמבלים בשיפוע עליון) 5 תרגילים כתפיים מילטרי פראס ותרגיל לכתף אחורית 3 4 ראשי חובה סקואט (אק /פרונט רגיל או סמיט משין) אפשר גם 2 2 אמסטרינג סטיף לג דדליט אתה 15-20 חזרות לא יותר מ 15 קילו כול יד 1 תחת 2 תאומים 2-3 בייספס טרייספס אם תצטרך עוד משהו תשאל תקפיד אל 8 שעות שינה חובה תצטייד באבקת חלבון ואופטימן |
|
![]() |
![]() |
#16 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה ! עזרת לי בקשר לתפריט אני חושב שאני לא אוכל נכון))
תגיד אתה מבאר שבע? |
![]() |
![]() |
#17 |
משתמש פעיל
|
![]() כן אחי
|
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אנשים פה יורדים לרמה ממש נמוכה..
Homie , חן הוא אלוף העולם לגילו, אתה יכול להשוות אותו למישהו שבכלל לא מתעסק בתוכניות כוח כמו דני? דני בא ומנסה לשנות את הגישה הדפוקה בפורום הזה, מה שהוא אומר זה נכון ונוסה על כל כך הרבה אנשים, אני עוד לא ראיתי מישהו שיצא מתוכנית כוח ונראה כמו שצריך, או חוסר פרופורציה, או חוסר עליה במסת שריר, או שמן מת.. העיקר להרים כבד. היחידים שיוצאים כמו שצריך מתוכניות כוח זה כאלו שגם אוכלים כמו שצריך וגם יש להם גנטיקה כמו שצריך. בכל אופן - תפסיקו להתווכח עם דני התוצאות מדברות בעד עצמן. |
![]() |
![]() |
#19 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
מקווה שעוד אנשים יגיבו ככה כמוך אני באה לפה לעזור מכול הלב אנשים יורקים בפנים מקווה לראות עוד תגובות כמו שלך |
|
![]() |
![]() |
#20 |
חבר מתחיל
|
![]() ראיתי אצלך רשום באר שבע חשבתי אולי אתה מאשדוד! תגיד שאלה אחרונה האם אחרי כל אימון לרוץ 20 דקות? או כל אימון שני? ומה אם אגרוף זה הורס אולי שריר? אולי צריך פחות ללכת לשם? כדי שיגדל שריר
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תמונות ממר.יוניברס 68, שפרנק זיין ניצח את ארנולד | אמרון | פיתוח גוף תחרותי | 7 | 03-11-11 01:53 |
אוקי הינה תמונות באיכות טובה יותר | tipakess | גלריות הגולשים | 10 | 29-10-07 22:58 |
Tna מגיעים לארץ ב15 בנובמבר מי הולך? | סהר! | פיתוח גוף-כללי | 3 | 23-10-07 13:57 |
הינה תמונות יותר ברורות שלי.. | IGOR | גלריות הגולשים | 51 | 30-04-07 12:20 |
הינה איזה 2 תמונות | frantic | גלריות הגולשים | 23 | 09-01-07 13:15 |