|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() כי הוא רמז בעצם שכל מי שקרא ss והבין אותו, זה שינה לו ת'ידע המדעי וכתוצאה מכך הוא התחיל ss.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אמרתי שהוא רמז לזה. הוא אמר שכל מי שקרא והבין, זה שינה לו ת'ידע (אני חושב שהוא התכוון לזה שאותו בנאדם שקרא , הבין שכל מה שהוא עשה זה חרטה והוא צריך לעשות ss) אם הוא לא התכוון לזה אזאני טועה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() איש הלילה, אתה רואה שקראתי לעצמי "מבין" איפשהו בהודעה??
אני רק ראיתי שלא אתה אבל חוצן והחברים שלו כתבו פה שהם רואים ילדים חדשים שמגיעים לפה ומדברים שטויות הם מתקנים אותם. בכל מקרה לא יודע כנראה לך יש בעיה בהבנת הנקרא כי אין פה שום דבר בהודעתי שאני מ הלל את הקורס בווינגייט או עצמי כ"מבין" כנראה אתה קראת את ההודעה שלי הפוך, או יש לך בעיות בהבנת הנקרא אגב, האנגלית שלי היא שפת עם. ואני חושב שאני גם קצת יותר בוגר ממך בגיל אז תן טיפה כבוד. חוצמזה תאמין לי שאתה צריך יותר אנשים ממני בספורט, כי אני לא מסתפק בהכשרתי אני קורא בפורום אני קורא ספרים אני מנסה ללמוד ולהעשיר את הידע שלי ואני פתוח לכל סוג חדש של שיטת אימון\תחום שקשור למכון כושר (מודע שיותר בתחום הבילדינג) גם מאד אהבתי את המאמר שכתבת שם (למרות שנראה לי קשה לשתות 2 ליטר חלב ביום בלי להקיא אחרי שבוע) בכל מקרה תקרא את ההודעה שלי שוב ותראה אפ התיימרתי איפשהו להיות יותר טוב או יותר מבין ממישהו. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
אלוף העולם בפאורליפטינג לצעירים עד 110 ק"ג GPC
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
בכל אופן, זה פורום. מן הסתם שאנשים פה מתקנים אנשים אחרים ומנסים לעזור, אחרת לא הייתה סיבה להחזיק פורום. אני גם לא רואה סיבה למה מישהו בלי תעודת מאמן לא יכול לתקן מישהו בחדר כושר, ולמען האמת תעודת מאמן היא הדבר האחרון שאני מסתכל עליו אם אני מנסה לבחון מקצועיות של מתאמן. בקשר לגיל שלך - זה פורום. אנחנו באינטרנט. אין פה באמת גילאים, אני יכול להיות בן 94 אם מתחשק לי. ככה שאת הכבוד שלך אתה תצטרך לרכוש בדרכים אחרות. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#10 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
שפת עם הא? כנראה העברית שלך חרא במקום. לפני שאתה מזיין תשכל על כל מי שקורא תספר, תקרא תספר בעצמך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() איפה ראית שאמרתי שהקורס של ווינגייט שווה משהו? סתם הכנסת לי מילים לפה
ואחרי זה עוד התרעמת ואמרת שאני מאמן שקל להיות מבין לידו? ואין לי בעיה עם זה שאנשים מתקנים דברים שצריך לתקן כמו סקוואט והכל, אבל יש פה ילדים שלא סיימו להתפתח ושאין לך מושג לגבי החילוף חומרים שלהם לגבי סוג הגוף שלו (אם הוא אקטומורף או מזומורף) והוא קורא את המאמר שלך ודוחף 6 ליטר חלב ביום כדי להשמין. לא אמרתי לכם לא לתקן. רק אמרתי שכשמתקנים צריך לעשות זאת בזהירות במקצוע הזה ואני לא חושב שלמישהו מהכותבים הרגילים פה (לא מהמתחרים והמומחים) כולל אני , יש זכות לקרוא לעצמו מבין , גם אם הוא קרא 50 ספרים כל עוד אין לו הכשרה מדעית ו\או הוא מתחרה מקצועי . ובלי קשר אתה יכול להגיב ענייני ונקודתי ולא להתרעם ולקטול. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
אלוף העולם בפאורליפטינג לצעירים עד 110 ק"ג GPC
|
![]() ציטוט:
ולמען האמת נמאס לי לשמוע את השטויות שלך, אז אני פשוט אסיים את הדיון שלנו כאן. יום טוב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() נדב אני אאלץ להיות בצד שלהם, אני בתור אחד שלא מתיימר יותר מדי, לא עשיתי קורס ולא קראתי שום ספר בנושא, ואני מתנגח שוב ושוב עם מאמנים (כבר הפסקתי כי הם התייאשו ממני) ולדרוש קורס בשביל ייעוץ זה די ליצני לאור מצב המאמנים בארץ והעובדה שאני כל פעם בא למכון עם מליון מנויים וכלוב ריק. והאמת לעיתים תוצאה בסקוואט משקפת הבנה של איך כן מתקדמים, מה כן עוזר להביא אותך לתוצאות כאלה וכו'.
![]() |
#14 | |
משתמש רגיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה איש הלילה , דבר עם סקיילה אם אתה לא רוצה לדבר איתי ותבדוק כמה אני אטום וכמה אני מהלל את ווינגייט כי זה לא המצב ואם יצא ככה אז כנראה שאני לא יודע להתבטא (למרות שבמכללה הציונים שלי די גבוהים ואני לומד משפטים אני אמור לדעת להתבטא) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אחרי תמונות גב מתחילה זרימה של תמונות ידיים? זורמים. | טייני | גלריות הגולשים | 12 | 03-09-09 22:55 |
תמונות חדשות מהיום, בהתאם למה שאמרו תמונות ברורות וטובות! תגיבו!! | BlueNinja | גלריות הגולשים | 32 | 22-11-08 17:04 |
[תמונות] מתאמן שלושה שבועות תמונות מההתחלה ותמונות עכשיו | TAMIRSUS | גלריות הגולשים | 39 | 05-10-08 14:43 |
תמונות/טראי בראור/Trey Brewer-תמונות עדכניות | HardCor3 | פיתוח גוף תחרותי | 34 | 17-08-08 03:22 |
תמונות, הרבה תמונות - בראנצ', קורמייר, הנרי, וולף, רול ועוד.. | SiX PACK | פיתוח גוף תחרותי | 29 | 18-05-08 21:54 |