|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שמע אחי אם אתה מדבר אל בנות אני הבן אדם !!!! ומה הם אוהבת אז דבר איתי תמיד חביבי
קנה לה טבעת יפה בצע כסף פשוטה או טבעת שאתה רושם משהו אל הטבעת נגיד : לדנה אוהב אותך זה משהו כמו 80 שקל טבעת כסף רגילה אני יכול לביא משהו יפה יפה ב100 שקל :] הכי אוהבת ![]()
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() אורי תודהה אחי אבל אני עוד מעט מסיים את המתנהה..
וואלה אוליי יש לך כמה משפטים נחמדים ירשום לה בתוך הקופסא? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כח מישפטים שלי : 1 רוצה לחיות ורק לחיות, אתך את כל ימיי ולילותי, אקדיש רק לך את ליבי, חיי, רוחי, את כל עולמי את הנפש התאומה שלי. 2 הוא ינשק אותך כמו שניקשתי הוא יחבק אותך כמו שחיבקתי אבל הוא לא יאהב אותך כמו שאהבתי 3 התאהבתי בלי סיבה בילדה כל כך יפה היא זורמת בדמי היא חיי ונשמתי היא דומה למלאך רק לה נמשך היא הטעם של חיי אני לא משקר לא מוותר את הלב רק לה שומר 4 אם רק תגידי שאיתי תהיה לנצח אם רק תבטיחי לי שכל חיי נאהב אתן לך נשיקה קטנה קטנה במצח תאמיני לי זה לא יכאב רוצה אותך איתי רוצה אותך עכשיו רוצה אותך תמיד רוצה בכל מצב רוצה שתאמיני שאת לי החלום אותך רוצה לנצח תמיד בכל מקום אני מסכים כשאת צודקת וגם כשאת פוגעת אני איתך אני שלך בכל אשר תרצי כשאת לצידי אני יוצא מדעת את אחרית למחשבות שלי
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() חחח וואלה תודה אחי השקעת
בעיקרון כבר סיימתי והתכוונת למשפט של כמה מילים אחי אבל בזהמדנות אני גם יתן לה כמה מאלה... מעריך אותך אחי |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() גם מתנה מקורית למשהו כמו חודש ביחד משהו חמוד אתה מביא לה 12 וורדים שאחד מהם מזוייף אתה קושר אותם יפה אם סרט אדום ואתה שם עליהם פתק ורושם:
נתתי לך 12 ורדים 11 אמיתיים והאחרון מזוייף אני יפסיק לאהוב אותך , ביום שהפרח האחרון ינבול
![]() |
#6 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אגב הרעיון מאוד יפה! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() וואי אחי סחתיין נראה לי היא תקפוץ עליך מרוב התלהבות
![]() אני מקווה שתקבל תגמול חח...
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תרוקן את הבית שלך
תבשל ארוחה טובה, תארגן שולחן יפה עם ורדים נרות וכל מה שנראה לך. או שאם אתה גר ליד החוף אז תבקש מכמה חברים שיעשו שמירה ברדיוס של ק"מ מהמקום, תציע לה סיבוב על החוף ואז פתאום היא רואה שולחן עם אוכל ונרות כזה בהפתעה. או שאם יש כסף קח אותה לצימר |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() הגזמת יא גנוב הוא בן 15 בגיל הזה רוב הילדים מבקשים מאימא כסף לשווארמה
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() בנאדם אמרת אתה מכיר אותה חודש כבר אתה מאוהב?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() חחחח יפה... רק שלא תטעה ותחשוב שהדבר הכי יפה זה השוקולודים...
חחח... הרבה שוקולדים רבאק היא תצטרך חיטוב טוב אחרי זה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() חחחחחחח השקעת אה יא נקניק בהצלחה...
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() דעתי
1. מאוד מאוד מקורי ויפה, אהבתי את הקטע שרשמת "בתחתית נמצא הדבר הכי יפה בעולם" ושמת מראה למטה. 2. רואים שהשקעת אחי מעל ומעבר גזרת,ציירת,צבעת, הדבקת וזה הדבר הכי חשוב !!! ההשקעה !!! 3. מתאים יותר ליום האהבה מאשר למתנת יום הולדת (אולי אני יאמץ את זה) 4. לא אהבתי בכלל שרשמת " את היחידה שחיכיתי לה כל ימי חיי", אחי אתה בן 15 מכיר אותה רק חודש מה נסגר ? 5. שיהיה לך המון הצלחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה לא יומלדת זה חודש. ואת היחידה זה קטע משירר.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() חח מזה כמה שוקולדים נירא לי אתה בונה אל זה שהיא תחזיר לך אותם בחזרה..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() ראסמי באמת השקעת ממש יפה אחי בהצלחה
![]()
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() חחח תצטרך חיטוב? כמו שאני מכיר אותה היא לא תנגע בזה..
חחחחחח פדיחה אם היא לא מבינה תפואנטהה...כל ההשקעה לחינם.. שמעו יש שמה 14 פסק זמן 25 עלית 11 לבבות...סוגר 3500 קלוריות |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אחי סחטיין על ההשקעה,ספר לנו אח"כ מה התגובה שלה .
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|