![]() |
#101 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: במשמש..גויבות..
חדר כושר: קאנטרי גלי גיל
|
![]() ציטוט:
מעצבן אותי שאנשים שהם ברמת הידע ממש לא מבינים כלום ויש לי הרבה יותר ניסיון מהם באים בגישה כזו תוקפת.זה אולי נראה שרק אני תוקף אבל תעבור טוב טוב פה על הלוג ותראה איזה תגובות אני מקבל... אבל שיקפצו לי,מי שנותן תגובה ראויה אני מדבר אליו כמו בן-אדם.. עוד מעט מעלה סירטון של סקוואט מהיום ופרס מאימון שעבר! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני מחזק את מה שmoo אמר תקרא את הספר בעיקר את הפרק programming במקום להגיד שטויות. אבל אני כבר יודע שלא תעשה את זה אתה כל כך בטוח שאתה יודע מה שאתה עושה ולא מוכן לשמוע אף אחד אחר, אבל זה בסדר תתקע בבנץ' 45 אם אתה רוצה בעייה שלך.
![]() |
![]() |
#104 |
חבר פעיל
|
![]() אתה רואה?הינה שאלתי שאלה ואתה בא רק למצוא מה לא טוב...עזוב באמת אני מבקש שאתה וגדשניק לא תגיבו פה באמת הינה אני מדבר יפה..לא אישי אבל זכותי לבקש את זה..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רק דבר אחרון: תנסה להתייחס למה שאמרו לך, גם מה שאני אמרתי לך, יצא לך רק טוב מזה.
![]() |
![]() |
#106 |
חבר פעיל
|
![]() סקוואט 40ק"ג 5,5,5 קשה.למה?אין לי מושג
![]() ![]() ![]() ![]() הבאתי גם סרטוני טכניקה. פרס 31ק"ג 5,0,4,0,5 בעיקרון נסיתי 5 פעמים,בפעמיים לא הצלחתי ללחוץ,אולי בגלל חוסר מנוחה או משהו,אז פשוט כשעשיתי 0 הלכתי לנוח עוד איזה 8 דקות בין כל סט. אגב,אני מאוד רוצה מהפרס,בגדול זה 5,4,5 וזה כבר מתקרב לחמישיות,אבל אני לא מבין למה הבנצ' שלי כזה חלש ביחס לפרס.אני רואה אנשים שיש להם פרס 60 ובנצ' 110..כנראה החזה אצלי חלש. מתח 5,5,5 סרטון סקוואט מאימון שעבר: http://www.youtube.com/watch?v=5VTMiSehLBA סרטון פרס מאימון שעבר: http://www.youtube.com/watch?v=GXoqh...layer_embedded שיגעתי את החברים כבר חחחחחחחחחחח.כל שניה בואו צלמו אותי.הפרס שם סט שני,והסקוואט סט שלישי. בקרוב אני גם יביא את הסרטונים מהאימון של היום של סקוואט ופרס. אגב,לגבי הפרס,אני באמת מבקש שאל תגידו "לא רואים כלום",בהתחלה שמסתכלים זה נראה חשוך,אבל עם מגדילים ומתקמדים בי אפשר לראות טוב טוב את הלחיצה ואת התנועה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מתוך סקרנות
אתה כ"כ מהלל את הספר ss, ואפילו לא קראת את הפרק של הסקוואט?
![]() |
#108 |
חבר פעיל
|
![]() יפה מאוד אהבתי את הפרס,עבדתה מאוד נקי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
חבר פעיל
עוסק ב:: לשדוד את תנובה
|
![]() בפרס אתה צריך יותר להיכנס מתחת למוט עד שהמוט יהיה מעל השכמות. הדיוידי ממש עוזר תסתכל. בסקוואט הברכיים שלך גולשות מאוד כי אין לך היפ דרייב. הברכיים הם רק ציר בתנועה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Gay lord
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
חבר פעיל
|
![]() תודה
![]() ציטוט:
אגב למי שלא הבין אני עושה אוברהד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
חבר פעיל
|
![]() אני דווקא חושב שהפרס לא טוב.
אתה עובד נקי אבל אתה לא עובד נכון, עיקרון מאוד חשוב בכדי שיהיה לך יכולת לפתח כוח זה להוציא אוויר ולנשום ל-מ-ע-ל-ה. רק לאחר מכן תוך כדי שאתה מחזיק את האוויר בפנים, אתה מוריד את המוט מהר ומעלה אותו למעלה מהר בקו ישר כמה שיותר מהר, סוג של bounce, בניגוד לבנצ' זה לא פוגע לך בצלעות ולכן זה יעיל ואם תסתכל בסרטון של ריפטו תראה כמה הוא מקפיד על זה. מניסיון אישי נשימה נכונה ועבודה כזאת מתפרצת בפרס יכולה לעזור לך להוסיף לפחות עוד 10 קילו. [אימון אחרון סט אחד לא נשמתי טוב בחזרה אחת והצלחתי 4 חזרות, בסט השלישי נשמתי מושלם והצלחתי 7 סתם שתבין תמשמעות של הנשימה בתרגיל.] ההיפ דרייב טוב אבל אתה נכנס לאט שוב בגלל שאתה לא עושה את הבאונס הזה עם המוט. על הסקוואט אני לא רוצה לדבר בכלל כי הוא נראה לפחות בסרטון על הפנים, אתה יורד 100% עם הברכיים ו0% עם הגב, מה שמגדירים כs ![]() ![]() ![]() תראה את הסרט שוב ותתרגל מולו או משהו עד שתבין שצריך לרדת עם הישבן. [אני מנסה להביע ביקורת בונה לא לרדת עלייך או משהו אל תיקח את זה ככה]. ותוסיף עוד אוכל
![]() |
#114 |
חבר פעיל
|
![]() תודה נעל,
אבל שאני יבין,לפי הdvd של ריפטו,הוא מראה שצריך לתת לברכיים לגלוש קדימה בהתחלה ואחר כך לשבת עם התחת נכון? וסתם שאלה,איך ההיפ דרייב מתבטא בדיוק בפרס? |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בפרס אתה צריך להחזיק את הגב ישר תוך כדי נטייה אחורה [אגן קדימה] ואחרי שהמוט עובר את הראש אתה דוחף את עצמך קדימה,אני אתאר את זה בצורה לא יפה אתה כאילו 'נכנסת' בבחורה בתחילה התנועה ואתה יוצא החוצה עם האגן בסוף.. מבין, סתכל על ריפטו מסביר על היפדרייב ביוטוב בסרטונים של הפרס' [יש שם אישה שעושה 50 או 60 קילו בפרס] http://www.youtube.com/watch?v=GJFjYyA40ss הנה זה, ואפשר לראות גם את דעתו של ריפטו בנוגע לLEGPRESS ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#116 |
חבר פעיל
עוסק ב:: הכנת אוכל,אכילה
חדר כושר: המרגנית
|
![]() נדמה לי שהוא רמז משו...אבל טוב נו...
הסיבה העיקרית שאני לא אוהב ss שפשוט רב המוחלט של האנשים לוקחים ודופקים את התוכנית ואת הגוף שלהם ועושים ממנה תוכנית שלא רק לא יעילה אלא גם מסוכנת. אני מאמין שיש התקדמות טובה גם בתוכניות פיצולים וגם בss אבל אני מאמין גם שמי שהולך ראש בקיר ומנסה ל"שפץ" את התוכנית לא צריך לעשות אותה בכלל... עריכה:ובקשר לסקווט- לא חבל... |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
חבר פעיל
|
![]() הסקוואט לא טוב?
והייתי חולה בימים האחרונים,ירדתי 2 ק"ג ואין לי חשק להתאמן..לא יודע עם אני יתאמן מחר ואני כבר הרבה זמן לא עולה במשקל.לא משנה כמה אנשים יגידו פה את המשפט תדחוף אוכל..רגע מה חשבתם?שלא מספיק פעם אחת.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
חבר פעיל
|
![]() אם תפסיק כנראה שכל האימונים היו בשבילך סתם התלהבות של ההתחלה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
חבר פעיל
|
![]() למה אתה מתכוון?
|
![]() |