|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() יפה באמת יפה.. נראה שאתה מפחד ללכת על מאסה רצינית, תשמין קצת מה יש
![]() כל הכבוד בהצלחה בהמשך |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
חבר פעיל
|
![]() סחטיין על השינוי!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Banned
|
![]() יש לך קוביות או ריבועים בבטן?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Banned
|
![]() אתה בטוח שיש קוביות?לי זה נראה יותר כמו ריבועים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
הבן אדם עור ועצמות, כל עוד הוא יאכל כמו שצריך, בלי קשר לאיזה תכנית הוא עושה, הוא יגדל ולthe one מה אתה מבלבל תמוח על עליה נקיה יש לך עוד 20 קילו לעלות בשקט בשקט עד שבכלל תוכל לחשוב קצת על השומן העודף "מאסה נקייה" עלק, עם כל הכבוד, זה פשוט שלא הצלחת לעלות מי יודע מה, לא שאתה ב"מאסה נקייה" זה אם כבר מונח לכאלה שכבר יש עליהם מאסה טובה ורוצים לעלות עם מינימום שומן, כרגע זה לא אמור לעניין אותך אתה אמור לטרוף כל מה שאתה רואה בדרך |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
זה הגזמה.... בעבר כן אבל היום לא.. עם אתה רגלי לאשנים 100קילו אז אני לא כזה. לא אהבתי תתגובה אבל כמובן שאני ימשיך לאכול ולנסות להתקדם ... שבוע טב. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
חבר מתחיל
|
![]() רואים שיש שינוי,תמשךי
יש עוד דרך ארוכה |
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
חבר פעיל
|
![]() פששש שיפור מפחיד אח שלי כבוד תמשיך בדרך
[=
![]() |
#91 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
עכשיו הוא קצת ירד כי טיפה מדגדג לו בביצה השמאלית כשהוא עושה סקוואט, אז הוא נח חודשיים שלוש. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה שינוי כל הכבוד!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() ולthe one מה אתה מבלבל תמוח על עליה נקיה יש לך עוד 20 קילו לעלות בשקט בשקט עד שבכלל תוכל לחשוב קצת על השומן העודף
קצת הגזמנו דקסטר גקסון לא עולה 20 קילו ב שקט בלי לצבור מסה מכובדת של שומן ונוזלים
![]() |
#95 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
התגובה של reshos123 הייתה לעניין וסיכמה את כל מה שצריך להגיד לו |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אחרי כל השינוי אתה אומר שאני בתת משקל? תסתכל על האוכסליה אז אתה אפילו לא החמאת לי כל מה שאמרת זה שחיף זה מה שאמרת לי פה. ...לא מבין אנשים כמוך. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
זה לא אומר כלום יש לך עוד הרבה קילוגרמים לעלות וזה שאמרתי תת משקל זה היה כדי להקצין את ההשוואה שהבחור הביא פה בינך לבין דקסטר ג'קסון |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
חבר פעיל
|
![]() אחי שינוי מצויין ... תמשיך להפציץ במסה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() פשששש חיכיתי לראות מתי הארולים יצאו מהמחילות שלהם
קולד פייר....ראיתי תסרטון העלוב שלך בפורום השני תן לי לנחש....לא הייתה לך בחורה בחיים אה? אתה בחור שמנמן אז מה אתה מייעץ פה? יאללה לך הביתה
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]()
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() נערך לאחרונה על ידי hypertrophy, 23-04-09 בשעה 00:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|