|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ג'קסון ההודעות שלך נראה לי יצאו מפרופורציות והגזמת לגמרי אחי...
עשית פה אנשים עם כבוד לאנשים שהולכים עם הראש בקיר,ואין מה להתווכח עוד כי כל אחד יעשה מה שבא לו... וואלה אני גם כמה פעמים לא יצאתי לטיולים בגלל שלא יהיה לי שם מכון ושלא הייתי יכול לשמור על תזונה, ואם כן יוצא מוודא שיש שם מכון או שלפחות אני יכול לאכול כמו שצריך. כמו שכבר אמרו, בסופו של דבר זה הגוף שלך והוא הולך איתך לכל מקום, אני לא מרגיש בנוח ואפילו מבואס ביותר שאני מפסיד אימון או 2... כל אחד ודרך החיים שלו! בסופו של דבר כל אחד מבין איפה הוא נמצא ושם הכל במקום בשביל שיהיה לו נוח וטוב בחיים. בקשר לנופים, אני מסכים על גלעד. תנו לי בחינם ואפילו תשלמו לי לנסוע להודו ומקומות כאלו ואני לא אלך.... חרא מקומות זוהמה ומחלות איכסה (התאילנדיות דומות לבטריה נטענת.. אם כבר אז יפניות) |
![]() |
![]() |
#82 |
חבר פעיל
כללי:: איגור
עוסק ב:: עובד
|
![]() +111111111111111111
מסכן, סובל.. כשתסע לטיול, אל תוותר על שום דבר שם! כי כשתתבגר ותהיה חכם יותר, וזה יקרה, אתה תצטער שלא מיצית עד הסוף. [אמנם אני בחור בן 18 ואתה בן 22, זה לא אומר שאסור לי להגיד את דעתי ואפילו להראות לך וללמד אותך משהו חדש] אני גם, בדיוק כמו הרוב כאן, מכור אחושרמוטה לחדר כושר. באמת. זה עושה לי טוב, זה נותן לילהרגיש בנאדם יותר מוערך אפילו. אם יש יום אחד שאני לא מרגיש טוב או כואבת לי היד או משהו בסגנון ואני לא הולך לחדר כושר, אני מרגיש ממש חרא, אבל זה מה יש ואלו החיים. אבל אם מדובר פה בטיול של חצי שנה, שאני לא אתאמן בחדר כושר, אלא רק קצת מתח ושכיבות סמיכה, לנגד חצי שנה של אימון והישארות בבית. אין מה לדבר חחח אני עף לטיול בלי לחשוב לשניה. ובטיול אני אנסה לשמור על תזונה ולאכול הכי בריא שרק אפשר, אבל לפספס? בחיים לא!
#83 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() גלעד, רשמת שטויות אח יקר
![]() תאמין לי שיש אנשים שפשוט צריכים כזו חצי שנה של לא לעשות כלום בחיים שלהם, בדיוק אחרי שירות של 3 שנים בצבא, לפני שמתחילים בעבודה וכו' ... לפותח הנושא - תוציא בכלל את השטויות לגבי אימונים ותזונה מהראש. תמיד יש זמן לחזור לזה אחרי הטיול, עכשיו זה בכלל לא פונקציה.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
#84 |
חבר פעיל
|
![]() עצם העובדה ששאלת את השאלה מראה על הרמה השיכלית שלך , אז אל תחשוב בכלל על ג'וינטים , אני לא רוצה לדעת מה יהיה שתיקח את זה.
#85 |
חבר פעיל
|
![]() http://health.walla.co.il/?w=/5039/1449438
נראלי מתאים לפוסט הזה.. למרות שאני תומך בך אלון אם אתה אוהב את מה שאתה עושה.
#86 |
Banned
|
![]() לא מפספס ארוחות, לא מפסיד אימונים, לא יוצא לבלות, (עושה את זה בשביל עצמי, לא מתכוון להתחרות בשום ענף ספורט) ובתח שלא אסע לבלות למקום שאין בו מכון כושר !
לוקח איתי לטירונות 25 יחידות טונה, 3 קילו ש"ש, ו 2 קילו בוטנים ! אה ועו דבר, זיין על שחיפים, מרחם עליכם ![]() יום טוב. |
![]() |
![]() |
#87 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
נגיד לך ת'אמת איך שאני רואה את זה פה ובפורומים אחרים לדעתי זה בעיה נפשית לראש ולראשונה אני לא ראיתי אף 1 שאומר שיש כמה דברים רעים במאסה .. חוץ מגיחוך וחיוך שהוא יותר חזק עושה להם את כל היום בכללי אני יגיד לך יש אנשים שאני מכיר שאני אומר להם כל הכבוד וסבבה אבל יש את אלה שמנסים לעשות רושם מטורף וכאילו נידפקו לגמרי .. לא בקטע שליפגוע בכם סבבה יש לכם שרירים אבל מה עשיתם בישביל להסיג את זה ?? בכיתם?היתנזרתם ממתוק ושומן רווי ?? אשכרה זה יכול להרוג אותכם .. בקיצור יש פה משהו מוזר כאן אני לא יגיד שאין עליי מאסה וסבבה לי אבל פשוט יש גבול לכמה אנשים מוכנים לוותר וההיתנהגות שלהם זה פשוט הורג אותי הם יודעים את כל השמות של האבקות חלבון חח הייתי מציע להם להישתחרר מזה ולעשות מה שבא לכם בסבבה אבל אני רואה שזה לא עוזר פה ביכלל ![]() |
|
![]() |
![]() |
#88 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#89 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#90 |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ב.בתור אחד שהיה פעמיים כבר בקרנבל בברזיל (בגיל 17 ואם שכחתה בכללי אני יליד ברזיל) אני יכול להגיד לך שאומנם אתה לא תיראה מה שאתה רואה בפורים ב "אדלויעדה" איך שלא רושמים את זה בחולון...אבל סה"כ?זה מופע אנשים באים לשם שיכורים,מסוממים וכמובן שיש גם משפחות וילדים שבאים להסתכל ובחורות ערומות שברגע שאתה שולח יד באים כמה מאבטחים ושוברים לך את הצלעות. ג.לסיכום...אם מה שרשמתי ניראה לך שטויות לבריאות גבר,כל אחד והדיעות שלו,ואם נעזוב את הפיתוח גוף בצד לשניה אני גם הייתי אומר לך במפורש שבחיים לא הייתי נוסע למקומות המגעילים האלו גם אם ישלמו לי. |
|
![]() |
![]() |
#92 |
Banned
|
![]() יש אנשים שמעדיפים לטייל וכו' ויש אנשים שמעדיפים לעבוד ולעשות את מה שהם צריכים.
אני למשל לא יכול לחשוב על לנסוע לחצי שנה למקום זר, שאני נוסע לחופש עם המשפחה אחרי שבוע אני כמו סיר לחץ, יש אנשים שזה פשוט לא בשבילם. |
![]() |
![]() |
#93 |
חבר פעיל
|
![]() אני אחד שמאוד אוהב את הספורט ועושה 200 אחוז לא 100 אין לי בעיה לצאת מדי פעם אבל לא כל הזמן כי שוב אני מכור לזה אבל מדי פעם אני יוצא לטיול באירופה לשבוע לא יותר, מצטיד באוכל , ושבוע זה מנוחה לגוף שבכל מקרה אני עושה אותה פעם בכמה חודשים אז מנצל את זה בחו"ל אני יודע שיבואו פה אנשים יגידו הוא דפוק על כל המוח מה הוא עושה בשביל ברזלים מפגרים מה לעשות כל אחד לוקח את זה אחרת , וג'קסון בגלל שאני לא מקוצען אז אני צריך להתנהג כמו חובבן מה הקשר?, אני יכול להגיד לך שאף אחד לא נולד מקצוען אז מה שאתה אומר זה ממש לא ריאלי אתה לא יכול להגיד לבן אדם איך לחיות בגלל שנראה לך אחרת מי אומר מה שאני עושה זה טוב ומי אומר מה שאתה עושה זה טוב? כל אחד ודרכו
|
![]() |
![]() |
#94 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#95 |
חבר פעיל
כללי:: בן-אדם
עוסק ב:: רוצח שכיר
חדר כושר: אין לי חדר כושר, רק מקום שאני מתאמן בו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#97 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ויש אנשים שלא בזין שלהם ליסוע לקיבינימט לחצי שנה להיתפגר כמו שאמרנו כל אחד והסרט שלו. שבת שלום לכולם ![]() הסיבה היחידה שאנשים עושים דברים כאלו זה אך ורק בגלל הנאה... |
|
![]() |
![]() |
#98 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
lordic אתה לא ממבין תקטע אני רואה אין שום בעיה לקחת את הספורט לאן שרוצים,כול אחד וההחלטה שלו אבל כשלבחור בן 17 או 20 לא משנה ביכלל יש גישה של מיקצוענות אבל הם רחוקים מלהיות כאלה ומוותרים על טיול כי אין איפה להיתאמן,אני לא מבין בשביל מה הוויתור הזה בעצם למה הוא טוב נערך לאחרונה על ידי jackson%%, 03-04-09 בשעה 18:02. |
|
![]() |
![]() |
#99 | |
חבר פעיל
כללי:: בן-אדם
עוסק ב:: רוצח שכיר
חדר כושר: אין לי חדר כושר, רק מקום שאני מתאמן בו
|
![]() ציטוט:
אם כי להפסיד טיול בשביל דבר כזה זה די דבילי. |
|
![]() |
![]() |
#100 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
בקשר לציטוט השני,כל אחד ודעתו. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אגב מה הקטע של ברני הדינוזאור?תאמת ניראה לי בחרו אחלה פדופיל כדי שילבש את החליפה שלו כל היום מחבק ילדים... |
|
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|