ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

נושא נעול

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 03-04-09, 11:25   #81
Bar's
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

כללי:: ג'וני

ג'קסון ההודעות שלך נראה לי יצאו מפרופורציות והגזמת לגמרי אחי...
עשית פה אנשים עם כבוד לאנשים שהולכים עם הראש בקיר,ואין מה להתווכח עוד כי כל אחד יעשה מה שבא לו...
וואלה אני גם כמה פעמים לא יצאתי לטיולים בגלל שלא יהיה לי שם מכון ושלא הייתי יכול לשמור על תזונה, ואם כן יוצא מוודא שיש שם מכון או שלפחות אני יכול לאכול כמו שצריך.
כמו שכבר אמרו, בסופו של דבר זה הגוף שלך והוא הולך איתך לכל מקום, אני לא מרגיש בנוח ואפילו מבואס ביותר שאני מפסיד אימון או 2... כל אחד ודרך החיים שלו! בסופו של דבר כל אחד מבין איפה הוא נמצא ושם הכל במקום בשביל שיהיה לו נוח וטוב בחיים.

בקשר לנופים, אני מסכים על גלעד.
תנו לי בחינם ואפילו תשלמו לי לנסוע להודו ומקומות כאלו ואני לא אלך.... חרא מקומות זוהמה ומחלות איכסה (התאילנדיות דומות לבטריה נטענת.. אם כבר אז יפניות)
Bar's מנותק  
ישן 03-04-09, 11:34   #82
R1s7ur3T
חבר פעיל

כללי:: איגור
עוסק ב:: עובד

ציטוט:
פורסם במקור על ידי trx--->sus צפה בהודעה
אני עכשיו מתחלף איתך וזורק הכל ויוצא לטיול בדרום אמריקה
+111111111111111111

מסכן, סובל..

כשתסע לטיול, אל תוותר על שום דבר שם!
כי כשתתבגר ותהיה חכם יותר, וזה יקרה, אתה תצטער שלא מיצית עד הסוף.
[אמנם אני בחור בן 18 ואתה בן 22, זה לא אומר שאסור לי להגיד את דעתי ואפילו להראות לך וללמד אותך משהו חדש]
אני גם, בדיוק כמו הרוב כאן, מכור אחושרמוטה לחדר כושר. באמת.
זה עושה לי טוב, זה נותן לילהרגיש בנאדם יותר מוערך אפילו.
אם יש יום אחד שאני לא מרגיש טוב או כואבת לי היד או משהו בסגנון ואני לא הולך לחדר כושר, אני מרגיש ממש חרא, אבל זה מה יש ואלו החיים.
אבל אם מדובר פה בטיול של חצי שנה, שאני לא אתאמן בחדר כושר, אלא רק קצת מתח ושכיבות סמיכה, לנגד חצי שנה של אימון והישארות בבית.
אין מה לדבר חחח
אני עף לטיול בלי לחשוב לשניה.
ובטיול אני אנסה לשמור על תזונה ולאכול הכי בריא שרק אפשר, אבל לפספס? בחיים לא!
R1s7ur3T מנותק  
ישן 03-04-09, 11:44   #83
Dr. Muscle
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)

הסמל האישי שלDr. Muscle

כללי:: אלון
עוסק ב:: כלמיני

גלעד, רשמת שטויות אח יקר אני מוכן להתערב איתך שהיית מאד נהנה בהודו או דרום אמריקה, חצי שנה של מנוחה אמיתית (וגם לטייל וללמוד, אתה יודע שהתרבות ההודית והתרבויות שהיו בדרום ומרכז אמריקה הן מהפותחות והמדהימות שיש לעולם שלנו להציע נכון?). תאמין לי שהיית נהנה בקרנבל ובחופים של ברזיל.
תאמין לי שיש אנשים שפשוט צריכים כזו חצי שנה של לא לעשות כלום בחיים שלהם, בדיוק אחרי שירות של 3 שנים בצבא, לפני שמתחילים בעבודה וכו' ...

לפותח הנושא - תוציא בכלל את השטויות לגבי אימונים ותזונה מהראש. תמיד יש זמן לחזור לזה אחרי הטיול, עכשיו זה בכלל לא פונקציה.
- - - - - - - - - - - - - - - - - -

עזרים מומלצים:

רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים.
סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה.
כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים.

-------------------------------
גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי.
אל תיתן לו להשכח.
Dr. Muscle מנותק  
ישן 03-04-09, 12:49   #84
WEST $ SIDE
חבר פעיל

הסמל האישי שלWEST $ SIDE

ציטוט:
פורסם במקור על ידי lordik צפה בהודעה
מה רע בג'וינטים, little piggy?
עצם העובדה ששאלת את השאלה מראה על הרמה השיכלית שלך , אז אל תחשוב בכלל על ג'וינטים , אני לא רוצה לדעת מה יהיה שתיקח את זה.
ישן 03-04-09, 13:20   #85
DarkGulis
חבר פעיל

הסמל האישי שלDarkGulis

http://health.walla.co.il/?w=/5039/1449438
נראלי מתאים לפוסט הזה.. למרות שאני תומך בך אלון אם אתה אוהב את מה שאתה עושה.
ישן 03-04-09, 13:55   #86
Bodybuilder
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Bodybuilder

לא מפספס ארוחות, לא מפסיד אימונים, לא יוצא לבלות, (עושה את זה בשביל עצמי, לא מתכוון להתחרות בשום ענף ספורט) ובתח שלא אסע לבלות למקום שאין בו מכון כושר !
לוקח איתי לטירונות 25 יחידות טונה, 3 קילו ש"ש, ו 2 קילו בוטנים !
אה ועו דבר, זיין על שחיפים, מרחם עליכם
יום טוב.
Bodybuilder מנותק  
ישן 03-04-09, 14:56   #87
TheHulKid
חבר מתחיל

עוסק ב:: צבא
Unhappy

ציטוט:
פורסם במקור על ידי jackson%% צפה בהודעה
כול עוד אתה לא עולה לבמה והם כן ניגמר הסיפור פה,אתה מיתכוון לעלות לבמה בחיים? אם כן וואלה בהצלחה אחי ולך תיקרע תתחת ותינשום תבאדיבילדינג על תיצא בלילה ולא לטיולים אם חברים כי אין שם מישקולות וגם כי אתה תיצטרך להשלים שעות שינה,אבל אם אתה לא אז למה לא לצאת לטיול אם חברים אחרי צבא או למה לא לצאת באיזה לילה לבלות? תסביר תעצמך איפה אתה עומד אם אתה בגישה של מיקצוען ואתה לא, ומצדיק תגישה של סיקס פאק כי זה אהבה לספורט ושווה להישאר בבית כשנוסעים למקום שאין בו חדר כושר או שאתה בגישה של אפשר להשקיע באימונים פלוס אוכל ולצאת לאיזה טיול בידיעה שלא תיתאמן שם?

סיקס פאק, אשמח אם תענה על זה סתם תענה כאילו לא ניהלנו פה ויכוח ותענה תאכלס.....

נגיד לך ת'אמת איך שאני רואה את זה פה ובפורומים אחרים לדעתי זה בעיה נפשית לראש ולראשונה אני לא ראיתי אף 1 שאומר שיש כמה דברים רעים במאסה .. חוץ מגיחוך וחיוך שהוא יותר חזק עושה להם את כל היום בכללי אני יגיד לך יש אנשים שאני מכיר שאני אומר להם כל הכבוד וסבבה אבל יש את אלה שמנסים לעשות רושם מטורף וכאילו נידפקו לגמרי .. לא בקטע שליפגוע בכם סבבה יש לכם שרירים אבל מה עשיתם בישביל להסיג את זה ?? בכיתם?היתנזרתם ממתוק ושומן רווי ?? אשכרה זה יכול להרוג אותכם .. בקיצור יש פה משהו מוזר כאן אני לא יגיד שאין עליי מאסה וסבבה לי אבל פשוט יש גבול לכמה אנשים מוכנים לוותר וההיתנהגות שלהם זה פשוט הורג אותי הם יודעים את כל השמות של האבקות חלבון חח הייתי מציע להם להישתחרר מזה ולעשות מה שבא לכם בסבבה אבל אני רואה שזה לא עוזר פה ביכלל
TheHulKid מנותק  
ישן 03-04-09, 15:04   #88
Pizza
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Bodybuilder צפה בהודעה
לא מפספס ארוחות, לא מפסיד אימונים, לא יוצא לבלות, (עושה את זה בשביל עצמי, לא מתכוון להתחרות בשום ענף ספורט) ובתח שלא אסע לבלות למקום שאין בו מכון כושר !
יום טוב.
if i was you i was shame to say that
Pizza מנותק  
ישן 03-04-09, 15:06   #89
jackson%%
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי bodybuilder צפה בהודעה
יום טוב.
תקשיב יש לך סוג של אוטיסטיות, אתה אוטיסט ברמה מסויימת ואני מציע לך להיבדק אם אתה חושב שמה שאתה עושה זה נכון....אז אתה בבעיה רצינית... פשוט מרחם עליך
jackson%% מנותק  
ישן 03-04-09, 15:18   #90
Pro_XXL_Universe
Banned

עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים

ציטוט:
פורסם במקור על ידי trx--->sus צפה בהודעה
אני עכשיו מתחלף איתך וזורק הכל ויוצא לטיול בדרום אמריקה
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה ככה אתה תוותר על המר אולימפיה ותזרוק הכל בישביל טיול?תאמת מה יש לך כבר לזרוק?בשיא הכנות.
Pro_XXL_Universe מנותק  
ישן 03-04-09, 15:24   #91
Pro_XXL_Universe
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי dr. Muscle צפה בהודעה
גלעד, רשמת שטויות אח יקר אני מוכן להתערב איתך שהיית מאד נהנה בהודו או דרום אמריקה, חצי שנה של מנוחה אמיתית (וגם לטייל וללמוד, אתה יודע שהתרבות ההודית והתרבויות שהיו בדרום ומרכז אמריקה הן מהפותחות והמדהימות שיש לעולם שלנו להציע נכון?). תאמין לי שהיית נהנה בקרנבל ובחופים של ברזיל.
תאמין לי שיש אנשים שפשוט צריכים כזו חצי שנה של לא לעשות כלום בחיים שלהם, בדיוק אחרי שירות של 3 שנים בצבא, לפני שמתחילים בעבודה וכו' ...

לפותח הנושא - תוציא בכלל את השטויות לגבי אימונים ותזונה מהראש. תמיד יש זמן לחזור לזה אחרי הטיול, עכשיו זה בכלל לא פונקציה.
א.אני לעולם לא יסע להודו או לתאילנד או לשום מקום במזרח הרחוק,מספיק לי לקרוא באינטרנט ולראות על כמה שכל יום נעלם שם ישראלי אחר זה מספיק לי כמובן בת דודה שלי שחזרה משם כל היום הראש שלה בעננים וכל שניה מדליקה ג'וינט ולחשוב שהיא נסעה לשם "ללמוד" היא למדה אבל חזרה מסוממת מסריחה,בלי קשר שתאמת...אין לי מה לחפש שם סבבה כך אותי לתאילנד נו מה עושים?מה טיול לגלות סם חדש?או כמו שארקדי אמר להדליק איזה ג'וינט?אחי זה לא בישבילי,אני שונא את זה,אני חושב שזה היפי,אני שונא היפים,ואני שונא הודים ותאילנדים הם מסריחים וכן אני גזען.
ב.בתור אחד שהיה פעמיים כבר בקרנבל בברזיל (בגיל 17 ואם שכחתה בכללי אני יליד ברזיל) אני יכול להגיד לך שאומנם אתה לא תיראה מה שאתה רואה בפורים ב "אדלויעדה" איך שלא רושמים את זה בחולון...אבל סה"כ?זה מופע אנשים באים לשם שיכורים,מסוממים וכמובן שיש גם משפחות וילדים שבאים להסתכל ובחורות ערומות שברגע שאתה שולח יד באים כמה מאבטחים ושוברים לך את הצלעות.
ג.לסיכום...אם מה שרשמתי ניראה לך שטויות לבריאות גבר,כל אחד והדיעות שלו,ואם נעזוב את הפיתוח גוף בצד לשניה אני גם הייתי אומר לך במפורש שבחיים לא הייתי נוסע למקומות המגעילים האלו גם אם ישלמו לי.
Pro_XXL_Universe מנותק  
ישן 03-04-09, 15:39   #92
gilsXM
Banned

יש אנשים שמעדיפים לטייל וכו' ויש אנשים שמעדיפים לעבוד ולעשות את מה שהם צריכים.
אני למשל לא יכול לחשוב על לנסוע לחצי שנה למקום זר, שאני נוסע לחופש עם המשפחה אחרי שבוע אני כמו סיר לחץ, יש אנשים שזה פשוט לא בשבילם.
gilsXM מנותק  
ישן 03-04-09, 16:08   #93
Vodex
חבר פעיל

אני אחד שמאוד אוהב את הספורט ועושה 200 אחוז לא 100 אין לי בעיה לצאת מדי פעם אבל לא כל הזמן כי שוב אני מכור לזה אבל מדי פעם אני יוצא לטיול באירופה לשבוע לא יותר, מצטיד באוכל , ושבוע זה מנוחה לגוף שבכל מקרה אני עושה אותה פעם בכמה חודשים אז מנצל את זה בחו"ל אני יודע שיבואו פה אנשים יגידו הוא דפוק על כל המוח מה הוא עושה בשביל ברזלים מפגרים מה לעשות כל אחד לוקח את זה אחרת , וג'קסון בגלל שאני לא מקוצען אז אני צריך להתנהג כמו חובבן מה הקשר?, אני יכול להגיד לך שאף אחד לא נולד מקצוען אז מה שאתה אומר זה ממש לא ריאלי אתה לא יכול להגיד לבן אדם איך לחיות בגלל שנראה לך אחרת מי אומר מה שאני עושה זה טוב ומי אומר מה שאתה עושה זה טוב? כל אחד ודרכו
Vodex מנותק  
ישן 03-04-09, 17:18   #94
Pro_XXL_Universe
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי vodex צפה בהודעה
אני אחד שמאוד אוהב את הספורט ועושה 200 אחוז לא 100 אין לי בעיה לצאת מדי פעם אבל לא כל הזמן כי שוב אני מכור לזה אבל מדי פעם אני יוצא לטיול באירופה לשבוע לא יותר, מצטיד באוכל , ושבוע זה מנוחה לגוף שבכל מקרה אני עושה אותה פעם בכמה חודשים אז מנצל את זה בחו"ל אני יודע שיבואו פה אנשים יגידו הוא דפוק על כל המוח מה הוא עושה בשביל ברזלים מפגרים מה לעשות כל אחד לוקח את זה אחרת , וג'קסון בגלל שאני לא מקוצען אז אני צריך להתנהג כמו חובבן מה הקשר?, אני יכול להגיד לך שאף אחד לא נולד מקצוען אז מה שאתה אומר זה ממש לא ריאלי אתה לא יכול להגיד לבן אדם איך לחיות בגלל שנראה לך אחרת מי אומר מה שאני עושה זה טוב ומי אומר מה שאתה עושה זה טוב? כל אחד ודרכו
הודעה של בן אדם שבאמת אוהב את הספורט ויודע לנסח את עצמו.
Pro_XXL_Universe מנותק  
ישן 03-04-09, 17:32   #95
lordik
חבר פעיל

כללי:: בן-אדם
עוסק ב:: רוצח שכיר
חדר כושר: אין לי חדר כושר, רק מקום שאני מתאמן בו

ציטוט:
פורסם במקור על ידי WEST $ SIDE צפה בהודעה
עצם העובדה ששאלת את השאלה מראה על הרמה השיכלית שלך , אז אל תחשוב בכלל על ג'וינטים , אני לא רוצה לדעת מה יהיה שתיקח את זה.
אל תהיה אידיוט, Piggy, עישנתי ואני עדיין מעשן מדי פעם ג'וינטים,
אחלה דבר.
lordik מנותק  
ישן 03-04-09, 17:35   #96
jackson%%
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי vodex צפה בהודעה
גבר אתה חובבן בדיוק כמו כולם פה חוץ ממיתחרים שעלו על הבמה,זה הפואנטה פה...אבל נישבר לי הזין לדבר באוויר במילא כול אחד יעשה מה בראש שלו וסבבה.אני רק לא מבין בשביל מה לאכול כול כך הרבה חרא ועוד בגיל שלכם שמתחילים לוותר לעצמם דברים כמו טיולים זה מטורף,אין לכם תחרות על הראש או משהו את זה אני לא מבין .
jackson%% מנותק  
ישן 03-04-09, 17:47   #97
Pro_XXL_Universe
Banned

ציטוט:
גבר אתה חובבן בדיוק כמו כולם פה חוץ ממיתחרים שעלו על הבמה,זה הפואנטה פה...אבל נישבר לי הזין לדבר באוויר במילא כול אחד יעשה מה בראש שלו וסבבה.אני רק לא מבין בשביל מה לאכול כול כך הרבה חרא ועוד בגיל שלכם שמתחילים לוותר לעצמם דברים כמו טיולים זה מטורף,אין לכם תחרות על הראש או משהו את זה אני לא מבין .
זה הענין אחי...אתה אומר לאכול כלכך הרבה חרא...וואלה החרא הזה טעים אחו sharmota ובגלל זה מי שאוהב ממשיך לאכול אותו.
ויש אנשים שלא בזין שלהם ליסוע לקיבינימט לחצי שנה להיתפגר כמו שאמרנו כל אחד והסרט שלו.

שבת שלום לכולם
הסיבה היחידה שאנשים עושים דברים כאלו זה אך ורק בגלל הנאה...
Pro_XXL_Universe מנותק  
ישן 03-04-09, 17:55   #98
jackson%%
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי pro_xxl_universe צפה בהודעה
זה הענין אחי...אתה אומר לאכול כלכך הרבה חרא...וואלה החרא הזה טעים אחו sharmota ובגלל זה מי שאוהב ממשיך לאכול אותו.
ויש אנשים שלא בזין שלהם ליסוע לקיבינימט לחצי שנה להיתפגר כמו שאמרנו כל אחד והסרט שלו.

שבת שלום לכולם
הסיבה היחידה שאנשים עושים דברים כאלו זה אך ורק בגלל הנאה...
אחי כמו שאמרתי כבר איפשר להשוות בינך לבין ילד בן 17 מהפורום שלא יוצא לטיול שנתי ביגלל שאין שם טונה לאכול.....אני מבין אותך בחרתה לעצמך דרך חיים ורואים תוצאות מרשימות בהחלט ואני מכליל אותך (בעיני) במיקצוענים ולא בחברה הרגילים כי הוכחתה תעצמך ועליתה לבמה ויש לך בשביל מה לוותר על טיולים מסוג שכזה כי מבחנתי אתה מיקצוען חח ועוד לא אמרתי כלום על הממתקים,אבל אני הבאתי דעה על החובבנים פה מהפורום (ילדים אפשר להגיד)

lordic
אתה לא ממבין תקטע אני רואה אין שום בעיה לקחת את הספורט לאן שרוצים,כול אחד וההחלטה שלו אבל כשלבחור בן 17 או 20 לא משנה ביכלל יש גישה של מיקצוענות אבל הם רחוקים מלהיות כאלה ומוותרים על טיול כי אין איפה להיתאמן,אני לא מבין בשביל מה הוויתור הזה בעצם למה הוא טוב

נערך לאחרונה על ידי jackson%%, 03-04-09 בשעה 18:02.
jackson%% מנותק  
ישן 03-04-09, 17:57   #99
lordik
חבר פעיל

כללי:: בן-אדם
עוסק ב:: רוצח שכיר
חדר כושר: אין לי חדר כושר, רק מקום שאני מתאמן בו

ציטוט:
אחי כמו שאמרתי כבר איפשר להשוות בינך לבין ילד בן 17 מהפורום שלא יוצא לטיול שנתי ביגלל שאין שם טונה לאכול.....אני מבין אותך בחרתה לעצמך דרך חיים ורואים תוצאות מרשימות בהחלט ואני מכליל אותך (בעיני) במיקצוענים ולא בחברה הרגילים כי הוכחתה תעצמך ועליתה לבמה ויש לך בשביל מה לוותר על טיולים מסוג שכזה כי מבחנתי אתה מיקצוען חח ועוד לא אמרתי כלום על הממתקים,אבל אני הבאתי דעה על החובבנים פה מהפורום (ילדים אפשר להגיד)
אתה מדבר שטויות, הסיבה הכי טובה לקחת את הספורט בצורה הכי רצינית היא בשביל עצמך, לא בשביל במה.
אם כי להפסיד טיול בשביל דבר כזה זה די דבילי.
lordik מנותק  
ישן 03-04-09, 18:09   #100
Pro_XXL_Universe
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי lordik צפה בהודעה
אתה מדבר שטויות, הסיבה הכי טובה לקחת את הספורט בצורה הכי רצינית היא בשביל עצמך, לא בשביל במה.

אם כי להפסיד טיול בשביל דבר כזה זה די דבילי.
ציטוט ראשון מסכים בהחלט,בד"כ אנשים שחושבים רק על הבמה ועל הרווח שיהיה להם מהספורט ניראים חרא.

בקשר לציטוט השני,כל אחד ודעתו.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אגב מה הקטע של ברני הדינוזאור?תאמת ניראה לי בחרו אחלה פדופיל כדי שילבש את החליפה שלו כל היום מחבק ילדים...
Pro_XXL_Universe מנותק  
נושא נעול

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא