|
לוגי אימונים לוגים בנושאי אימונים, תקופות חיטוב ועלייה במסה. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 |
חבר פעיל
|
![]() למה אתה לא עושה פריצ'ר עם w?
גם אני היום באימון a חוזר אחרי מנוחה של שבוע :] בהצלחה לנו =] .
![]() |
#82 |
חבר פעיל
כללי:: עילי צרור
חדר כושר: פיטנס בתים
|
![]() עדכון:
11/12/2008 משך האימון שעה ו5 דקות +- אימון a חזה: לחיצת חזה במוט סט ראשון 68 קילו 7 חזרות סט שני 66 קילו 8 חזרות סט שלישי 63 קילו 8 חזרות סט רביעי 63 קילו 6 חזרות לחיצת חזה עם דמבלים בשיפוע חיובי סט ראשון 22 קילו 10 חזרות סט שני 22 קילו 8 חזרות סט שלישי 22 קילו 8 חזרות פרפר בלי שיפוע סט ראשון 14 קילו 12 חזרות סט שני 14 קילו 13 חזרות כתפיים: מילטרי פרס סט ראשון 33 קילו 8 חזרות [ קשה לעלות בחרא הזה משקלים] סט שני 33 קילו 6 חזרות [ אל תשאלו, הסוגר של המוט זז והמשקולות נפלו לי באמצע הסט וכמעט פגעו באיזה משהו] סט שלישי 33 קילו 8 חזרות חתירה סט ראשון 30 קילו 8 חזרות סט שני 28 קילו 9 חזרות סט שלישי 28 קילו 8 חזרות יד אחורית: לחיצה צרה במוט סט ראשון 43 קילו 10 חזרות סט שני 43 קילו 8 חזרות סט שלישי 43 קילו 6 חזרות [ שורש כף היד שלי התחיל לשרוף פה מכאבים, כנראה החזקתי יותר מידי צר] כפיפת מרפקים בכבלים [ bent over הזה ] סט ראשון 50 קילו 15 חזרות [ לא האמנתי לזה ] סט שני 56 קילו 8 חזרות סט שני 56 קילו 8 חזרות הערות: שורש כף היד התחיל לכאוב גם בגלל הלחיצת חזה, ועוד יותר בגלל האחיזה צרה, יש מצב שאני אוותר על לחיצה צרה ואחזור לפוולדוון, אין לי כוח לדלקות שם. סיכום: אימון טוב + , העזתי לעלות במשקלים והתאמצתי. חבל שהתפקשש לי הסט במילטרי כוס של האמא של מי שהמציא את הסוגר הזה. יש לי קושי לעלות משקלים בתרגילי כתפיים האלו, גם בגלל שזה אחרי אימון חזה וגם בגלל שזה תרגילים קשים :p. סה"כ השבוע הזה עבר טוב, אימונים טובים ואינטנסיבים [למרות שלא תמיד זה טוב] צריך עוד טיפה לשפר את הטכניקה בחזה עליון, אני צריך להוריד את המשקולות יותר לפטמות. מחר יש מצב שאני קונה לי אבקת חלבון של אופטימום וגם בלילה אני הולך לבורגוס ![]() [שבת מעדכן משקל גוף] |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
חבר פעיל
|
![]() למה יש לך 10 סטים של לחיצת חזה באימון? =\
תוריד את הלחיצה צרה, ולדעתי גם סט בלחיצה הרגילה
![]() |
#84 |
חבר פעיל
|
![]() אימון הבא לא יהיה לחיצה צרה בגלל שזה כואב לי בשורש כף היד - במקום כזה אני אעשה פוולדוון.
לפני שבוע הייתי עושה 10-13 לחיצות באימון לא כולל כתפיים ואף אחד לא אמר לי על זה כלום ![]() --- יומיים מנוחה והיום אני קונה אבקת חלבון בטעם שוקו של אופטימום :d |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
חבר פעיל
|
![]() עדכון תפריט בגלל האבקת חלבון החדשה :
ביום עם אימון: ארוחת בוקר: 30 גרם חלב טרי , 2 פרוסות לחם מחיטה מלאה , 10 גרם חמאת בוטנים וביצה שלמה. ארוחת ביניים: 4 פרוסות לחם מחיטה מלאה , 80 גרם פסטרמה דלת שומן , 10 גרם אגוזי מלך ומלפפון. ארוחת צהריים: 130 גרם חזה עוף 3% שומן , 2 כוסות אורז לבן , 100 גרם גרעיני תירס , מלפפון ועגבנייה. ארוחה לפני אימון: 100 גרם בננה בלי קליפה וקפה שחור עם סוכרזית ארוחה אחרי אימון: סקופ חלבון במים , 50 גרם תמרים ו100 גרם בננה. ארוחת ערב: 200 גרם פסטה מקמח לבן, סלט ירקות , 30 גרם טחינה גולמית, 250 גרם קוטג' 3 אחוז ו120 גרם תפוח אדמה אפויים עם קליפה. סה"כ ערכים: קלוריות 2723 חלבון 158.9 שומן 62.3 פחמימה 378 כולסטרול 336 סיבים 30 ביום בלי אימון ארוחת בוקר: 30 גרם חלב טרי , 2 פרוסות לחם מחיטה מלאה , 10 גרם חמאת בוטנים וביצה שלמה. ארוחת ביניים: 4 פרוסות לחם מחיטה מלאה , 80 גרם פסטרמה דלת שומן , 10 גרם אגוזי מלך ומלפפון. ארוחת צהריים: 130 גרם חזה עוף 3% שומן , 2 כוסות אורז לבן , 100 גרם גרעיני תירס , מלפפון ועגבנייה. ארוחת ביניים: סקופ חלבון עם 300 גרם חלב 1% ארוחת ערב: 100 גרם פסטה מקמח לבן, סלט ירקות ,20 גרם טחינה גולמית 250 גרם קוטג' 3% ו200 גרם תפוחי אדמה אפויים עם קליפה. סה"כ ערכים: קלוריות 2436 חלבון 160 שומן 64 פחמימות 301 כולסטרול 363 סיבים 23 |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אחלה תפריטים!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
חבר פעיל
|
![]() תודה אחי הרוב פה בגלל העזרה שלך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
חבר פעיל
|
![]() ומה איתי יקקה?!
![]()
![]() |
#89 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה של התקדמות!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 |
חבר פעיל
|
![]() עדכון:
משקל: 61 קילו , עליתי 700 גרם השבוע o.0 העליה הכי גדולה שהייתה לי עד היום. מחר התכנון הוא לעבוד על 12 - 15 חזרות בכל תרגיל וביום רביעי חמישי לעלות משקלים. נערך לאחרונה על ידי ilayzror, 13-12-08 בשעה 20:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
חבר פעיל
|
![]() מה המטרה שלך? להגיע עם המשקל לגובה? כאילו 160 אז 60 קילו וכ'ו או..?
![]() |
#93 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל להגיע לזה. אחר כך אולי להגיע לאיזה 70 קילו ואז חיטוב ארוך ומייגע או לעשות חיטוב כבר ב65 קילו...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ושוב אני אומר לך בקשר לחיטוב?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
חבר פעיל
|
![]() כמה % שומן אתה?
![]() |
#96 |
חבר פעיל
|
![]() די הרבה..בגלל שהתחלתי כמעט מ0 מסת שריר [אל תשאל איזה דפוק הייתי ואיך שרפתי את כל השריר] אז כבר על ההתחלה הייתי 12-13 % ב15 קילו מתחת לגבוה שלי.
אני לא יודע במדויק... |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
עשיתה דיאטה ( חריפה) לפני שהתחלת עלייה במסה?
![]() |
![]() |
#98 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() כי הוא רזה מאוד וזה שיש לו אחוז שוומן גבוה זה בגלל שאין לו כמעט מאסת שריר....חלאס לחשוב שכולם פה חכמים בנאדם שחיף עם אחוז שומן גבוה לא צריך לעשות חיטוב כי הוא יחזור כל הזמן לנקודת ההתחלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() צודק.
![]() |
![]() |
#100 |
חבר פעיל
|
![]() כן אחי... הייתי שמן אז תפסתי את עצמי "בידיים" וחשבתי שאני שורף שומן, כל שבוע הורדתי איזה 2-1קילו ולא חשבתי בכלל שזה מהשריר... הגעתי למצב שאני שוקל 48 קילו על 165 [ אגב בזמן הזה לא גבהתי אפילו רבע סנטימטר] וכל זה על 12-13 אחוז שומן. הייתי מכניס איזה 1000 קלוריות ביום ושורף איזה 2500-3000 קלוריות, בקיצור דפקתי לעצמי הכל. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|