|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 |
חבר פעיל
|
![]() יש מלא סוסים בפורום ההוא.
קראתי עכשיו על וולעדיק אחד שם שעשה 552.5 קילו סקוואט אבל לא החשיבו לו את זה... |
![]() |
![]() |
#82 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ולכבוד מה לא החשיבו לו את זה?
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#84 |
מר ישראל במשקל פתוח ואלוף האלופים נאבבא לשנת 2008, סגן מר עולם לשנת 2009
|
![]() טל יואב
Johav,kapara aleixa,ma nishma?Kol ma she amarta-nahon,ani mufta she ata zoher kol a pratim ha ele.Ha katanchik,Boris,adain mitamen iti,aval lo ahi rezini,hu ihie aba ototo,az mitkonen.ve ein lo zman kol kah le imunim.Mahar ani ekne mikledet im ivrit ve az nedaber kmo she zarih... ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#86 | |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() ציטוט:
הצלחתי להבין כל מילה , ראיתי אותו לא מזמן ביחד עם אשתו בהריון אצל הרופא לאישה שלו ושלי יש אותו רופא . הוא כבר לא כזה קטן גדל קצת . אחי חבל שעזבת את הפיטנס , תמיר סיפר ששלחת לו קורות חיים ואתה מעוניין לעבוד אצלו ? מה קורה עם ארז ומיכאל ? שנה טובה , ותקנה מקדלת למרות שמאתגר לקרוא ככה בהתחלה לא התאמצתי לקרוא חשבתי שאתה כותב ברוסית . מי הדפוק שהתחזה אלייך ? אני במקומך שובר לו את הראש . סטס אני מקווה שתתחרה יש לך פוטנציאל עצום . חג שמח .
![]() |
#87 |
Banned
|
![]() יואב, אתה מעודד אלימות ..
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#89 |
חבר פעיל
|
![]() נו כמו שכתבתי מהתחלה זה מתחזה .
אגב סטאס אתה נראה מעולה אני קורא כבר שנה בפורום שלך ,פורום מאוד מעניין .עוד לא יצא לי להירשם |
![]() |
![]() |
#90 | |
יואב טל
כללי:: חובב מושבע על ענף פיתוח הגוף
עוסק ב:: קידום הענף פיתוח הגוף בישראל
חדר כושר: go-active
|
![]() ציטוט:
אין חבר"ה חזקים כל כך בחדר כושר פיטנס חוץ מתמיר ואיזה ילד קטן חצי רוסי בשם איתי . יש אולי אחד שתיים שהם בסדר שם הרוב זה ילדים תלוי בשעה שאתה בא . בין 5-8 ממש גננון בית ספר כיתות שלמות לכן אני בא אחרי שמונה כל ערב. אתה יודע לאן הם עברו להתאמן ארז ומיכאל או שהם הפסיקו . אני עובד עם אמא של מיכאל באותה עבודה . כרגע למייטב הבנתי תמיר מחפש מדריכים העיניין שהוא רוצה קצת לגוון יש לו שתי מדריכים רוסים נמוכים ורזים אבל תותחים שתיהם אלופי העולם בהיאבקות ג"דו וסמבו אחד מהם אתה בטוח מכיר הוא האח הקטן של ברוניק בחור בשם אלכס השני קוראים לו אנדרי שתיהם טובים. משה המדריך הותיק שהיה טס לארה"ב ל-9 חודשים הוא חוזר בסוף החודש ומיד חוזר לעבוד בפיטנס . לפעמים יש מחלפיה אחת בשם שלומית לא משהו הייתה עובדת בסי קלאב . באופן כללי תדע לך שתמיר שינה המון את החדר כושר והוא כל הזמן מוסיף ומשנה לטובה את המקום והוא עדיין הכי זול בעיר . שנה טובה אחי תיהיה בקשר ובהצלחה בהמשך . כולם אומרים שפליקס חולה נפש אפילו אשתו שחוטפת ממנו מכות חופשי כל הזמן . הוא אנטיפאט שממש מלא בעצמו .
![]() |
#91 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#92 |
חבר פעיל
|
![]() פליקס גם מתעלל באנשים חדשים שבאים לחדר כושר...
אני זוכר בזמנו היה מסתכל איך אני עושה איזה תרגיל בא אלי לקראת סוף הסט ומתחיל להסביר כשאני עושה עוד איזה 20-30 חזרות ואני יוצא מזה כולי עייף :| . |
![]() |
![]() |
#93 |
חבר פעיל
|
![]() איזה מצחיק! איך פיספסתי את זה ????
![]() סטאס, כולם רוצים להיות כמוך ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Banned
|
![]() חיה
|
![]() |
![]() |
#95 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() לושה יותר ידידותי ,גם קצת מציק היה בהתחלה, אבל זה עבר . קיצר מכון סבבה אם המאמנים לא מציקים. ![]() לפחות דבר אחד טוב יצא מהדיון הזה,וזה שסטס התחיל לרשום פה ![]() |
|
![]() |
![]() |
#96 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לעומת זאת פליקס כל אימון מציק לי על זה שאני צריך לקנות ממנו אבקת חלבון חרא כזאת ואני אומר לו למה לי אם אני קונה חברה אחרת שטובה יותר בזול יותר. הוא מתחיל להוכיח לי שזה זול יותר אצלו חחח |
|
![]() |
![]() |
#97 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
חבר פעיל
|