|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
Banned
עוסק ב:: אימונים אישיים,תוספי תזונה,שמירה,ג'יגולו(בנות בלבד).
חדר כושר: Go Active בת ים
|
![]() ציטוט:
![]() אולי אתה יותר בן אדם טוב ממני יש ויש ![]() יש אנשים שמוכנים לקבל ביקורת ויש אנשים שלא זה שאני מתחרה זה לא אומר שכל פליץ פה שיקפוץ לנסות להוציא אותי טיפש ואומר לי "אתה יכול להירגע" כאילו אני איזה פסיכי שיבכה ויחתוך ורידים אם אני לא יאכל כל 3 שעות אז זה ימנע ממני להגיב לו בצורא בוטא. נכון אני כותב מלוכלך ואני מתבטא ככה שאני מתרגז בפורום אבל אין מה לעשות זה אני אמרתי כבר קודם ידידי אם ארבל יחשוב שזה לא תורם לפורום או מנהל אחר ישעו את המשתמש שלי וזה ממש לא משהו שיפריע לי,ואין פה שום דבר שימנע את זה כמו שפעם הייתי מדבר ככה בפורום וגיל היה מונע את ההשעיה שלי שהייתי מסוכסך אם ארבל. ואתה צריך לחשוב לרגע גם קצת מהנקודה שאני נימצא בה אבל על זה לא נרחיב כאן אם אתה רוצה תשלח לי הודעה פרטית או משהו ואני יגיד לך בידיוק על מה מדובר ![]() ולמצוא מאמרים באינטרנט ולקרוא זאת ממש לא גבורה גדולה יש מלא אתרים ומלא מחקרים חלקם קשים להשגה חלקם לא אבל את כולם ניתן להשיג אז לא צריך לעשות פה מכל ד"ר מתחזה,קדוש. הניסוח של ההודעה עיצבן אותי וזאת הסיבה שהגבתי ככה בין אם זה היה נכון לעשות או לא לא איכפת לי זה פורום לא הרבצתי לבן אדם או משהו כתבתי לו הודעה כמובן שהיו אנשים כמו אלפא שנעלבו ובכו בישבילו אבל סה"כ לאף אחד לא ניגרם נזק. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אימונים-מקפיד על אימונים כמו ברזל,אין מצב של לפספס אימון.
תזונה-זה תלוי אם אני במסה או חיטוב,כעיקרון במסה אני מרשה לעצמי לאכול מה שאני רוצה אבל תמיד אני מקפיד להכניס את הכמות חלבון הרצוייה ביום. בחיטוב אני שומר על תזונה כמו משוגע.
![]() |
#4 |
מפקח ראשי
|
![]() למה כל פעם נכנסים לויכוחים מיותרים,באמת זה נמאס כבר ,די.
לחברי הפורום,תהנו מהספורט וקחו הכל בערבון מוגבל למה אתם לא יודעים לאן החיים יובילו אתכם ואל תחשבו שכל החיים תהיי לכם אותה מחשבה של אוכל-אימונים תשקיעו בחיים ה"אמיתיים" שלכם כי בודי בילדר נדיר שתהיו וגם אם תהיו בודי בילדר זה לא מקצוע(לפחות לא מבחינה כלכלית). לחברי הפורום המתחרים,האימונים שלכם והתזונה שלכם אכן שונה משל כלל חברי הפורום והסיבה די ידועה ,אבל זה לא נותן לכם זכות לקלל,לצעוק ולרדת על אנשים שבסך הכל הביעו את דעתכם שהיא גם נכונה,מפני שגם אם לא תאכל 24 שעות לא תפרק שריר ואין צורך לקלל בנאדם שאמר עובדה שיש לה ביסוס מדעי. מקווה שתפסיקו את הויכוח כאן ולא אאלץ לנעול את הפסוט. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() כבודו ריפטו, או כבודו לואי סימונס, או כבודו קיביניאמו זה לא משנה.
(בעצם איך אמרת טמפלר? שאני אעמוד על במה אני אדבר? אותו דבר אני יכול לזרוק כאן לאוויר, כמישהו מהפורום יגיע למספרים שהאנשים האלה דחפו או משכו אז יהיה להם מותר לפתוח את הפה.) העובדה הנחרצת היא שכמה שתרים כבד יותר אתה תגדל יותר, אין אפס. איפה תרים יותר? בדאמבלים של 12 קילו בפשיטות קוקסינלים או כפיפות מתחנגלים או שתרים משהו כבד אחושרמוטה או תלחץ אותו? תעשו מיליון סטים, תאכלו כל 3 שעות, תנוחו פעם בשבוע ונפגש בסיבוב. נשבר הזין לנסות לשנות משהו עם הראש בקיר הישראלי. הייתי כאן, לכו לאונן על קלטות של היט' מאמן ידיים. נ.ב תצנזרו לא תצנזרו לא מעניין אותי כל-כך, אבל לא מתאים שאנשים שמנסים לעזור מקבלים חרא מאנשים אחרים, אני לא מחפש להטיף ואני בטוח שגם מר ZAZA לא אלא לשנות משהו בקונספט המטומטם שרווח כאן בפורום (וזה רק כאן בפורום, אני מכיר המון מקומות אחרים שלא מתעסקים בקקה). volume whores |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() עוד משהו בקשר למתאמנים מתחילים:
כל מתאמן יגדל גם מלזרוק אבנים בחצר ולאכול כמו שצריך, השאלה מי יגדל יותר, זה שזורק אבנים או זה שמרים סלעים. דרך אגב אני לא חסיד ריפטו, לא קראתי את s.s במלואו ולא עשיתי את התוכנית, אני פשוט שיניתי גישה אחרי שהבנתי שקודם כל צריך ללחוץ 100 קילו לפני שמתחילים לשחק עם כבלים ושיפועים הזויים, וזה תופס גם לגבי שאר הדברים. נערך לאחרונה על ידי The Sun, 26-10-08 בשעה 10:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() ציטוט:
אבל יש משמעות לטכניקה. ויש משמעות לתרגילים מורכבים יותר מבנצ' פרס ודד ליפט. כדי שתפסיק להיות כל כך נעול בראש שלך , כמו שאלון אמר למעלה . זה נכון כל עניין האפקטיביות משתנה מאדם לאדם , מה שעובד לך לווא דווקא עובד באותה רמת אפקטיביות כמו בתרגילים אחרים מורכבים יותר . אני מכיר לא קצת אנשים שהתחילו להתאמן בצורה שאתה מדגיש כמתאמן מתחיל ולא ראו התקדמות כלל אחרי חודשיים, ואם זאת שהתחילו לעשות פלייס ותרגילים שיושבים על טכניקה . התחילו לראות תוצאות רציניות . אין אפס אני בטוח שהגישה שלך היא נכונה לא על זה הויכוח . הויכוח הוא הפסילה שלך האבסלוטית של כל דבר אחר שנוגד את העקרון הדבילי הזה של לא לאמן יד קידמית לא לעשות תרגילים מורכבים לא להיות גמיש בשיט ולהיגד אני מתאמן מתחיל . אחי זה לא ככה ... הכל עובד אמרת בעצמך . רמת האפקטיביות היא אישית . בוא נחסוך את הוויכוחים המיותרים , אם התנסחתי בצורה פוגעת , אני מתנצל ידידי. לא היה לי כוונה להעליב או לפגוע . אנחנו עדיין חברים אחי מעבר לחילוקי דעות מטופשים על שיטות עבודה . ואל תרגיש שזורקים לך חרא על הפנים, זו לא הכוונה .
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
|
![]() אני את שלי אמרתי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() למרבה הצער 99 אחוז מהכותבים כאן לא יהיו בספורט הזה בעוד זמן לא רב.
העובדות והסטטיסטיקות יוכיחו זאת, אנשים שחייהם משתנים נוטים לוותר. התחלופה המטורפת בפורום הזה אומרת משהו, אני שמתי לב שהרבה מאוד אנשים שנשבעו אמונים לבאדיבילדינג זנחו את התחום ממיליון ואחת סיבות. אתם תגלו שהחיים הרבה יותר מסובכים כשנוספות לכם מחוייבויות שדורשות כוחות. מי שזה באמת חלק ממנו נשאר ומתמיד, אבל הרוב פורשים. לכן אני מציע לכם לקחת כבר כעת את הדברים בפרופורציות, התנהגות של מקצוען אינה מתאימה לחובבן, אלא רק תגרום לו לתסכול, ואז פרישה. תתמידו באימונים, תתמידו בתזונה, אבל תפרגנו לעצמכם, תתפנקו. תהיו ריאלים, תהיו מתונים, תהיו מאוזנים. מי שיחליט מתישהו שהוא באמת בספורט, יכול לקחת צעד קדימה, ואחר כך עוד אחד, ולהבין שיש לזה מחיר. אלה שמונעים מעצמם את כל הנאות החיים עושים טעות גדולה, ורובם לא ימשיכו בספורט הזה. לגבי הויכוח של מחקרים מול תוצאות, אני בהחלט שומע ומתעניין במחקרים, אבל שום מחקר לא יכול לנצח באדיבילדר שנראה מרהיב. אנשים תמיד יקשיבו למי שנראה מרשים, יותר מאשר למלומדים למיניהם שנראים על הפנים. אם זה טוב או לא? אין לי מושג. אבל אלה החיים.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() זה דבר שאני למדתי טוב טוב טובבבבבבבבבבבבב בשנה האחרונה על בשרי ![]() עפתי לאימון רגלים הסקוואטים מחכים לי יותר מדי זמן ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|