|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא הקטע שלצחוק על בנאדם, כי מישהו, לא משנה עד כמה גדול הוא, שצוחק על בנאדם אחר הוא דפוק.
להעביר ביקורת בונה זה לגיטימי לחלוטין. הבחור העלה תמונות, מה הוא מצפה שיכתבו לו? "אתה סוס לא נורמלי" ? תשמע, אני כשהייתי פחות או יותר במצב הזה, לא ידעתי בכלל מה זה היקף יד. פשוט התאמנתי, אכלתי וישנתי וחיכיתי שיבוא היום שאני באמת אוכל להסתכל במראה ולהגיד : וואלה, השגתי משהו. מה האינטרס לעלות תמונות במצב הזה, אני לא יודע.. דבר נוסף, אני בכלל חושב שהחבר'ה המתחילים שישר קופצים לתוכניות מוזרות ומשונות במקום להתאמן בצורה הכי פשוטה, פשוט לא יודעים עד כמה הם פוגעים בעצמם. אני רואה במכון שלי כמה מתאמנים מתחילים שעושים רק תרגילים מורכבים ומאידך כאלה שמתאמנים בתוכניות הפשוטות כביכול, ותמיד אלה שמתאמנים בתוכניות הפשוטות נראים טוב יותר. הגוף שלו לא יגדל כמו שצריך עכשיו מ5*5 ותוכניות מהסוג הזה. הוא פשוט צריך להתאמן בצורה הפשוטה וזהו. חוצמזה, לא יודע כמה ידע יש לו, אבל לפעמים כמה שיותר מידע רק מזיק יותר מאשר מועיל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | |
חבר פעיל
כללי:: Deus ex machina
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: אוניבסיטה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
מסכים איתו בקטע הזה... Deux זה שהיא פשוטה לא אומר שהיא טובה לאחד כמוהו... אם הבן אדם מעלה תמונות מין הסתם הוא ממש לא pl והוא יכול להמשיך לזיין את השכל אבל גם הוא כמו כולם רוצה גוף גדול ויפה ולא גוף סתם גדול מאסיבי על אחוז שומן גבוה שיכול ללחוץ 300 קילו... בגילו עוד אין דבר כזה בכלל pl :| מה הקטע לקפוץ לתכניות כאלו של כוח סתם של שטויות... במקום ללכת על משהו בסיסי להתאמן פשוט וכמו שצריך... Ab לצורך העניין... Lee איתך זה קצת בעיה גבר אתה חושב שכל מי שמתחת למר עולם הוא שחיף והוא לא נראה כמו מתאמן... אז אני יכול להבין למה אתה חושב שאין מה לעלות תמונה ואני לא מדבר על שחיפים שבאמת שוקלים 50-60 קילו ואז אין טעם לעלות תמונה.
![]() |
![]() |
#84 | |
הקדוש האישי של ארבל
עוסק ב:: לעצבן אנשים כשמשעמם
חדר כושר: על הספה בבית
|
![]() ציטוט:
בזה אתה צודק שלא כל אחד צריך לעלות תמונה, אבל נניח והוא כבר העלה אז לא צריך לקטול אותו וכו'...הערה בונה תספיק. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
|
![]() אני ממש לא אמרתי את זה כדי להתנגח...
אני פשוט אומר שכנראה אתה משווה אנשים פה לרמה אחרת בכלל או שפשוט יש לך משהו נגדי... ביינתים לא ראיתי תגובות שלך לאנשים שנראים הרבה פחות ממני כמו התגובה ההיא שנתת לי... זה באמת מצחיק.
![]() |
#87 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
חבר פעיל
|
![]() אפשר ללמוד את התרגילים המורכבים בתוכניות הנורמליות.
denous, עד עכשיו אתה בוכה על התגובה הזאת חחחחחח? וואלה לא בא לי ללקק לך באותו אשכול. היה עוזר לך אם הייתי כותב לך "סוס" וזהו? כתבתי שיש לך עוד הרבה עבודה ותחזור עוד שנה עם תמונות התקדמות, אם נעלבת מזה מצבך בכי רע אחשלי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
|
![]() ציטוט:
ולא רציתי שתלקק לי או שתכתוב לי אתה סוס כי זה לא מה שאני מחפש... כתבת שאני לא נראה כמו אחד שמתאמן ושאני אחזור עוד שנה עם תמונות... אני עוד לא הבנתי למה כי תאכלס זה לא נכון ואני לא היחידי שחושב ככה ואתה יודע שקצת הגזמת... ולא נעלבתי ולא בכיתי אחי פשוט התעצבנתי כי אני מעלה תמונות לא כדי שיגידו לי אתה סוס אלא כדי שאנשים גדולים אנשים עם ניסיו וידען אחד כמוך למשל יתן לי ביקורת בונה וטובה על מה לשפר מה לעבוד ולא לתת תגובה של ילד קטן תחזור עוד שנה עם תמונות אם כבר היה צדק לתגובה אבל הגזמת ואתה יודע את זה... אבל זה בסדר אם היה משהו נכון שרשמת שם זה שצריך לדעת לקבל כל ביקורת אז בכל זאת מקבל את מה שרשמת אם זו דעתך.
![]() |
![]() |
#91 |
מנהל הפורום
חדר כושר: חדר כושר
|
![]() מצד אחד אתה אומר שמור על הפה שלך, ותלמד לדבר.. מצד שני אתה מדבר כמו איזה איש מערות .. או איזה זן נחות של קופים שמע ילדון דבר ראשון צא מהנחת היסוד שאני לא סופר אותך , לא יודע מי אתה , לא מכיר אותך... ואל תנסה בכלל להתחיל לאיים עליי כי הדבר הכי מטופש שיש זה עברייני מקלדת .. אז תסלח לי שהשערה על האשך הימני שלי הזדקרה מעט שאמרת לי ללמוד איך לדבר... ושאני לא חברה שלך (תודה לאל) . דבר שני כן אני מגן עליו כי את התגובות שלו אני רואה וקורא כל הזמן לאורך החודש וחצי האחרונים .. והוא אחד האנשים הכי רציניים מבחינת ידע שיש פה בפורום.. ואתה בא וחושב שבגלל שהוא קטן בגיל אתה יודע יותר ממנו... על מי אתה תופס תחת ... בנתיים לפי התגובות הוא ענייני, ואתה טיפש.. ולפי התגובות שלך אליי ולשאר האנשים פה ... אתה רק ממשיך להוכיח לי כמה אתה טיפש... עזוב לא סופר אותך, אתה יכול להגיב לי מה שתרצה מפה ואילך... לא מתייחס אלייך .. לא סופר אותך..
"Yes, if you squat wrong it fucks things up. If you squat correctly, those same fucked-up things will unfuck themselves." - Mark Rippetoe - נערך לאחרונה על ידי Holy_Templar, 09-08-08 בשעה 15:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
תחזור עוד שנה עם תמונות - הכוונה שיש לך עוד הרבה מה לשפר בכדי שיהיה אפשר לכתוב לך מחמאות בסגנון שאתה רוצה לקבל. זו לא העלבה, להפך זה אומר שאתה מתקדם בקצב טוב ועוד שנה יהיה אפשר בהחלט לתת לך פידבקים טובים. בינתיים אתה עדיין לא ברמה הזאת.. לא נורא, זה יגיע. תאמין לי שגם אני לא נמצא ברמה שאני רוצה להיות בה ואני כול יום אוכל את עצמי על זה, אבל זה כבר סיפור אחר. וזה שאתה שם תמונה שלך ליד אחד שחיף מת כדי לקבל פידבקים טובים- אחי, אתה מעליב גם את עצמך וגם אותו. תשים תמונה שלך ליד אחד גדול ותראה איך תצא פיצפון. זו לא חוכמה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
|
![]() ציטוט:
התמונה הראשונה עם החבר זה אחד שמתאמן אית ביחדי ועשינו תמונה ביחד אחת הסיבות שהעלתי אותה היא לא כדי לקבל פידבק טוב או ליצור אשליה של גודל אלא להראות את הגודל שלי ליד מישהו נורמלי ששוקל 64 170 כי שאתה מצטלם לבד בדרך כלל כמו בתמונות פעם שעברה לא רואים את הגודל. התמונה השנייה שזה באמת כבר היה עם מישהו שחיף מת זו לא תמונה מתוכננת או משהו סתם היינו אצל חבר וצילמנו לצחוק ראיתי את התמונה ואני יודע שזה נותן אשליה של גודל מטורף אבל הכתף שלי יצאה שם טוב פשוט ורציתי להראות אותה כי שוב בשאר התמונות היא יצאה ממש גרוע. אין לי שום אינטרס להצטלם עם שחיפים כדי לצאת ענק :\
![]() |
![]() |
#94 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה אחי
Deus ex machina אפשר ללמוד תרגילים מורכבים גם בתוכניות ABCDE למיניהן |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
חבר פעיל
|
![]() joker קוראים לך במקרה אופיר?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא מאמין שלא נעלו עדיין את האשכול..
נמאס לי כבר שאנשים באים ומגיבים כמו אנשים עם מוגבלות, רואים משו הכי קטן שלא בסדר ישר "אתה מפגר" "אתה טמבל" "אתה לא יודע כלום" "אתה מחרטט" טוב יאללה נמאס הבן אדם העלה תמונות לקבל ביקורת אין לו שום סיבה לשקר, וחצי מהאנשים שהגיבו פה לא מגיעים אפילו לקרסוליים שלו בידע, תלמדו לפרגן חברים אז הבן הזה הוא לא בדיבילדר והוא לא סוס עולם אבל זאת סיבה להתחיל לקלל ולהוריד את כל הביטחון? הוא יכול לרשום גם שהוא שוקל 100 קילו אז מה? זה מה שהוא רשם ותלמדו לכבד את זה, תצאו מהבועה הזאת שלכם של "אני הכי טוב וכל מי שיותר ממני חרטטן" יאללה חפרתם כבר עם זה, מה שנשאר לי להגיד זה שאלוהים יעזור לכם, בושה מה שקורה פה..
![]() |
![]() |
#98 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
חבר פעיל
|
![]() יש בסיס... עכשיו מפה והלאה מה שצריך לעשות זה לתת רק עוד מסה כמה שאפשר ויהיה טוב.
תשקיע תהיה רציני תאכל כמו שצריך ותתאמן חזק תישן יותר מזה אין עוד מה להגיד... התוצאות כבר יבואו. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|