|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 | |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() ציטוט:
אתה מדבר על חימושניקים? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 | ||
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
לדעתי האישית צבא זה משהו בגדר חובה, במיוחד בארצנו. אני מאוד רציתי קרבי אבל מראש ידעתי שאין לי אפשרות אז ניסיתי להגיע לשירות משמעותי בחיל המוידעין בתור מתנדב אבל היו חכמים ממני. אז החלטתי שלשבת בקריה או בבקום זה בזבוז זמן שלי ושל הצבא ונרשמתי ללימודים. שירות לאומי זה נושא בעייתי ואני לא יודע מה להחליט לגביו, בנתיים זה נדחה עקב הלימודים אולי אחרי או שאף פעם.
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לוח בקרה אישי ... לא דרך איזה פאנל של מנהלים
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
חבר פעיל
|
![]() הויכוח הזה לא מגיע לאף מקום, איתך פאניק אי אפשר להתווכח על הצבא, אתה שונא אותו
![]() בכל מקרה, פותח הפוסט לא חייב דין וחשבון לאף אחד מלבד עצמו, ולדעתי הוא עושה מעשה שגוי שהוא נכנע ככה לתענוגות השטחיים של עולם בלי צבא, שהרי מדינת ישראל, גוש האדמה שנלחמנו, נלחמים ונילחם עליו לנצח ככל הנראה, ישאר כאן הרבה הרבה אחרינו. ולפיכך יש לעשות הכל על מנת לשפר/לתקן/לייעל/לחזק/לתמוך/להגן/לטפח וכו' את האדמה שלנו. שוב, איש באמונתו יחיה, השינוי צריך לבוא מאיתנו, לא ממטיפים בשקל כמו שאתם בטח חושבים שאני.. ככה או ככה, בהצלחה בהמשך הדרך..
"If you want to be a success in bodybuilding or anything else in life, you can't have lukewarm ambition or an indifferent attitude. You must acquire an intensity and a strong desire. That's the only way you will succeed." Dr. Frederick Tilney, 1947-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ואיפה אתה שיררת\משרת? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
חבר פעיל
|
![]() אני מקווה שפותח הפוסט יודע הולנדית,אפילו קצת
ההולנדים מאוד גאים בשפה שלהם והם לא אוהבים לטמא את השפה שלהם בסביבה של כל מיני שפות אחרות |
![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() ההולנדית שפה מסריחה ד"א
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
חבר פעיל
|
![]() לא מת על השפה ההולנדית, חפיף, ניסתדר..נלמד אותה. (ידעתי אותה בעבר)
אתם לא יודעים מה היא הסיבה העיקרית שלי במעבר הזה, אז חאלס לדבר שטויות. (כל מי שאמר שטויות) ומה אתם מדברים על עשורים קודמים? אתם הייתם בכלל? לא נולדתם אפילו, רק שמעתם סיפורים טובים זהו. מדברים לי פה כאילו חיים לי כבר 50 שנה. תודה לכל השאר..
![]() |
#90 |
חבר פעיל
|
![]() ja rule jij bent een aap.
![]() |
#91 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Banned
כללי:: יו הפנר מה זה מי אני
עוסק ב:: חייל בקרוב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Banned
|
![]() Dr.muscle מה דעתך על לעלות תמונות ? אמרת שאתה קרוב ל90 קילו על 176, נשמע מעניין ...
מצטער שזה לא קשור לפוסט... |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#98 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפאניק- מתחיל עוד חודשיים ללמוד רפואה במסלול העתודה.. במטרה להיות קרפ"ר בסופו של דבר.. אז כן, אני אוהב את הצבא.
"If you want to be a success in bodybuilding or anything else in life, you can't have lukewarm ambition or an indifferent attitude. You must acquire an intensity and a strong desire. That's the only way you will succeed." Dr. Frederick Tilney, 1947-
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
מצטער אחי על הזלזול באמת שאני לא מזלזל בך אישית, אבל אתה בינתיים רק מלש"ב, עוד לא טעמת את הצבא, כבר אתה רוצה להיות קרפ"ר??? חכה תיכנס לצבא קודם. ואחי כשתהיה קרפ"ר תסדר לבן שלי איזה יקיצה טבעית עשה ג'סטה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ובצדק, אבל אני יודע מה אני רוצה ואני אגיע לשם ![]()
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|