|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 |
חבר מתחיל
|
![]() חחחח נראה מה יהיה רק תבוא יש לך פה גדול!!!
וארבל לא התכוונתי להתנשאות על אף אחד אני תמיד עוזר לאנשים ולא כמו הפחדן הזה יודע לדבר הרבה ובסוף יקבל בראש על זה !!! לא אמרתי כלום לדעתי כל כך נורא סך הכל אמרתי צריך לעשות משהו עם הג'ינו מה כבר רע בזה??? אני בן אדם שתמיד עוזר ומי שמכיר אותי יודע שאני בא לקראת כולם ואנשים תמיד מתייעצים איתי ואני עוזר להם ברוח טובה אבל מה שהפחדן אמר לי !!! הוציא ממני את כל העצבים!!! אני רק רוצה לראות אם הוא גבר להגיד לי את זה בפנים שיראה אותי!!! אני לא ילדותי אבל כל אחד יכול לקלל מאחורי מקלדת אבל שאתה אומר בפנים זה כבר יותר לעניין!!
![]() |
#82 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
מה אנחנו ילדים קטנים כל אחד בפוזה של "אני קשוח ומסוכן" (לא אישי כלפייך מיקי) שניכם צריכים לסתום ת'פה ולהשלים ולהפסיק לטנף לי את הפורום במריבות.
![]() |
![]() |
#83 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ![]() עברינות המיקלדת חוגגת.. חח חלאס כבר להיות גיבורים מאחורי המחשב..זה ברור שהוא לא יבוא עד אליך כדי להרביץ לך אז מה אתה בכלל אומר לו לבוא, ואם הוא היה בא זה כבר עצוב.... כל אחד בוא בוא אני יזיין אותך ביגלל שהוא יודע שהשני לא באמת יבוא אליו.... כולה פורום..אנשים לוקחים את זה יתר מידי ברצינות :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#85 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
יאללה בוא לפתח תקווה אני ייזין אותך... חחח קחו הכל ברוח טובה זה כולה פורום.... המשך יום טוב, מחר טיול שנתי ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#87 | |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() ציטוט:
למה שאני אסע עד אשדוד שעתיים וחצי בשביל פחדן כמוך? זה בזבוז זמן לבוא לתת לך כמה כאפות לראש ולחזור..אני יותר מדיי עסוק בשביל שטויות של ילדים כמוך..עכשיו תשב כבר בשקט לפני שיעיפו אותך מהפורום חחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
|
![]() ציטוט:
גם אותך עוד שניה מעיפים מהפורום תגיד לי ביטון אתה בסדר ?אני בא ואני מבקש משניכם להפסיק את הריב ואתה ממשיך כמו ילד קטן ?מה אתה שם זין מתוך פרנציפ ? ![]()
![]() |
![]() |
#89 | |
מפתח גוף מתחרה
כללי:: אור ביטון
עוסק ב:: מתחרה מקצועי
|
![]() ציטוט:
אני הפסקתי כשאמרת בפעם הראשונה להפסיק..ואז הוא המשיך ולא עשית לו כלום אז למה שאני אשתוק?!?!אני לא פראייר של אף אחד |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
|
![]() ציטוט:
זה לא "הוא התחיל" כמו בגן אתה המתחרה ,אתה זה עם המעמד המיוחד פה אתה זה שאמור להראות בגרות ומצפים ממנו ליצג את ישראלבודי בשביל להיות מקצוען צריך להיתנהל כמו מקצוען ,לא רק להיתאמן ולאכול כמו אחד.
![]() |
![]() |
#91 |
חבר פעיל
כללי:: נתי
חדר כושר: LIFE FITNS
|
![]() יאללה מכות יאללהה
אור זה נתנאל... מה אתה שם עליו זין... תשים תזין שלך בתחת שלו. שיראה מה זה הפשע של חדרה.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|