|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#81 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
לפי הדברים שלך , השחורים מצליחים מאוד באמריקה,ויש להם עמדות כוח , בדיוק מה שאני אמרתי , וזה מצדיק את הטיעון שלי שבאמריקה הם יכולים להיות מה שבאפריקה לא. תודה רבה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#84 | |
חבר פעיל
גיל:: אמממ תחומי העניין שלי הם:בודיבילדינג, בודיבילדינג, בודיבילדינג, ועוד קצת בודיבילדינג. וגם פוואר ליפט
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
חבר פעיל
|
![]() אבל מי זה בדיוק הביא אותם? ארצות הברית לא מדינת לאום כמו ישראל זה מדינת מהגרים כול אחד שם כמעט הוא בנים של מהגרים, אפילו בוש אימו אם אני לא טועה ממוצא אירי, כך שאיןם באמת דבר כזה אמריקאי אם דמות של אזרח אמריקני, וסה"כ עוד מיעוט, הם בכלל הובאו אם אני לא טועה ב1600 או משהו כזה ולקראת סוף המאה ה19 או משהו כזה כבר העבדות בוטלה כלומר הם היו אזרחים מהשורה(מבחינה פוליטית לא חבריתית) ולהזכיר לך שבתקופה הזאת אימו ואביו של בוש בכלל לא הגיעו לארצות הברית.
ולגיימר, כןף חייתי שנתיים בסנט לואיס, מיזורי |
![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#88 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
הוא לוקח את הקבוצות העיקריות כגזע ראשי, המוצא של האדם הלבן לא משנה התת גזעים הוא אותו אחד, זה נקרא הינדו-אירופאי. בקשר ליהודים יש יחס ספציפי רק במבחני IQ שפה אתה רואה שהתוצאה הכי גבוהה היא שלנו. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#89 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#90 |
מנהל ראשי
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#91 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
בוא תגיד עם מה אתה לא מסכים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
חבר פעיל
|
![]() אמריקה וישראל הם מדינות מהגרים
גם פה אין דבר כזה ישראלי טהור אולי ממש בודדים. |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Banned
|
![]() מישהו יודע למה לכושים יש זין גדול? חחח סתם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
חבר מתחיל
|
![]() איזו מכונית יש לו!!!! הלוואי עליי כזאת אצלי בחניה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
מושעה
כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
|
![]() אולי תציגי את עצמך יותר טוב??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
חבר מתחיל
|
![]() נועה, מיקנעם אם מישהו מכיר, בת 15
|
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
יש שם משהו על נתונים מיניים. כתוב שלכושים יש הכי גדולים, לאירופאים פחות, ולאסייתיים.... טוב נו... לא כאלה גדולים. ![]()
![]() |
![]() |
#100 | |
מנהל ראשי
|
![]() ציטוט:
מדינת ישראל היא סוג של מדינת לאום, לעם היהודי. בניגוד לשאר המדינות היום כולל ארה"ב שנותנות מעמד שווה ויכולת לכל אדם שרוצה להיות אזרח שם לא משנה מה הוא ומאיפה הוא. המדינה שלנו שונה היא מדינת לקבוצה אחת של אוכלוסיה בלבד יהודים,כמו שרשום בחוקי המדינה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|