ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   הלבורגיני של פיפטי (https://israelbody.com/showthread.php?t=2107)

FFF 13-11-06 14:38

הלבורגיני של פיפטי

סמוך למלון פלסינבניה בסביבות השעה 2 בצהריים, שוטרים הורו לראפר Fifty Cent לעצור את מכונית הלמבורגיני שלו בצידי הכביש, כשלפי טענת השוטרים הראפר נסע במכוניתו בצורה לא יציבה.

הראפר, שנולד כקרטיס ג'קסון, נעצר כשלפי הטענה סירב להציג לשוטרים את רשיון הנהיגה שלו, הוא קיבל ארבעה דוחות נסיעה כשביניהם החלפת נתיב בצורה מסוכנת, נהיגה ללא לוחות רישוי, נהיגה ללא ביטוח וללא רישיון.
לאחר התקרית הראפר נלקח לתחנת המשטרה שבצפון מידטאוון.

לפי הדיווח, קהל רב התאסף באיזור וצילם את מכוניתו של הראפר, ששוויה מוערך בכחצי מיליון דולר.
בנוסף, נעצר הראפר בחודש שעבר, כשנתבע על פציעת שתי נשים במהלך הופעה, כאשר קפץ מהבמה לתוך הקהל על מנת לחפש אדם שהתיז עליו מים בזמן שהופיע.
http://www.youtube.com/watch?v=c-c22vxPI10&eurl=

Der Metzgermeister 13-11-06 14:44

נו באמת..
סתם פירסום.

HHHEELLBBOOYY 13-11-06 14:48

ציטוט:

פורסם במקור על ידי FFF
סמוך למלון פלסינבניה בסביבות השעה 2 בצהריים, שוטרים הורו לראפר Fifty Cent לעצור את מכונית הלמבורגיני שלו בצידי הכביש, כשלפי טענת השוטרים הראפר נסע במכוניתו בצורה לא יציבה.

הראפר, שנולד כקרטיס ג'קסון, נעצר כשלפי הטענה סירב להציג לשוטרים את רשיון הנהיגה שלו, הוא קיבל ארבעה דוחות נסיעה כשביניהם החלפת נתיב בצורה מסוכנת, נהיגה ללא לוחות רישוי, נהיגה ללא ביטוח וללא רישיון.
לאחר התקרית הראפר נלקח לתחנת המשטרה שבצפון מידטאוון.

לפי הדיווח, קהל רב התאסף באיזור וצילם את מכוניתו של הראפר, ששוויה מוערך בכחצי מיליון דולר.
בנוסף, נעצר הראפר בחודש שעבר, כשנתבע על פציעת שתי נשים במהלך הופעה, כאשר קפץ מהבמה לתוך הקהל על מנת לחפש אדם שהתיז עליו מים בזמן שהופיע.
http://www.youtube.com/watch?v=c-c22vxPI10&eurl=

היית עושה לו טובה?

FFF 13-11-06 14:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hhheellbbooyy
היית עושה לו טובה?

בך גם אף הומו לא ייגע יקציצה מזעזת לך תחפש תפטימות שלך שתמצא תחזור לדבר

HHHEELLBBOOYY 13-11-06 14:55

מצאתי אותם גבר,
אופס אני לא יודע אם אפשר לקרוא לך ככה (גבר)

אתה בא לפורום פיתוח גוף ומביא תמונות שלך ממעודונים תמונות פרצוף את מי אתה חושב שזה מעניין

OMRI-TURBO 13-11-06 15:09

עוד ברברי שהתעשר וקנה למבורגיני.
מה שמצחיק זה שהאנשים האלו לא משנים את ההתנהגות שלהם למרות שהמעמד החברתי והכלכלי שלהם השתנה.
עצוב.

FFF 13-11-06 15:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hhheellbbooyy
מצאתי אותם גבר,
אופס אני לא יודע אם אפשר לקרוא לך ככה (גבר)

אתה בא לפורום פיתוח גוף ומביא תמונות שלך ממעודונים תמונות פרצוף את מי אתה חושב שזה מעניין

אל תדאג אני יותר גבר ממה שבחיים תהיה זה שאתה משחק אותה גבר זה סיפור אחר והתמונות המזעזעות שלך במלתחות שרואים גבר בן שבעים ערום תאמין לי שיפחות מעניינות בעעע

OMRI-TURBO 13-11-06 15:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי FFF
בך גם אף הומו לא ייגע יקציצה מזעזת לך תחפש תפטימות שלך שתמצא תחזור לדבר

FFF מתחיל להימאס עלי כל פעם שאתה רושם לנעול פוסטים ולמחוק הודעות, מספיק למשוך אש, זה פעם אחרונה שאני אומר את זה,הפורום נהיה הצגה אחת גדולה מאז שחשפת את הנטיות שלך, בשביל מה זה היה טוב?

חברי הפורום אני מבקש לא לדבר עם הבחור הזה על הנטיות שלו,אחרי זה אנחנו צריכים למחוק הודעות ולנעול אשכולות, וזה הורס את כל האשכולות.

HHHEELLBBOOYY 13-11-06 15:12

זה הדליק אותך תודה?

HHHEELLBBOOYY 13-11-06 15:13

אני נותן את המילה שאני לא כותב שום דבר שכתוב בקשר אליו
להתראות Ff פעם אחרנוה שאתה שומע ממני

FFF 13-11-06 15:16

ציטוט:

פורסם במקור על ידי omri-turbo
fff מתחיל להימאס עלי כל פעם שאתה רושם לנעול פוסטים ולמחוק הודעות, מספיק למשוך אש, זה פעם אחרונה שאני אומר את זה,הפורום נהיה הצגה אחת גדולה מאז שחשפת את הנטיות שלך, בשביל מה זה היה טוב?

חברי הפורום אני מבקש לא לדבר עם הבחור הזה על הנטיות שלו,אחרי זה אנחנו צריכים למחוק הודעות ולנעול אשכולות, וזה הורס את כל האשכולות.

אני לא מיתבייש בנטיות שלי ואני לא אשם שזה יתגלה בדיון על מצעד הגאווה זה שאנשים פרימיטיבים ולא מוכנים לקבל את השונה זה לא אשמתי

Nareznoy 13-11-06 15:23

טורבו: זה הלבוי התחיל עם זה, למה אתה כותב לfff

slim shady 13-11-06 15:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
עוד ברברי שהתעשר וקנה למבורגיני.
מה שמצחיק זה שהאנשים האלו לא משנים את ההתנהגות שלהם למרות שהמעמד החברתי והכלכלי שלהם השתנה.
עצוב.

אי אפשר להיוצת ראפר מבלי להסתבך בפלילי.....כמעט ואולי כל ראפר בקנה מידה כזה התעסק/מתעסק בפילילי.....EMINEM, TUPAC', 50CENT...ככה זה בגלל זה אנשים כל כך אוהבים את המוזיקה הזאת...

Nareznoy 13-11-06 15:28

זה שבחתימה שלך גם מפורסם כן?

slim shady 13-11-06 15:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nareznoy
זה שבחתימה שלך גם מפורסם כן?

slim shady אחי....=eminem......הכינוי השני שלו...

Nareznoy 13-11-06 15:31

אה חחח זה אמינם בתמונה? :) לא זיהיתי
שמעתי פעם ברדיו אמרו שיר של סלים שיידי

Nimrod 13-11-06 15:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי OMRI-TURBO
עוד ברברי

תפסיק לשחק רומא טוטל וואר :1eye:

slim shady 13-11-06 15:33

ציטוט:

אה חחח זה אמינם בתמונה? :) לא זיהיתי
שמעתי פעם ברדיו אמרו שיר של סלים שיידי

אותו אחד כולם....eminem= slim shady= marshall mathers...זמר הראפ הטוב בעולם ולא היה כמוהו מאז tupac....ז"ל

OMRI-TURBO 13-11-06 16:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי FFF
אני לא מיתבייש בנטיות שלי ואני לא אשם שזה יתגלה בדיון על מצעד הגאווה זה שאנשים פרימיטיבים ולא מוכנים לקבל את השונה זה לא אשמתי

תשמע זה בדיוק אותה בעיה שהיתה עם המצעד, אתם מנסים לכפות את עצמכם עלינו, אני מזמין אותך להיות חבר פעיל פה בפורום אבל אי אפשר להפוך את הפורום לקירקס ומאתמול ששמת את התמונות עם הקוקסינל הדלקת אש פה.
אני לא מוכן שכל דיון שאתה תכתוב בו זה יגיע לנושאים של הנטיות המיניות שלך.
אם אתה יכול להיות בן אדם רציני אז תשמור את זה לעצמך ואל תנסה כל הזמן לעשות פרובוקציות, ומצד שני כל מי שישאל אותך על הנטיות שלך אני מבטיח לטפל בזה.

OMRI-TURBO 13-11-06 16:11

ציטוט:

טורבו: זה הלבוי התחיל עם זה, למה אתה כותב לfff

כי FFF התחיל את האש הזאת אתמול, הוא מושך את כל האש בפורום וזה לא צריך לקרות.
גם ל-HELBOY אני אומר להפסיק עם זה כי זה לא צריך לעניין את הציבור ולהיות מפורסם בפורום כל ההתהוללויות של FFF.
שכל אחד יעשה בפרטי מה שבא לו וישמור את זה לעצמו.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:32.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ