ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > גלריות הגולשים

גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים.

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 31-03-10, 17:32   #61
xBiCePx
Banned

עוסק ב:: לאכול הרבה =]

ציטוט:
פורסם במקור על ידי eliran_m צפה בהודעה
מטר 70
ומה קשור עפולה אחי ??
אני מניאק אם אתה מעל 67-68,או שפשוט יצאת גמד בתמונות ושסטס מטר 95+ והשני מטר 85 פלוס,תוריד פוזה ותפסיק להתנשאות אין לך על מה גם
xBiCePx מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-03-10, 19:11   #62
menib13
מתחרה מקצועי - חבר על

כללי:: מר הצפון 2010.מר הדרום 2011.מר ישראל מקום 3 פעמיים. מר חיפה והקריות
עוסק ב:: בפיתוח הגוף
חדר כושר: פורמה קלאב

ציטוט:
פורסם במקור על ידי orev צפה בהודעה
אף אחד לא עושה בושות לאף אחד ,חוץ מאלו שיש להם פה מלוכלך ועין צרה. חוץ מזה שהוא מוכשר,שמבחינתי זה כלום,הוא עובד כל כך קשה,שאי אפשר לתאר את זה. הילד עמד יפה גם באימון איתי וגם עם סטאס. מי שחושב שזה פשות-מוזמן אלי חופשי. נפנק אותו מכל הלב. תשאלו את אלו שהיו כבר.
אין לך מושג אנטון ידידי כמה אני מחכה לזה
menib13 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-03-10, 19:16   #63
Eliran_M
סגן מר ישראל לנוער 2010 נאבבא וסופר סאיין

הסמל האישי שלEliran_M

כללי:: Eliran_M
עוסק ב:: פיתוח גוף
חדר כושר: מבואות ים
שלח הודעה דרך ICQ אל Eliran_M שלח הודעה דרך MSN אל Eliran_M Send a message via Skype™ to Eliran_M

ציטוט:
פורסם במקור על ידי xbicepx צפה בהודעה
אני מניאק אם אתה מעל 67-68,או שפשוט יצאת גמד בתמונות ושסטס מטר 95+ והשני מטר 85 פלוס,תוריד פוזה ותפסיק להתנשאות אין לך על מה גם
תקשיב ישחיף מסריח אתה רואה אני עונה לך ביפה איפה אתה רואה אותי מתנשא יזין ועם הגובה שלי אני יכול להשים לך תזין על הראש ולהפיל אותך אני יעשה פוזה כמה שבאלי רוצה להוריד לי אותה בוא אליי ותנסה יללה סע מהפורום שחיפלר , לפחות אתה יודע שאתה מניאק
ישן 31-03-10, 19:21   #64
rrkk
חבר VIP - חבר יהלום

ציטוט:
שמע בוא נגיד שאתה לא מאמין לאלירן או לכל אחד אחר בפורום . אבל כותב פה מר ישראל ונותן מחמאות. אתה באמת חושב שהוא יחלק כאלו מחמאות לכל אחד. הרי הוא גם בחר למי לתת מחמאות והזכיר אנשים בשמם . אז תן כבוד .
rrkk מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-03-10, 19:22   #65
menib13
מתחרה מקצועי - חבר על

כללי:: מר הצפון 2010.מר הדרום 2011.מר ישראל מקום 3 פעמיים. מר חיפה והקריות
עוסק ב:: בפיתוח הגוף
חדר כושר: פורמה קלאב

ציטוט:
פורסם במקור על ידי rrkk צפה בהודעה
שמע בוא נגיד שאתה לא מאמין לאלירן או לכל אחד אחר בפורום . אבל כותב פה מר ישראל ונותן מחמאות. אתה באמת חושב שהוא יחלק כאלו מחמאות לכל אחד. הרי הוא גם בחר למי לתת מחמאות והזכיר אנשים בשמם . אז תן כבוד .
+111111
menib13 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-03-10, 19:43   #66
danino
חבר פעיל

תמונות טובות, סטס נראה ענק, אנטון לא נראה כזה גדול....
danino מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-03-10, 20:00   #67
xBiCePx
Banned

ציטוט:
תקשיב ישחיף מסריח אתה רואה אני עונה לך ביפה איפה אתה רואה אותי מתנשא יזין ועם הגובה שלי אני יכול להשים לך תזין על הראש ולהפיל אותך אני יעשה פוזה כמה שבאלי רוצה להוריד לי אותה בוא אליי ותנסה יללה סע מהפורום שחיפלר , לפחות אתה יודע שאתה מניאק
חחח אני שחיף אחי?מטר 86 על משקל של 84 זה שחיף?זה לא ידעתי,אני גם רוצה לראות אותך מנסה לתת ליכאפה עם הגובה שלך אתה לא מגיע לי לכתפיים אפילו חחח,מה גם שאני חטוב ולא שמנמן כמוך וגם אני לא גמד,אז סע עם ההתנשאות הזאת ליפני שתקבל כאפה לעין,ולמי שאמר שמר ישראל אמר לו מחמאות אז מה,הילד בטח נתן באימון את ה110% שלו שזה עורר בו צורך להחמיא,אני מאמין שכל אחד פה נותן את ה110% שלו באימונים
ישן 31-03-10, 20:11   #68
Eliran_M

הסמל האישי שלEliran_M

שלח הודעה דרך ICQ אל Eliran_M שלח הודעה דרך MSN אל Eliran_M Send a message via Skype™ to Eliran_M

אח שלי במקום היחיד שאני נתן בוא את ה 110% זה עם אמא שלך אז תקשיב אני שוקל כמוך על 16 ס"מ פחות ואתה 2 קילו פחות מהגובה שלך זה אומר משהו מר קו לא אתה מוזמן לבוא פה ולתת לי כאפה בעין ישחיף מסריח עם כל הגובה שלך אני יתן לך ל**** לי בעמידה גם זה אתה מר אולימפיה לא תפרסם תמונה שלך נראה מה אתה שווה
ישן 31-03-10, 20:13   #69
rrkk
חבר VIP - חבר יהלום

ציטוט:
חחח אני שחיף אחי?מטר 86 על משקל של 84 זה שחיף?זה לא ידעתי,אני גם רוצה לראות אותך מנסה לתת ליכאפה עם הגובה שלך אתה לא מגיע לי לכתפיים אפילו חחח,מה גם שאני חטוב ולא שמנמן כמוך וגם אני לא גמד,אז סע עם ההתנשאות הזאת ליפני שתקבל כאפה לעין,ולמי שאמר שמר ישראל אמר לו מחמאות אז מה,הילד בטח נתן באימון את ה110% שלו שזה עורר בו צורך להחמיא,אני מאמין שכל אחד פה נותן את ה110% שלו באימונים
אני במקרה מכיר אישית את אנטון וסטס. והם לא סתם התלהבו. הם ראו ורואים המון מפתחי גוף ברמה . ואם הם התלהבו ואני אומר לך שהם התלהבו אז זה לא סתם - הוא גם סיפר לי על אלירן לפני שבכלל נפתח הפוסט הזה
אם עוד לא הבנת תמונות בייחוד שהן לא מקצועיות לא משקפות את המציאות. מישהו פה כתב שאנטון נראה קטן. נו באמת...
אז אל תנסה לפרש את המחמאות של אנטון ואל תנסה לחפש סיבות נסתרות למה הוא החמיא מאד לאלירן. יש כאלה שמפרגנים באמת וקח את המילה שלו כמילה של מקצוען.
ישן 31-03-10, 20:24   #70
xBiCePx
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי rrkk צפה בהודעה
אני במקרה מכיר אישית את אנטון וסטס. והם לא סתם התלהבו. הם ראו ורואים המון מפתחי גוף ברמה . ואם הם התלהבו ואני אומר לך שהם התלהבו אז זה לא סתם - הוא גם סיפר לי על אלירן לפני שבכלל נפתח הפוסט הזה
אם עוד לא הבנת תמונות בייחוד שהן לא מקצועיות לא משקפות את המציאות. מישהו פה כתב שאנטון נראה קטן. נו באמת...
אז אל תנסה לפרש את המחמאות של אנטון ואל תנסה לחפש סיבות נסתרות למה הוא החמיא מאד לאלירן. יש כאלה שמפרגנים באמת וקח את המילה שלו כמילה של מקצוען.
לא אכפת לי אם התמונות משקפות את המציאות או לא,לא צריך להתנשאות,וגם רואים שהתמונות משקפות תמציאות כי סטס יצא ענקי לידם,הילד מטר 65 ועושה פוזות כאילו הוא מינימום שוורצנגר ועוד מאיים פה על ילדים שהוא לא מגיע אליהם לכתפיים עם הגובה שלו,שישב בשקט ולא יתפוס תחת מכלום
ישן 31-03-10, 20:26   #71
Eliran_M

הסמל האישי שלEliran_M

תקשיב שניה יזין רץ אתה נראה כמו גופה של ניצול שואה אין לזכות דיבור ביכלל והרבה יותר גבוהיים מימך וכבר נלעסו אצלי , אז על דבר מהחריץ שים פקק יוצא לך משם ריח מסריח
ישן 31-03-10, 20:27   #72
rrkk
חבר VIP - חבר יהלום

ציטוט:
לא אכפת לי אם התמונות משקפות את המציאות או לא,לא צריך להתנשאות,וגם רואים שהתמונות משקפות תמציאות כי סטס יצא ענקי לידם,הילד מטר 65 ועושה פוזות כאילו הוא מינימום שוורצנגר ועוד מאיים פה על ילדים שהוא לא מגיע אליהם לכתפיים עם הגובה שלו,שישב בשקט ולא יתפוס תחת מכלום
אם אתה לא מרוצה מתגובה של משהו הדבר הכי טוב זה להתעלם. אם אתה חושב שאלירן הגיב בצורה מתנשאת או לא יפה אתה עשית את אותו דבר בדיוק. וכדאי לסיים פה את הויכוח ולא להמשיך בפסים לא נעימים. זה לא תורם לאף אחד ולא מכבד אף אחד
ישן 31-03-10, 20:31   #73
xBiCePx
Banned

ציטוט:
אח שלי במקום היחיד שאני נתן בוא את ה 110% זה עם אמא שלך אז תקשיב אני שוקל כמוך על 16 ס"מ פחות ואתה 2 קילו פחות מהגובה שלך זה אומר משהו מר קו לא אתה מוזמן לבוא פה ולתת לי כאפה בעין ישחיף מסריח עם כל הגובה שלך אני יתן לך ל**** לי בעמידה גם זה אתה מר אולימפיה לא תפרסם תמונה שלך נראה מה אתה שווה
חחחחחח יורד לרמה של לקלל הורים?מה אתה בגן?לא נראה לי שאתה שוקל 84 וגם לא נראה לי שאתה שוקל אפילו תמשקל של הגובה שלך,וגם לא נראה לי שאתה על אחוז שומן נמוך כמו שלי (9%),לא אכפת לי האמת גם אם תשקול 120 קילו של שריר אני עדין מוריד גמד כמוך בכאפה,תוריד תראש (מקווה שהוא לא יפגע בריצפה) וסע מפה עם הפוזה של העברין מקלדת
ישן 31-03-10, 20:32   #74
Eliran_M

הסמל האישי שלEliran_M

חחחחחחחחחח אמרתי לך אתה מוזמן לבוא מעכשיו לא נתייחס ונראה עם אתה באמת עומד מאחורי המילים שלך תיהיה רציני תבוא נראה מי אתה ומה אתה שווה בנתיים תיהיה צודק בהכל , אני אל התייחס לאחד כמוך מכשיו כי הבנתי שיש לי עסק עם ילד קקה שמתוסכל מזה שהוא לא גודל ורואה אנשים אחרים גודלים ומקבלים מחמאות וזה קצת כואב לו וקשה לו תאמין לי שאני לא צריך תאמונה שלך חחח יש אנשים שמכירים ורואים אותי ויודעים מה אני שווה בנתיים פה אפאחד לא ראה אותך ככה שאין לך זכות דיבור
ישן 31-03-10, 20:33   #75
L&T
חבר פעיל

כללי:: אדם מן השורה
חדר כושר: "הבית"

ירדתם פה סתם לפסים מלוכלכים
לפי מה שהבנתי מאנטון אלירן ילד מוכשר ברמה אחרת...ועם ההבחנות של אנטון אני לא רואה מישהו בפורום יכול להתווכח...מאמין שעוד יצא לנו לעשות אימון משותף בעתיד הלא רחוק.
ול xbicepx....כן אחי עם הנתונים האלו אתה באמת לא ממש במצב טוב...אז...חלאס
L&T מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-03-10, 20:38   #76
xBiCePx
Banned

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Eliran_M צפה בהודעה
חחחחחחחחחח אמרתי לך אתה מוזמן לבוא מעכשיו לא נתייחס ונראה עם אתה באמת עומד מאחורי המילים שלך תיהיה רציני תבוא נראה מי אתה ומה אתה שווה בנתיים תיהיה צודק בהכל , אני אל התייחס לאחד כמוך מכשיו כי הבנתי שיש לי עסק עם ילד קקה שמתוסכל מזה שהוא לא גודל ורואה אנשים אחרים גודלים ומקבלים מחמאות וזה קצת כואב לו וקשה לו תאמין לי שאני לא צריך תאמונה שלך חחח יש אנשים שמכירים ורואים אותי ויודעים מה אני שווה בנתיים פה אפאחד לא ראה אותך ככה שאין לך זכות דיבור
אחי אני יכול לבוא עכשיו לאן שאתה רוצה לעמוד מאחורי המילים שלי,אתה ירדת פה לרמה של לקלל אז החזרתי לך,אל תתנשא פה גם סתם על אנשים שאתה לא מכיר אתה לא יודע מי עומד מולך ומה הנתונים שלו וכל זה,ולl@t יש לי אחלה נתונים לפי דעתי,אין לי עדין שנה אימונים ואני כמעט שוקל כמו הגובה שלי (84 קילו על מטר 86) וחטוב מאוד (שזה בכלל נותן צורה יותר טובה לגוף מכל הבחינות),אם לא הייתי חטוב והייתי על אחוז שומן כמו פותח הפוסט הייתי שוקל גם 95-100 קילו אז מצבי מעולה
ישן 31-03-10, 20:39   #77
danino
חבר פעיל

אלירן תפסיק לאיים על אנשים אתה כולה ילד בן 16 יש פה אנשים שלא רואים אותך אז חלאס...
danino מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 31-03-10, 20:42   #78
Eliran_M

הסמל האישי שלEliran_M

חחחחחחחח תתפלא לדעת שאני על 10 אחוז שומן וזה במדידה של אנטון אן קאליפר אז אני מרגיש את הצביטה בלב אב זה בסדר אני מבין אותך ואת העבודה הקשה שאתה עושה ולא גודל מקווה שיהיה טוב
ישן 31-03-10, 20:50   #79
xBiCePx
Banned

ציטוט:
חחחחחחחח תתפלא לדעת שאני על 10 אחוז שומן וזה במדידה של אנטון אן קאליפר אז אני מרגיש את הצביטה בלב אב זה בסדר אני מבין אותך ואת העבודה הקשה שאתה עושה ולא גודל מקווה שיהיה טוב
חחח 10% שומן? למה לא?5% שומן על מטר 90 זה מה שאתה אחי ושוקל 150!ישר לתחרות אתה מוכן אה? אל תשלה את עצמך ב10% שומן יש ריבועים לך אין,אתה גמד ולא מאסיבי,מי אמר בדיוק שאני לא גודל?אני בחור גבוה קשה לראות גדילה אצל מי שגבוה בגלל שהשריר מתפרס על יותר שטח (כן,אצלכם הדרדסים הכל דחוס בגלל הגובה אז לפעמים אתם נראים יותר גדולים),תאמין לי לפי התמונות שלך אני לא רואה אותך ממטר (וגם לא מחצי סנטימטר כי אתה לא מגיע לי לכתפיים),מיצידי תעשה דד ליפט עם 500 קילו גם ובנץ פרס עם 400 קילו ואני עדין לא יראה אותך ממטר ברחוב,כי אני מוריד אותך בכאפה,ואם נפגש פעם אני ידע שזה אתה בגלל הקעקוע בחזה ואז נראה אם אתה גיבור גדול
ישן 31-03-10, 20:52   #80
TheRock
משתמש פעיל

הסמל האישי שלTheRock

ציטוט:
פורסם במקור על ידי xBiCePx צפה בהודעה
חחחחחח יורד לרמה של לקלל הורים?מה אתה בגן?לא נראה לי שאתה שוקל 84 וגם לא נראה לי שאתה שוקל אפילו תמשקל של הגובה שלך,וגם לא נראה לי שאתה על אחוז שומן נמוך כמו שלי (9%),לא אכפת לי האמת גם אם תשקול 120 קילו של שריר אני עדין מוריד גמד כמוך בכאפה,תוריד תראש (מקווה שהוא לא יפגע בריצפה) וסע מפה עם הפוזה של העברין מקלדת
בונא אנשים פה תכלס התפגרו , אני מדבר על שניכם.
תגיד לי אתה(bicepx( מה הקשר בין גובה לאיך שהוא נראה? אתה מדבר כמו ילד אינפנטיל. יש כאלה נמוכים שבחיים לא תגיע למאסה שיש להם בגלל הדחיסות.

אותו דבר לגבי מה שאמרו על אלירן "את רוב בני ה18+ הוא מבייש" עזבו אין לי זין פה לחתור לדברים .
TheRock מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא