|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
כללי:: מר הצפון 2010.מר הדרום 2011.מר ישראל מקום 3 פעמיים. מר חיפה והקריות
עוסק ב:: בפיתוח הגוף
חדר כושר: פורמה קלאב
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
סגן מר ישראל לנוער 2010 נאבבא וסופר סאיין
כללי:: Eliran_M
עוסק ב:: פיתוח גוף
חדר כושר: מבואות ים
|
![]() תקשיב ישחיף מסריח אתה רואה אני עונה לך ביפה איפה אתה רואה אותי מתנשא יזין ועם הגובה שלי אני יכול להשים לך תזין על הראש ולהפיל אותך אני יעשה פוזה כמה שבאלי רוצה להוריד לי אותה בוא אליי ותנסה יללה סע מהפורום שחיפלר , לפחות אתה יודע שאתה מניאק
![]() |
#64 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() שמע בוא נגיד שאתה לא מאמין לאלירן או לכל אחד אחר בפורום . אבל כותב פה מר ישראל ונותן מחמאות. אתה באמת חושב שהוא יחלק כאלו מחמאות לכל אחד. הרי הוא גם בחר למי לתת מחמאות והזכיר אנשים בשמם . אז תן כבוד .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
מתחרה מקצועי - חבר על
כללי:: מר הצפון 2010.מר הדרום 2011.מר ישראל מקום 3 פעמיים. מר חיפה והקריות
עוסק ב:: בפיתוח הגוף
חדר כושר: פורמה קלאב
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
חבר פעיל
|
![]() תמונות טובות, סטס נראה ענק, אנטון לא נראה כזה גדול....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Banned
|
![]() חחח אני שחיף אחי?מטר 86 על משקל של 84 זה שחיף?זה לא ידעתי,אני גם רוצה לראות אותך מנסה לתת ליכאפה עם הגובה שלך אתה לא מגיע לי לכתפיים אפילו חחח,מה גם שאני חטוב ולא שמנמן כמוך וגם אני לא גמד,אז סע עם ההתנשאות הזאת ליפני שתקבל כאפה לעין,ולמי שאמר שמר ישראל אמר לו מחמאות אז מה,הילד בטח נתן באימון את ה110% שלו שזה עורר בו צורך להחמיא,אני מאמין שכל אחד פה נותן את ה110% שלו באימונים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
|
![]() אח שלי במקום היחיד שאני נתן בוא את ה 110% זה עם אמא שלך אז תקשיב
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#69 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אם עוד לא הבנת תמונות בייחוד שהן לא מקצועיות לא משקפות את המציאות. מישהו פה כתב שאנטון נראה קטן. נו באמת... אז אל תנסה לפרש את המחמאות של אנטון ואל תנסה לחפש סיבות נסתרות למה הוא החמיא מאד לאלירן. יש כאלה שמפרגנים באמת וקח את המילה שלו כמילה של מקצוען. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
|
![]() תקשיב שניה יזין רץ אתה נראה כמו גופה של ניצול שואה אין לזכות דיבור ביכלל והרבה יותר גבוהיים מימך וכבר נלעסו אצלי , אז על דבר מהחריץ שים פקק יוצא לך משם ריח מסריח
![]() |
#72 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() אם אתה לא מרוצה מתגובה של משהו הדבר הכי טוב זה להתעלם. אם אתה חושב שאלירן הגיב בצורה מתנשאת או לא יפה אתה עשית את אותו דבר בדיוק. וכדאי לסיים פה את הויכוח ולא להמשיך בפסים לא נעימים. זה לא תורם לאף אחד ולא מכבד אף אחד
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
|
![]() חחחחחחחחחח אמרתי לך אתה מוזמן לבוא מעכשיו לא נתייחס ונראה עם אתה באמת עומד מאחורי המילים שלך תיהיה רציני תבוא נראה מי אתה ומה אתה שווה בנתיים תיהיה צודק בהכל , אני אל התייחס לאחד כמוך מכשיו כי הבנתי שיש לי עסק עם ילד קקה שמתוסכל מזה שהוא לא גודל ורואה אנשים אחרים גודלים ומקבלים מחמאות וזה קצת כואב לו וקשה לו תאמין לי שאני לא צריך תאמונה שלך חחח יש אנשים שמכירים ורואים אותי ויודעים מה אני שווה בנתיים פה אפאחד לא ראה אותך ככה שאין לך זכות דיבור
![]() |
#75 |
חבר פעיל
|
![]() ירדתם פה סתם לפסים מלוכלכים
לפי מה שהבנתי מאנטון אלירן ילד מוכשר ברמה אחרת...ועם ההבחנות של אנטון אני לא רואה מישהו בפורום יכול להתווכח...מאמין שעוד יצא לנו לעשות אימון משותף בעתיד הלא רחוק. ול xbicepx....כן אחי עם הנתונים האלו אתה באמת לא ממש במצב טוב...אז...חלאס |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
חבר פעיל
|
![]() אלירן תפסיק לאיים על אנשים אתה כולה ילד בן 16 יש פה אנשים שלא רואים אותך אז חלאס...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
|
![]() חחחחחחחח תתפלא לדעת שאני על 10 אחוז שומן וזה במדידה של אנטון אן קאליפר אז אני מרגיש את הצביטה בלב אב זה בסדר אני מבין אותך ואת העבודה הקשה שאתה עושה ולא גודל מקווה שיהיה טוב
![]() |
#79 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
תגיד לי אתה(bicepx( מה הקשר בין גובה לאיך שהוא נראה? אתה מדבר כמו ילד אינפנטיל. יש כאלה נמוכים שבחיים לא תגיע למאסה שיש להם בגלל הדחיסות. אותו דבר לגבי מה שאמרו על אלירן "את רוב בני ה18+ הוא מבייש" עזבו אין לי זין פה לחתור לדברים . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אימון משותף עם פלקס ווילר ולי פריסט! | עלוש | פיתוח גוף תחרותי | 9 | 21-12-08 20:44 |
פשיטת רגליים, אימון משותף של האחים | Biceps mAn | גלריות הגולשים | 17 | 20-10-08 11:16 |
אימון משותף עם סנדרה | גדי 21 | פיתוח גוף תחרותי | 42 | 30-09-08 16:01 |
מלתחות שייפ כרמיאל אימון משותף !!! תמונות | eyalamzleg | גלריות הגולשים | 42 | 18-12-07 07:35 |
אימון משותף עם יוגב . | טל יואב | פיתוח גוף תחרותי | 36 | 24-04-07 16:31 |