|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() מורטקס אני מבין גילית אתר נחמד בשם גוגל שאפשר לכתוב בו fail ולקבל תמונות מצחיקות.. אבל חלאס, חרשת.
בכל אופן סוקרזהזה בארוחה שהבאת כרגע יש לך משהו כמו 2200 קלוריות [עם משהו כמו 80 גרם שומן - משמע אתה לא צריך יותר שומן]. אמרת שאתה צורך 5000+, אז יש לך פה ארוחה עם 3000 קלוריות שרובה תורכב מפחמ'\חלבון... בעיה. כמובן שאפשר לצרוך את זה מכל מיני פירות יבשים וכדומה, אבל זה סתם מלא כסף... ולא אמרתי שזה משנה מבחינת הפיתוח גוף, פשוט לאכול 5000+ קלריות ב2 ארוחות לבנאדם נורמלי זה לא כזה אפשרי. נערך לאחרונה על ידי P-a-n-1-c, 24-08-08 בשעה 12:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() דווקא יש לי גם 100 גרם חמאת בוטנים בבוקר
אתה מתכוון שיש לי 2200 + 600 של הטחינה, כן? יש בערך 2400 וקצת ולא הבנתי מה הבעיה
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() שמע, מה שאני יודע, זה שאני קונה 510 גרם חמאת בוטנים ומסיים את זה כל 5 ימים
![]() |
#6 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() קיצר בית ספר, בתקופה הכיייייייי לחוצה שלו, אני מדבר בשיא הבגרויות ולא יודע מה , זה באמת התקופה הכי קלה שתהיה בחיים שלכם. עדיין אפשר לאכול להתאמן לצאת לישון וכו'... אחרי זה , זה לא נהיה יותר פשוט. מי שלא מצליח לשלב בגרויות בבית ספר עם אימונים, לא יוכל לשלב אימונים עם צבא, לימודים גבוהים, חברה רצינית, עבודה במשרה מלאה, משפחה ועוד כל הצרות שיביאו החיים אחר כך. מי שמרגיש שמתקשה עכשיו, אני ממליץ לו לחשוב בגדול אם זה הספורט בשבילו ....
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() תכלס אני נזכר עכשיו שבזמן בצפר ובמיוחד בתקופת הבגרויות היה לי כ"כ הרבה זמן פנוי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() עשיתם אותי רעב...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר מתחיל
|
![]() אך אך בצפר..אני לא מבין מה אתם בוכים,זה בית זונות! נראה מה באמת תעשו שיהיה לכם משרה מלאה וכו'.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() ברור שבזמן ביצפר יש פחות זמן יש לי פאקין 10 בגרויות השנה....אבל משתדלים לפחות 3 אימונים בשבוע...
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() שוגרזזה איך אתה עושה/עשית תש''ש שלך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() מבשל במים..
![]() |
#16 |
|
![]() וואלה חשבתי דווקא תאכל יבש סוגרזזה כדאי להעמיס כמה שפחות, כשמבשלים במים זה מתנפח כמו לאידע מה, ככה אני אוהב את זה.
בכל מקרה, בקשר לחמאת בוטנים זו ממש לא בעיה לאכול 100 גרם חמאת בוטנים, עם 6-7 פרוסות לחם בכיף אפשר לאכול גם 500 גרם.. חבל שזה כ"כ שמן ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
|
![]() דווקא בלימודים יותר השקעתי באימונים ובתזונה.
![]() |
#18 |
|
![]() איך אפשר ללעוס את זה יבש?
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |