|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אשכרה היה לך מבנה של האקטומורף הטיפוסי...
אחלה שינוי, כל הכבוד!
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() וואי וואי כמה תגובות יא ווראדיקה, קודם כל תודה לכולם, זה באמת נותן מוטיביישן בוסט להמשיך...
התמונה צולמה זמן קצר מאוד (חודשיים?) לפני הגיוס, בצבא עליתי איזה 2 קילו ואז התחלתי להתאמן, או יותר נכון לאכול, והגיעה העלייה האמיתית... שאלתם איך זה אפשרי להיראות ככה? כמו שידידי הטוב נינג'ה אמר למעלה (ותודה על הפירגון חבר), יש לי מטאבוליזם מטורף, כל החיים אכלתי כמה שבא לי, מתי שבא לי, בלי להתחשבן על זה, ואיכשהו נוצר המצב הזה... Long Live the Ectomorphs והכובע, ראיתי שהתלהבתם ממנו, קניתי אותו בסקטור (נראה לי!) בקניון חיפה, הכובע של NIKE עלה 70 שקל לפני איזה חודש וחצי. מיותר עכשיו כשאני חושב על זה, אבל שיהיה. כשאני יגיע ל80 קילו אני יכין אשכול קצת יותר מסודר עם תמונות משלל הפוזות המפורסמות, עם נתונים והכל, עד אז, סיונרה חברים, תמשיכו להפציץ בפורום ומחוצה לו, אוהב אתכם ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() יפה מאוד אחי
![]() ![]()
![]() |
#4 |
הושעה
|
![]() גרמת לי לדמעות של אושר, אחי באמונת ההארדקור! ואתה די צודק, המקסימום גדילה נובעת בדרך כלל מהתרגילים הבסיסיים. בגלל זה להרבה פאוורליפטרים וסטרונגמנים יש מסה פשוט לא אנושית - אפילו יותר מלבודיבילדרים. כך שיוצא שככל שיש לך אמצעים יותר פרימיטיביים - אתה מרוויח. ולמעשה, עכשיו כשאני מתאמן בחדר כושר אני מודה באשמה של התפתות לשימוש במכונות ותרגילים מבודדים לעיתים קצת קרובות מדי פה ושם. למרות שהבסיס עדיין מורכב מכמה תרגילים שאי אפשר בלעדיהם.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() ולדעתי זה הזווית צילום, פעם הבאה שיצלמו אותי אני יעלה תמונה נורמלית של הפלג גוף עליון שתראו שאין חוסר פרופורציה, גם בלי המבודדים
![]() אנטון אחי - עד המוות ציוד חלוד ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד לך על השינוי גבר תמשיך ככה שינויים כאלה עושים מוטיבציה להמשיך להתאמן.
אבל, במקומך הייתי בכל זאת מכניס תרגיל אחד לבייספס ולטרייספס, כי הידיים (במיוחד הבייספס) לא מקבלות גירוי מי יודע מה בסוג כזה של תוכנית אימון ורואים את זה בתמונות שהידיים די רזות ביחס לחזה או הגב או אפילו הכתפיים. בהצלחה בהמשך.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() כל הכבוד בן אדם אתה תותח עברתה תהליך לא קל ורואים שיש פה השקעה!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולגבי הנתונים אתה צודק פחות או יותר (נראה לי שאני נמוך יותר ב1-2 ס"מ אבל שיהיה) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() כל הכבוד אחי שינוי קטלני...תן בראש!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Don Ali
עוסק ב:: פסיכולוג
חדר כושר: אני פרשתי מפיתוח גוף מזמן .
|
![]() וואי וואי אחלה שינוי עשית אחי
![]() בהצלחה בהמשך ישר ישר כוח ![]()
![]() |
#13 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() מותר לשאול איזה "קוסם" מחטיבה 900?
ביליתי שנתיים מהשירות שלי בחטיבה הזאת, ואם ה"קוסם" הזה, זה פשוט קב"ן כמו שזה נשמע. אז יהיה מצחיק לשמוע על זה כי הייתי הפקיד שלו (ושלה... תלוי באיזו תקופה) |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() גב טוב אבל למה אתה מצלם בכזאת זווית .
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() צילום עצמי, שמתי את זה על התנור קיר 0_o
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
כללי:: יוגב
חדר כושר: בית
|
![]() שינוי באמת עצבני 17-18 קילו בשנה ואני מאמין שהיית יכול לעלות עוד אבל האיגרוף תילאנדי מגביל אותך
![]() |
#17 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() פששש thaibox, התקדמות מעולה, קבל ח"ח עצבני!
![]()
![]() |
#18 |
חבר פעיל
חדר כושר: הולמס פלייס באר שבע
|
![]() שינוי אדיר כמו שכבר אמרתי .
רק דבר אחד הפריע לי..זוית הצילום של פריסת הגב ! WTF ? צלם רגיל . זה ממש עבודה בעיניים הדבר הזה . + תמונה של פרונט רפוי , סתם מענין לראות תשינוי ![]()
![]() |
#19 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אם יש דבר שאני מעריך יותר מההישגים שלך ,זאת הגישה שלך
אתה Hardcore אמיתי ,לא משנה מה יגיד המשקל או סרט המדידה גאה בך מאוד אח שלי
![]() |
#20 | |||
חבר פעיל
|