|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בנאדם מתאמן כבר X זמן והוא שוקל Y ק"ג. והוא הגיע לנק' שהוא נתקע עם המשקלים. אז השאלה היא אם עליה בשומן בלי קשר לעליה בשריר תאפשר לו להרים יותר (ואני לא מדבר על עליה בשריר עכשיו שים לב)
![]() |
![]() |
#62 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
בתרגילים מסויימים, כן תהיה תרומה מסוימת לאקסטרא משקל. האם זה אומר שאתה יותר חזק? לא בדיוק. אבל אם יש לך בטן גדולה, זה מקצר לך את המרחק בלחיצת חזה, אז תוכל להרים קצת יותר. גם בדדליפט (בביצוע של PL, לא בהכרח כ"כ רלבנטי לכולם) אפשר להשתמש במשקל גוף לטובתך, כשאתה מושך את הגוף אליך. http://www.elitefts.com/documents/bo...t_leverage.htm http://www.t-nation.com/readTopic.do?id=459744 (כלל 5) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
חבר פעיל
|
![]() זה בדיוק מה שאני אומר
![]()
![]() |
#64 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() הבן אדם לא יותר חזק!
זה שיש לו טווח תנועה שונה זה משהו אחר וגם אם יש אז זה לא ממש משמעותי.
![]() |
#65 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא כל כך בטוח לגבי זה, באופן עקרוני זה תלוי איך אתה מגדיר חוזק של בן אדם ואיך אתה מודד את זה. אם אתה משתמש בתרגילים האלה בשביל למדוד חוזק, אז האנשים הגדולים יותר ימצאו כחזקים יותר. בשיטת מדידה אחרת אולי לא. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
|
![]() יש הבדל בין טכניקת ביצוע לחוזק.
יכול להיות שלהיות ב20% אחוז תתרום לטכניקה שלך להיות יותר טובה אבל הכוח שהשריר מפיק הוא אותו כוח גם אם תיהיה על 3% שומן. אם היה אפשר למדוד כמה אנרגיה השריר מפיק בזמן פעילות זה לא משנה באיזה אחוז שומן כמות האנרגיה תישאר אותו הדבר.
![]() |
#67 |
חבר פעיל
|
![]() רגע אבל יש תרגילים למשל כמו פשיטת מרפק בעמידה כנגד סמית משין שככל שהיד שלך שוקלת יותר ככה אתה יכול לשים יותר משקל בגלל שאתה יכול להיעזר במשקל היד בשביל להרים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
התרומה היחידה שאני יכול לחשוב עליה בהקשר של אחוז שומן גבוה יותר בביצוע סקוואט הוא הזזה קלה של מרכז הכובד של הטורסו על עבר החוליות הלומבריות בגלל הנטייה של השומן להצטבר בבטן, מדובר בהבדלים קלים באורך זרוע המשא שבכל מקרה מתקזזים עם משקל הגוף הגדול יותר כך שבסופו של דבר המומנט נשאר פחות או יותר זהה.
![]() |
![]() |
#69 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() מנסיון, מסת שומן מעלה לי בהרבה את היכולת להשתקם ולא להפצע. כשאני רזה ,אפילו אם מדובר על אותה מסת שריר בערך ובתקופת מסה ,הגוף משתקם לאט יותר מאימונים קשים ואז אני מותש יותר לאורך תקופה. כשאני באחוז שומן מעט גבוה יותר אז הגוף משתקם יותר טוב מהעומס.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#71 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לגבי מתניים רחבות - יצא לי לקרוא בכמה מקומות (נראה לי גם באחד הלינקים שנתתי קודם) שהPL הטובים במיוחד בסקוואט (מחזיקי שיאים וכו') הם כמעט תמיד בעלי מתניים רחבות יחסית לקבוצת המשקל שלהם. אני לא חושב שמדובר בשומן, פשוט במבנה גוף שימושי לסקוואט. לגבי הצטברות המשקל בבטן, מסתבר שהכרס נותנת הרגשת יציבות בתחתית הסקוואט. אני אמנם רחוק מאוד מאחוז שומן חד ספרתי, אבל לא יכול להעיד בעצמי עד כמה זה עוזר. ממה שיצא לי לקרוא זה תורם לא מעט. עוד יתרון בכרס (שהוא כנראה לא רלבנטי בכל הפדרציות, תלוי בחוקים) הוא העזרות בהקפצת הבטן כנגד הירכיים, לקבלת קצת מומנטום כלפי מעלה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
חבר פעיל
|
![]() יש בזה משהו
|
![]() |
![]() |
![]() |