|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
חבר פעיל
|
![]() חחח מתי הוא הגיע ל 43?מתי אמרתי שהוא 43?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
חבר פעיל
|
![]() אני בן 15 וחצי מטר 82 שוקל 75 אם היקף יד (שרירית כמובן
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אבל הזונד הזה בא לי ביציא שאני כל שניה מפרסם את זה. איפה פירסמתי חוץ מהאשכול הזה ועוד אשכול הכרות ששאלו את זה שם ? :closedeyes: מה לעשות שמישהו עם היקף 36 חש את עצמו,היד שלו נראת ליידי כמו סוכריה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
חבר פעיל
|
![]() אנלא אומר עליך משו רע חחחח צחקתי מאם מישו יתכוב על מייקל לאויס אז תבוא ותגיד אז מה גם לי יש היקף 43 חחחחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
מייקל לאויס סתם גבוה,ויש לו איזה היקף 39 עלוב ומסכן. אני מטר 75 היד שלי נראה כמו כל הגוף של מייקל לואיס. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אתם גורמים לי לחזור לכיתה ב'...
מי שמדבר מצ'פחים לו ת'צורה מעכשיו! 1,2,3! (רק אצלנו יש את השיר הזה?)
![]() |
#68 |
חבר פעיל
|
![]() שאלה
אם אתה יותר גבוה אז היד צריכה להיות יותר גדולה? ינו יותר קל להגיע ליד יותר גדולה מאשר מישהוא יותר נמוך? אני מטר 68 היתה לי יד 38 עד ליפני חודש חח עשיתי חיטוב ביגלל הנפילה שהיתה לי הגעתי ל 36 אבל יהיה טוס |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
למי שגבוה במיוחד קשה מאוד לפתח מסת שריר,תלוי גנטיקה גובה וכו'. דוגמה קח בנאדם שהגובה שלו מטר 80 עם היקף יד 36 שים לידו מישהו בגובה מטר 65 ככה עם היקף יד 34 הוא יראה יותר גדול. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
|
![]() ציטוט:
אני משתין עליך ועל מי שאתה ותאמין לי שהיד שלי לא מביישת אותי ולא תבייש פה עוד כמה אחי אולי יש לך 43 אחי אבל עם כל ה43 האלה אתה יכול להתחבר לי לממצה !! ![]() ואני לא ירד לרמה יותר נמוכה , אני יעשה טובה לפורום לחסוך מלשמוע עוד כמה מילים יוצאות מפיך !
![]() |
![]() |
#72 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
אתה משתין עליי ומי שאני ? אתה כול כך דפוק,לאיזה רמה נמוכה תרד ? הרמה שלך יותר מידי נמוכה שאין לה לאן לרדת. אני כבר התרגלתי לילדים פלצפנים כמוך,היום כל אחד גבר מאוחרי מחשב. ולא הבנתי את זה האלה אתה יכול להתחבר לי לממצה,מזה מצצה ? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
|
![]() עזוב
כבר הוכחה את זה שאתה דביל אני לא יהרוס לך .... בינתיים מי שעבריין מקלדת פה זה אתה אז אני מעדיף שלא תרביץ לי אם המקלדת ותמשיך לעשות מה שאתה יודע לעשות הכי טוב ... להיות דביל ![]()
![]() |
#74 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
ואז מי שדיבר היו עושים לו:"יום הולדת יום הולדת השימחה לילדים בידים(בוקסים..) וברגליים(ביטעות) טרלה לרטלה טלרהלליל טרוללו חחח |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Banned
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
שאבא שלך עובר במדרגות ורואה אותך הוא שואל את עצמו איך יצא לי ילד דפוק כזה ? שהיית בלשכת גיוס דימנית שאחת החיילות מתחילה איתך,ובסה"כ הוציא ממך מידע חחח נפלת בפח אה? כמה פתתי... אתה כל כך מסכן שאפילו מינה צמח לא היית מוכנה לצאת איתך. אתה כל כך שחיף שאתה עובר ברחוב ורואה כוסיות ומנסה להיתנפח(יעני להלביט את העצמות שלך) הן מתחילות ליצחוק עליך ואומרת"סתכלי איזה יצור מנסה להרשים אותנו השחיף אה? אתה יכול לבוא וללק לי את הג'יפה מהנעלים חתיכת מסכן. put your money where is your mouth i got two word's for you suck ![]() it! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
מושעה
|
![]() Night_Wolf
תהנה אחי. טוען החוצה תוקן אחי. ייאלה אני פרשתי לילה טוב לכולם. |
![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לילה טוב שפיץ ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
מושעה
|
![]() ציטוט:
תודה אחי :dry: באונה שיחקתי אותה עם התמונה בזמן האחרון נהייתי תותח בירידות על אנשים! (קרדיט לדיזל) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|