|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#61 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#62 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
(2) - וואלה אחי, אם אתה במכון בשביל לדעת ללכת מכות יותר טוב.. נראה לי שאתה חי בסרט. לך לקראטה או אגרוף תאילנדי. מה זה שייך בכלל? אם כבר אנשים לא ירצו להתעסק איתך בגלל המסה שלך. (3) - סבבה. שכחת את האספקט הכי חשוב של העלייה במסה השרירית ובכלליות קבלת מראה יותר שרירי חטוב ומרשים. שזו הסיבה העיקרית, תכל'ס
![]() |
![]() |
#63 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אני היחיד שגם נהנה מהאימונים?
![]() אני עושה את בשביל הכיף בעיקר אני אוהב ספורט ואוהב את ההרגשה אחרי שהיה לך אימון טוב והרמת משקלים מטורפים ושברת שיאים
![]() |
#65 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
כן. זה קיים גם אצל שמנים וגם אצל אנשים רגילים, שפשוט רוצים לגדול קצת או לגדול הרבה. בודיבילדרים ירצו לגדול בשרירים, אבל לאחרים לא אכפת לגדול על ידי השמנה. יש כאלה שאפילו ממש משמינים הרבה, בכוונה. זה נקרא GAINER אפשר לראות באינטרנט אתרים של נשים, צעירים וגברים כאלה. לפעמים יש כאלה שממש היו רזים או חטובים או שריריים, ועכשיו הם ממש שמנים עם כרס רצינית, שלא לדבר על כאלה שממש השמינו הרבה בצורה מוגזמת (בדיוק כמו שגם יותר מדי שרירים ברמת לא טבעית יכולים להיות מוגזמים גם כן). זה הכל תחת אותה קטגוריה: טרנספורמציה = שינוי בגוף. יש אתר שראיתי פעם, שיש בו הרבה תמונות של גברים וצעירים שעלו במשקל בכוונה www.beefyfrat.com אם זה ממש מסקרן אתכם (לא צריך לשלם שם, אפשר להירשם בחינם ולראות מודעות של אנשים ותמונות. מי שבאמת רוצה........) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|