ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   אנורקסיה הפוכה (https://israelbody.com/showthread.php?t=15332)

cheque 27-07-07 10:32

אנורקסיה הפוכה

יש מושג כזה בבודיבילדינג?

שכמה שאתה גדול אתה חושב שאתה קטן?

Kachok 27-07-07 10:33

ביגורקסיה,תופעה מוכרת

אליאב קרייסלר 27-07-07 10:41

לי יש את זה...:dry:

Kachok 27-07-07 10:42

לרוב פה יש את זה אחי.....
חוץ מ Hhh או איך קראו לקוקסינל ההוא שלא רצה "להתנפח" יותר מדי?

benwin21 27-07-07 10:50

שגיא גרשגורן??

אליאב קרייסלר 27-07-07 10:51

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Kachok
לרוב פה יש את זה אחי.....
חוץ מ Hhh או איך קראו לקוקסינל ההוא שלא רצה "להתנפח" יותר מדי?

:):):):) זה לא FFF?

megashape 27-07-07 10:52

ציטוט:

פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר
לי יש את זה...:dry:

למה הכוונה אנורקסיה הפוכה?

Kachok 27-07-07 10:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי benwin21
שגיא גרשגורן??

הוא לא יצליח "להתנפח" יותר גם אם ינסה

Mazoz3 27-07-07 10:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי megashape
למה הכוונה אנורקסיה הפוכה?

הכוונה היא שאתה גדול, אבל אתה עדיין מרגיש ממש קטן, כמו שאנורקס הוא ממש רזה, והוא עדיין מרגיש שמן. ומבחינת התזונה, כמו שאנורקס לא אוכל כלום בצורה כפייתית, הלוקה באנורקסיה הפוכה יוכל לאכול המון המון בצורה כפייתית.

cheque 27-07-07 12:09

יש את זה רק לבודיבילדרים נכון?

כי אין מצב שיהיה את זה סתם לשמן רגיל שרוצה להשמין ולהשמין?

ז"א כשאתם אומרים רוצה להיות גדול אתם מתכוונים רוצה להיות גדול מבחינה שרירית כן? אנרוקסיה הפוכה לא מתכוונת לרצון "להיות גדול" מבחינה שומן? או שגם?

Ilan-V 27-07-07 12:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי cheque

ז"א כשאתם אומרים רוצה להיות גדול אתם מתכוונים רוצה להיות גדול מבחינה שרירית כן? אנרוקסיה הפוכה לא מתכוונת לרצון "להיות גדול" מבחינה שומן? או שגם?

למה שסתם שמן ירצה להשמין עוד ועוד? תחשוב על זה רגע... וברור שמבחינה שרירית.. אלה אם כן יש פה כמה מוזרים

Antonator1 27-07-07 12:49

וואי, כמה רציתי לדבר על זה!!! אחרי שדיברתי על זה עם איגור התחלתי להסתכל על הגוף שלי באור חיובי יותר. אז העניין הוא כזה - רובנו מסתכלים על עצמנו באור שלילי הרבה יותר ממה שאחרים מסתכלים עלינו. כן, גם לי נראה לפעמים שאני שחיף, גם כשאחרים אומרים לי שאני מפלצת. יתרה מכך, בן אדם גדול יכול לראות כמה הוא באמת גדול כשהוא עומד ליד אחרים. כלומר, יש אנשים שאני חושב שהם נראים יותר טוב ממני, אבל כשאני עומד לידם אני רואה שזה לא כך ונרגע. מה שהכי מעניין, שכשיש את הביגורקסיה הזאת, רוב האנשים שאתה רואה נראים לך יותר טוב מעצמך. גם אנשים שלא מתקרבים לרמה שלך בכלל. אני בטוח שלי יש את הביגורקסיה הזאת, כי רוב הזמן אני ביקורתי עם עצמי וחושב שאני לא נראה טוב, למרות שזה ברור שכן. יש בביגורקסיה גם את התופעה שאתה מתבייש להראות את הגוף שלך כי אתה חושב שאתה לא נראה טוב - למרות שאתה כן.

Ilan-V 27-07-07 12:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
וואי, כמה רציתי לדבר על זה!!! אחרי שדיברתי על זה עם איגור התחלתי להסתכל על הגוף שלי באור חיובי יותר. אז העניין הוא כזה - רובנו מסתכלים על עצמנו באור שלילי הרבה יותר ממה שאחרים מסתכלים עלינו. כן, גם לי נראה לפעמים שאני שחיף, גם כשאחרים אומרים לי שאני מפלצת. יתרה מכך, בן אדם גדול יכול לראות כמה הוא באמת גדול כשהוא עומד ליד אחרים. כלומר, יש אנשים שאני חושב שהם נראים יותר טוב ממני, אבל כשאני עומד לידם אני רואה שזה לא כך ונרגע. מה שהכי מעניין, שכשיש את הביגורקסיה הזאת, רוב האנשים שאתה רואה נראים לך יותר טוב מעצמך. גם אנשים שלא מתקרבים לרמה שלך בכלל. אני בטוח שלי יש את הביגורקסיה הזאת, כי רוב הזמן אני ביקורתי עם עצמי וחושב שאני לא נראה טוב, למרות שזה ברור שכן. יש בביגורקסיה גם את התופעה שאתה מתבייש להראות את הגוף שלך כי אתה חושב שאתה לא נראה טוב - למרות שאתה כן.

ואווווווווו קראת אותי עכשיו אחי חחח אחד לאחד מה שאמרת נכון לגבי

cheque 27-07-07 13:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Zatochka
למה שסתם שמן ירצה להשמין עוד ועוד? תחשוב על זה רגע... וברור שמבחינה שרירית.. אלה אם כן יש פה כמה מוזרים

אבי ביטר

cheque 27-07-07 13:31

ציטוט:

לא יודע אני לדוג' מתבייש ללכת עם גופיות מחוץ לבית...כי אני לא רוצה "להשוויץ" בשרירים שלי.. ונכון שזה נראה כאילו אני מתנשא אבל להיפך, אני די צנוע, בגלל זה כמעט לא תתפסו אותי עם גופייה מחוץ לבית.

Antonator1 27-07-07 13:33

ציטוט:

לא יודע אני לדוג' מתבייש ללכת עם גופיות מחוץ לבית...כי אני לא רוצה "להשוויץ" בשרירים שלי.. ונכון שזה נראה כאילו אני מתנשא אבל להיפך, אני די צנוע, בגלל זה כמעט לא תתפסו אותי עם גופייה מחוץ לבית.

כנ"ל. אני הכי אוהב בגדים עם שרוולים ארוכים.

Cuba 27-07-07 13:43

ציטוט:

גם אני הייתי ככה עד לא מזמן.. אבל הבנתי שאין לי מה להסתיר תמבין? ואנלא בא להגיד תתלהב מהשרירים שלך כי זה ההפך ממה שאני אומר אבל אני אומר שאם הערסים השחיפים הולכים ככה למה אתה לא יכול?

megashape 27-07-07 13:46

ציטוט:

אני יודע זה לא נעים כזה, חושבים אתה משוויץ אבל על הזין שלי, זה הכי נוח בשבילי, אז לא אכפת לי מה יחשבו, ואני ממש לא הולך בגופיות כדי להשוויץ.
לגבי האשכול, כן זה נכון לא נראה לי שיש מישהו שלא מבקר את עצמו הרבה.

sandrik 27-07-07 14:28

ציטוט:

דווקא ראיתי פעם בריקי לייק או משהו,
אישה בת 25 בערך...
שהייתה בחורה נורמלית לגמרי לא שמנה ולא רזה,
והיא נתנה עלצמה מטרה- להשמין כמה שיותר!!
ולמה??בגלל שהיא ראתה את הנשים השמנות ,
שגאות בגופן ולא מתביישות להראות אותו לציבור וללכת ככה,
הן בעלות בטחון ובלה בלה בלה.. והיא רצתה להיות כמוהן,
המטרה שלה הייתה 200 + ק"ג :unsure:

כל הבית שלה.. רק צ'יטים! צ'יפס שוקולד עוגות חטיפים גזוזים למינהם, משהו מפחיד

ArschGesicht 27-07-07 14:29

ציטוט:

כנ"ל. אני הכי אוהב בגדים עם שרוולים ארוכים.

גם אני הייתי ככה עד שגדלה לי היד באיזה 5 ס"מ חחח
אבל אני חושב ככה, כמו שיש בנות עם חזה גדול שהולכות עם מחשוף נכבד לעשות רושם, למה שבנים שיש להם שרירים גדולים שהשקיעו וקרעו את התחת שלהם מבחינת תזונה ואימונים לא ילכו עם חולצות שהשרוולים שלהם צמודים לכתפיים \ בלי שרוולים - אחרי הכל זה מגיע לנו אחרי טרחה כ"כ רבה וזה רק נראה יותר טוב D=

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:16.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ