ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > פיתוח גוף-כללי

פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים

תגובה

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 14-07-07, 21:14   #61
IGOR
נפיחון

הסמל האישי שלIGOR

חדר כושר: k-gym

החום! זה כל מה שיכול להרוס לי את האימון.
IGOR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 14-07-07, 21:17   #62
Antonator1
הושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Freddy Krueger
כשאתה קולט את המאמן מסתכל עליך באמצע סט!!
אני לא יודע איך המאמנים שלכם, אבל המאמן בחדר שלי (ואנטון יכול לחזק) לא נותן לעשות כלום!!
אין כמעט תרגילים שאני מצליח לעשות מבלי שהמאמן יעיר לי שאני עושה לא נכון... ותבינו, זה לא כאילו שאני לא מסכים איתו, אני יודע שאם עושים תרגיל לא מספיק נכון זה עובד על שריר לא נכון שלא אמורים להפעיל בתרגיל, או שסתם דופק ת'גוף,וסתם מבזבז זמן וכוח... אבל הוא ממש לא נותן להתאמן! כל תרגיל הוא בא ועושה "לא לא לא, כמה פעמים אני צריך להסביר לך שאתה עושה לא נכון".

אז כל פעם שאני קולט אותו מסתכל עלי אני מתחיל לעשות את התרגיל פי 3 יותר לאט, ובעמידה ותנועה הכי נכונה שאפשר...
אי אפשר להתיש את השריר טוב בצורה הזאת. אם אתה ניצב כמו פסל ומזיז רק את השריר שצריך ועוד תעשה את זה לאט - אתה תתעייף מהר מאד ככה. שלא לדבר על זה שיש תרגילים שפשוט חייבים לעשות תנועה מהירה ומתפרצת ולעזור קצת עם שרירים אחרים. צריך לזוז ולעזור קצת עם שרירים אחרים. אצל אנטולי זה לא משנה אם אתה מתקדם במשקלים, עולה במסת שריר - כלום! העיקר שתתאמן כמו שהוא רוצה. לפעמים הוא גם מתחיל לחפור באמצע אימון ש"ככה שריר לא עובד", "ככה שריר כן עובד"...
Antonator1 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 14-07-07, 21:34   #63
Night_Wolf
Banned

שלח הודעה דרך ICQ אל Night_Wolf

ציטוט:
פורסם במקור על ידי Freddy Krueger
כשאתה קולט את המאמן מסתכל עליך באמצע סט!!
אני לא יודע איך המאמנים שלכם, אבל המאמן בחדר שלי (ואנטון יכול לחזק) לא נותן לעשות כלום!!
אין כמעט תרגילים שאני מצליח לעשות מבלי שהמאמן יעיר לי שאני עושה לא נכון... ותבינו, זה לא כאילו שאני לא מסכים איתו, אני יודע שאם עושים תרגיל לא מספיק נכון זה עובד על שריר לא נכון שלא אמורים להפעיל בתרגיל, או שסתם דופק ת'גוף,וסתם מבזבז זמן וכוח... אבל הוא ממש לא נותן להתאמן! כל תרגיל הוא בא ועושה "לא לא לא, כמה פעמים אני צריך להסביר לך שאתה עושה לא נכון".

אז כל פעם שאני קולט אותו מסתכל עלי אני מתחיל לעשות את התרגיל פי 3 יותר לאט, ובעמידה ותנועה הכי נכונה שאפשר...
אני שואל את עצמי 1000 פעם כל פעם שאני קורא פה את התגובה הזאת שלך אחי ואומר לעצמי?למה לי לא אומרים כאלו דברים בחדר כושר ביום שזה יקרה המממממממ מכות
Night_Wolf מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 14-07-07, 21:35   #64
ice13
Guest

שאתה בא לאימון בשיא המוטיבציה ויש לך אימון חרא ואתה לא ממש השתפרת וירדת מאימון שעבר!
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא