|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
לגבי ווקטורים, מאות עקומות בנושאים שונים, זוויות ישום, מומנטים וכד', באמת נסחפו קצת - היה אפשר לצמצם, יותר מדי תאוריה וקשקושים .. לגבי שחיקת סחוס והפיזיאותרפיסט המליץ והמדריך פישל >> אני עוד פעם יחזור למה שאמרתי קודם, היה לי ולכול הקורס שלנו מזל, המרצה שלנו היה מרצה תותח בעל ידע רב, התעסק בבודיבילדינג בעבר, היום הוא מאמן אישי, פיזיאוטרפיסט תואר 2, ומרצה, לכן הרווחנו. ![]() לא צריך להוסיף על פשיטת ברכיים, המרצה היה אומר, שלמרות שהקורס טיפה מחייב אותו ללמד נושאים ספציפיים בצורה מסויימת, הוא בכול זאת היה חוזר על משפט אחד כול פעם: הגוף שלנו צריך לעבוד כיחידה תפקודית אחת, או במילים פשוטות, התרגילים שאנחנו צריכים לבצע צריכים להיות רב מפרקיים (על זה צריך לבסס תוכנית אימון). לגבי פריאודיזציה, מסכים איתך לגמרי - לא לימדו, הקורס הזה שעשינו בכלל לא נכנס למושג "נפח אימונים" וחבל ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() אני מברך אותך שנפלת על מרצים טובים בקורס שמעודדים תרגילים מורכבים.
בקשר לעומס בקורס, מי שנכנס להלם מה100 תרגילים המעאפנים שמלמדים והיה לו קשה כנראה לא צריך לעבוד בחדר כושר, בנאדם שמשלם 2000 שקל בקורס אקדמאי של 5-6 נ"ז לומד כמות חומר משולשת ממה שלומדים בקורס הזה בחודשיים. אם יקחו את הקורס הזה כקורס קל שכל אחד צריך לעבור המצב יישאר זהה, וחצי מהאנשים לא ידעו לעשות את העבודה שלהם מי שלא עובר משהו בקורס הזה 4-5 פעמים לדעתי גם לא צריך לעבוד בזה, לא ראיתי מישהו שאשכרה יושב לומד ולא עובר מועד ב', אלא אם כן יש לו ליקוי למידה חריף
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
חבר פעיל
|
![]() איך 12 שנות לימוד?? אני עשיתי את זה בגיל 16.8 עליתי בדיוק לי"ב
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
נפיחון
|
![]() יש לי שאלה. חבר שלי 1.60 בערך והוא מת על סקוואט אבל אמרו לו שהוא יהיה נמוך יותר אם הוא יעשה אותו. זה נכון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
מתחרה golden desert cup PL RAW
חדר כושר: יום טוב. בי.
|
![]() ציטוט:
פעם הייתי מוציא את המוט מגבוה יותר ואחרי כמה חודשים של סקוואטים אני התחלתי להוציא מהנמוך יותר
![]() |
![]() |
#48 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר מתחיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() תאכל'ס...זה באמת מפגר ששיעור שלם מזיינים לך בשכל על אורך מתח שריר ואיזה ראש של הבייספס עובד יותר כשאתה על פריצ'ר או בשיפוע חיובי
ושיעור אחרמלמדעים אותך לבודד את כל אחד מהראשים של הטרייספס..... אבל סקוואט כמו שצריך לא טורחים ללמד-הנה שתי שיעורים שיכולתם להעיף לגמרי ולשים במקומם ניתוח רציני יותר של סקוואט מלא ודדליפט-לפחות!
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 |
נפיחון
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
חבר פעיל
עוסק ב:: גירבוץ
חדר כושר: לא זמין
|
![]() אתם מתים על הסקוואט והדדליפט אה, מי שלא עושה תתרגילים האלה לא בנאדם מבחנתכם אתם לוקחים את זה יותר מדי קשה הייתי אומר.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
|
![]() ציטוט:
טמבל
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
נפיחון
|
![]() ציטוט:
אבל תכלס אם ישימו להם פלטה וחצי בסקוואט,הם יתחילו לבכות כמה כואב להם הצוואר והגב לכן הם מעדיפים לשכב או לשבת על איזה מכונה ולאונן.. זה פשוט מביך לעשות את הלג פרס הזה.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
חבר פעיל
|
![]() למה מביך אחי בגלל שזה לא סקוואט נו באמת, זה תרגיל מצויין זה שסקוואט יותר טוב לא אומר שהתרגיל מעפאן.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
|
![]() שתפסיק לדבר כמו טמבל.....
אם מישהו אומר משהו חכם יקראו לו פה גאווווןןן מללללךךך אבל אם אתה אומרת שטויות ומדבר כמו טמבל...יקראו לך טמבל לא הגיוני?
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Banned
|
![]() גיי-פרס, תיאור מצויין למכשיר מיותר ..
מתאמנים שמעמיסים על המכשיר חצי טון ומשאירים את כול הח"כ ללא צלחות >> להורג. |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
איך האבקות האלה? | matzov1 | תזונה ותוספים | 6 | 26-03-09 19:52 |