|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
Banned
|
![]() אבל הכל שומן אחי.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() הכל שומן!
19 אחוז שומן זה מגעיל, זה לא מאסה זה התחזרות!!!! זה לא בריא
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Ss זאת לא תכנית קלה פיזית/מנטלית בתור מתאמן.
כל מכוני הכושר הגדולים בישראל מועדדים לפיטנס ולכן: 1. עוד לא שמעתי על מישהו שעושה ss שלפחות 80% מהמדריכים במכון התקרצצו עליו וזיינו לו את השכל שהוא ימות ויתופצצו לו הברכיים והוא יהיה נכה בפלג גוף תחתון 2. אחרי משקל מסויים(אצלי זה היה ה145 בדדליפט) כבר לא טורחים להתקרב אליך, לא מדבר אפילו על הקטע של "לייעץ" פשוט לא מתקרבים אליך, אומרים שהמשוגע יעשה מה בראש שלו וכולם חושבים שאתה ליצן שימות, אבל כל אימון מתים כשהם רואים אותך במשקלים שהם ב6 שנים לא התקרבו אליהם ![]() 3. חגורות אמיתיות, מגנזיום, משקלים טובים, תרגילים מורכבים= קהל של אנשים בגיל העמידה שיעריצו אותך וישאלו אותך תמיד על התרגילים שאתה עושה, וילדים בני 18 שיעצרו הכל ויראו אותך בסט דדליפט במשקל נורמלי(אינטואיטיבית כשרואים מישהו עושה סקוואט כבד ולא עם 60 קילו מבינים שהוא לא בא לזיין ת'שכל ולפמפם ובאמת יש לו קצת כוח) *** משום מה בילדרים מרגישים שפגעת בהם והעלבת אותם כי מה שהם השיגו ב5 שנים בABCDE לפלג גוף תחתון אתה משיג בשנה אחרי תכנית וחצי, ותמיד תמיד תמיד יטענו שאתה ליצן ואתה דופק את החיים שלך ומסכן את הבריאות, למרות שאתה חזק יותר מ95% מהמתאמנים במכון, עובד יותר נכון, מבין יותר, גדל יותר
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
נערך לאחרונה על ידי SmokingSnake, 06-01-11 בשעה 01:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני יספר לכם מה קורה ב 5 פלטות כשנגיע לזה ציטוט:
המנהל של המכון היה אלוף אירופה בפאוורליפטינג [305 דדליפט על משקל גוף 90 קילו] כמה שנים
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() ל1ל השלד תמיד אמר - ברגע שיש 3 פלטות ומעלה על המוט, אף אחד לא מציק לך ולא משנה איזה תרגיל אתה עושה ואיך אתה עושה אותו.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
השמן מהקרוספיט
כללי:: סרסור שטני
עוסק ב:: בגופות
|
![]() ציטוט:
and if ur a trainer in the gym that helps cut of all the bullshit ![]() except when a skinny asshole tells some one while u train that all this things hurt the back and as a trainer u can't tell him to go fuck him self.. the only thing i will say about the general argue here is, that all of "this" programs are good not nececery ss, i belive that u can start even with madcow or texas ofcourse after 3-4 months of any training and getting to so minimal weights so the body will know how to handle this presuers shortly, it depends u can build a AB that will b similar to SS u people look at AB like the ab that the stupid trainers build i can give some one (as i do for some who don't listen in the gym and want ab and not ss) A squat dead lift pull ups bent over row bicpes curls B bench press dips press triceps extention - overhead A squat good mourning / lunch / legs press pull ups dummbel / high pully pullover biceps curls b bench press incline dumbbel bench press tricpes extenion - lying tell him to train ABXABXABXABX work 5-8 reps 3-4 sets and every time he finishes with the current weight to put on more 2.5-5 KG in tottal the next train and it will get good resulets.. and he will be happy cuz he has bicpes curls on his prog! ![]() its all depends on the person and what does he do with his time..
yes, i'm a aggressive, its hard love. תעבדו כבד וחזק, לא לעבור את ה8 חזרות ! eat eat eat train eat eat eat sleep repeat מדריך חדר כושר מוסמך מטעם מכללת ווינגייט ![]() הלהקה שלי, לכל המוזיקים וחובבי המטאל : http://profile.myspace.com/index.cfm...ndID=443176243 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
אלוף העולם בפאורליפטינג לצעירים עד 110 ק"ג GPC
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() נחש
אני בתחילת ss שקלתי 70 על מטר 80 יד 34 בערך היום אני שוקל 90 על מטר 80רגלים גדולות יד 40 הגב שלי התרחב בהרבה החזה גדל טרפזים גדלו אמות יותר גדולות וכן גם עשיתי פעם ab ובחיים לא הגעתי קרוב לאיך שאני נראה עכשיו(הייתי מתאמן ab שנה וחצי בערך ואז הפסקתי להתאמן לשנה ואז שוב חזרתי לחצי שנה והפסקתי לעוד שנה ועכשיו חזרתי לab של חודש ראיתי זה משעמם ואני לא גדל בכלל אז התחלתי ss ואני רק מבסוט) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]() ק1בה, עכשיו רק נשאר ללמד אותך פיסוק ואתה תהיה נורמלי.
עם עם עם עם עם |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אני יקרא את הספר ואני יתחיל לעשות ss, אבל מישהו יכול להביא לי מדריך לבניית תפריט תזונה שמתאים לתוכנית?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() לי המאמנים מעולם לא הציקו עוד מהפעם הראשונה שרגלי דרכה במכון. יכול להיות שאני חלש כי אין לי לאן לשאוף בגלל המאמנים האדישים בהולמס פלייס ראשל"צ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() כשאני הייתי אמור לעבוד בהולמס פליסס רצו שאני אעשה קורס של יומיים או משהו כזה שכל מטרת הקורס זה להכשיר אותך בתור מוכר תוספי מזון ואימונים אישיים יותר טוב.
זה בטח מסביר לך את הרמה של המאמנים שם... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() למה סתם אחי יש שם אחד שעושה טק00 עם סקוואט ודדליפט של 80 קילו אחי הוא סוס אחושרמוטה!!11.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() כל המכונים בסוף רוצים למכור...
יש הרבה מאמנים בארץ שיש להם ידע, ויש הרבה יותר שאתה יכול להתעלם מהם כי אין להם ידע מעבר לקורס שהם עשו, אני מציע לשמוע לבנאדם יש הרבה חברי'ה שמתאמנים רציני, אחרי 2 דקות אתה קולט עם מי יש לך עסק עריכה: alon332, כשתגיע לאזור ה100 קילו בכל תרגיל שהוא והחזרות יהיו קצת קשות יגידו לך שאתה הורס את הבריאות שלך ואתה תמות בגיל צעיר ברגע שתתן מעל 140 קילו בתרגיל מסויים יעזבו אותך בשקט
נערך לאחרונה על ידי SmokingSnake, 07-01-11 בשעה 00:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() מצחיק שאתה אומר את זה כי בדיוק היום איזה רוסי מבוגר סיפר לי על פריצת הדיסק שהוא קיבל כי הוא עשה סקוואט בלי חגורה כשסיימתי עם הסקוואט (אם זה אומר לך גם משהו על המשקלים, פשוט אין זין להעלות סרטונים).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
|
![]() כן בטח אתה באזור ה100, אז אנשים יגידו תזהר יהיה לך בלט בחוליות ותפרוץ דיסק והברכיים שלך יתפוצצו
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() כמו שאמרתי אבל אף פעם לא הציקו לי ממש. חוץ מזה שכולם במכון הזה חלשים רצח, כל הזמן שאני במכון הזה וראיתי רק 2 אנשים עם סקוואט יותר גבוה משלי והם מגיעים פעם בירח מלא בערך, והם גם עשו ss. המצב היה ככה עוד כשהסקוואט שלי היה 90 שתבין באיזה קאנטים המכון הזה נמצא.
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
דיון חוזר על הכלבים הנחשבים "מסוכנים" | BodyKilo | פיתוח גוף-כללי | 22 | 05-09-08 00:18 |
לא עוד דיון "מאוהב בידידה" או "לא מוצא את הבולבול" | Gray | פיתוח גוף-כללי | 40 | 12-06-08 10:53 |
נשיא איראן הגיע "לנאום" בארה"ב, כנסו לעוד דיון סוער ומעניין. | megashape | פיתוח גוף-כללי | 9 | 24-09-07 22:06 |
מישהו ראה עכשיו את התוכנית "פעם בחיים" בערוץ 2? | - Idan - | פיתוח גוף-כללי | 11 | 13-08-07 10:35 |
שאלה לגבי "התוכנית" שיש לי עכשיו | xpl1 | אימונים | 7 | 14-05-07 18:47 |