|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
חבר פעיל
|
![]() גורי רק אתה חושב שכל דבר מתקשר לשואה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() גורי אתה מצחיק אותי כל פעם מחדש...
וסאבזירו אשמח לשמוע על בילדרים שמתו מחומרים וכאלה, כי כמה שהדעה הרווחת שחומרים זה השטן, לא יצא לי לשמוע על נזקים רציניים של מפתחי גוף. כמובן שתמיד אפשר להסתבך שאתה לא יודע מה אתה עושה...
![]() |
#43 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
ss זה לא צמד מילים. וגם ריפטו זה לא צמד מילים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() קראתי כתבה בbb.com לפני 7 שנים בערך על אימוני HG והיה כתוב שם משפט שתמיד קופץ לי
"don't bother asking proffesional bodybuilders for advice, most of them have no idea how they got there" אז לא ממש הבנתי למה הוא מתכוון, היום זה רק ברור כמה זה נכון, אני לא מכיר יותר מדי בילדרים אבל אם הייתי צריך לבחור למה בילדרים מתאמנים כמו שהם מתאמנים, זה בהחלט monkey see monkey do זאת הכללה, אבל כמו בכל דבר אחר שמקובל כמובן שיש כאלה שמתאמנים לפי ידע אמיתי ולא לפי מה שכולם עושים.
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
יש לעבוד בטווח תנועה מלא, ויש לשבור מרפקים וברכיים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
חבר פעיל
|
![]() ישבתי אתמול עם ריפטו על כוס טחינה עם פלאפל,הוא סיפר לי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
חבר פעיל
|
![]() חזק!
אבל למען האמת גם nick winters שהוא חבר יקר ופאוורליפטר מת לא מזמן מחומרים. אפשר תמיד להביא מלא דוגמאות ולהגיד "הוא מת בגלל חומרים".
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Banned
|
![]() חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
עוד מעט תגיד שהוא לוקח כדורים נגד לחץ דם בגלל זה, או שהוא סוכרתי כי הוא שובר מקביל... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 | |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() ציטוט:
ברגע שאנשים שואלים כאן שאלות ופשוט זורקים דברים חסרי בסיס(לנעול מרפקים ידפוק לך ת'יד בגיל 60) אז צריך לתקן, ואם 10 פעמים לא עובד בעדינות כנראה פעם ה20 צריך טיפה יותר רציני יש נטייה לאנשים בתחום לזרוק דברים באוויר שהם המציאו, לא יודע מאיפה, יש שיטות אימון מסויימות, אין בעיה עם זה, חזרות חלקיות(בין אם יסכימו אם זה או לא) זה שיטת אימון שאומרת שאני לא נח באף חלקיק שניה של הסט(נעילה של מפרק בדרך כלל= מנוחה לשריר, כל המשקל מועמס על המפרקים ככוח דחיסה/פריקה)- אפקטיבי או לא, זה כבר כל אחד שיחליט, אנחנו באימוני כוח רגילים לעבוד בעצימות גבוהה לטווח תנועה מלא, ובשביל נעילה של חצי שניה בכלל לא מתחשבים ב10 מעלות האלה, מפתח גוף אולי יעשה סט של 20 חזרות וירצה לקצץ מעט בטווח תנועה מהסיבה שציינתי(הדגשתי מעט כי לעשות חזרה של שמינית טווח תנועה, זה לא חזרה חלקית, זה ליצנות או פוזינג למצלמה) אבל לקחת שיטת אימון, ולומר שהיא מונעת פציעות, ומי שנועל ברכיים יצטרך החלפת ברך בגיל 60 זה ליצנות, טיפשות ופשוט רע כי לאנשים אין מושג מה הם אומרים לפעמים. תשאלו את איש הלילה אם התפוצצה לו הברך עם 230 קילו עליו בעמידה עם נעילה בברך, נראה לי שהוא בריא וחזק
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
נערך לאחרונה על ידי SmokingSnake, 13-12-10 בשעה 01:44. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Fat bastard
|
![]() ציטוט:
אני אגיד לך בשיא הרצינות, אם אתה רוצה ללמוד בנושא אימונים, פורום של אימוני כוח זה הדבר. אם אתה תיכנס קצת לעניינים המדעיים של אימונים אתה תבין שיש המון פרמטרים שצריך להתחשב בהם בשביל המתאמן הטבעי הממוצע עם הגנטיקה הממוצעת. צריך להתחשב בפקטור של התאוששות, פקטור של עצימות ונפח. ברגע שאחד מהם נדפק, בדר"כ המון דברים נדפקים ואנשים מתחילים להתקע. גם אם אתה מחפש להיות בילדר, ומתאמן בצורה טבעית בלי חומרים, בשביל להמשיך להתקדם תצטרך להבין את הפקטורים האלה, וזו הגדולה של פורום אימוני כוח, שאנשים מבינים בזה יותר. ברגע שאנשים רושמים שטויות או תוכנית אימונים מפוצצת בסטים או משהו בסגנון, ואתה מנסה ליצור דיון מועיל, אז הצד השני לא מוכן להקשיב. אתה שואל אותו "למה כל כך הרבה סטים?" אז הוא אומר "כי המאמן שלי אמר לי והוא סוס" או כל מני שטויות כאלו שאתה לא יכול ליצור מזה משהו מועיל. המון אנשים מסתכלים על סרטונים של בילדרים מקצועיים מתאמנים ופשוט לא מבינים שלהם זה יעזור פחות מאשר משהו הרבה יותר בסיסי. רוב האנשים שמדברים את השטויות האלה זה בדר"כ אנשים שהידע המקצועי שלהם מתחיל ונגמר בקורס מדריכים, הם אף פעם לא חיפשו משהו מעבר. אני גם לא רוצה להכליל, יש בילדרים שכן יש להם ידע. הבעיה היא שאנשים שופטים את הידע שלהם על פי הגודל שלהם, ואז אתה שואל אותם שאלה והם עונים לך שטות, לכן אי אפשר לשפוט ידע של אדם רק לפי הגודל שלו, תמיד צריך לחפש את הטיעון שעומד מאחורי הסיבה לאימון. בשורה התחתונה אם היית פותח את הראש קצת לכיווני מחשבה שונים ומנסה להבין ושואל שאלות ומשאיר את האגו בחוץ, אני מבטיח לך שהיית מקבל תשובות לעניין וזה בטוח היה עוזר לך יותר אפילו לאימונים לצורך בודי בילדינג. סתם שתדע שכל האנשים שאני מכיר שעשו תוכנית פיצולים וניסו לעבור לתוכניות ss או 5x5 למיניהן, מעולם לא חזרו לפיצולים, כנראה שיש סיבה. ובלי קשר, מהטרולים לא צריך להתרגש יותר מדי.. הקטע הוא שבדר"כ הטרולים זה ילדים. השאר פשוט לא טורחים להטריל, הם יודעים שמה שהם עושים זה טוב ולא צריכים להוכיח כלום לאף אחד. אם תשוטט בפורום תראה שהאנשים הבאמת חזקים בדר"כ לא מטרילים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#56 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() האמת שע1רז לא פה בגלל הטרלות והוא בהחלט חזק, פשוט צעיר ושטותניק
![]() |
#57 |
אלוף העולם בפאורליפטינג לצעירים עד 110 ק"ג GPC
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
חבר פעיל
|
![]() לא חסר בילדרים שמתו מחומרים הם פשוט לא היו בטופ אז אנחנו לא שמענו עליהם כנראה
הטופ 20 בילדרים בעולם שכולנו מכירים לא מתים [גם הזקנים] כי יש להם רופאים צמודים 24 שעות+מאמנים+תזונאים שעוקבים אחרי כל צעד שלהם, אז עם אפשר "להשתמש בחומרים בצורה בטוחה" אז הם מצליחים לעשות את זה. אה וסאבזירו קח דוגמא את אנדראס מאנצר שמת אחרי תחרות נראה לי כל האיברים הפניימיים שלו קרסו [המוות נגרם בעקיפין מכמויות החומרים שהוא דחף בסייקל] הוא פשוט הגיע בשייפ הכי טוב שנראה מעולם ומת מהתייבשות\אחוז שומן נמוך מדי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
צלם מעוניין לצלם בודי בילדרים | golan36 | גלריות הגולשים | 3 | 01-09-10 20:12 |
פוסטרים של בודי בילדרים? | paruz | פיתוח גוף-כללי | 11 | 27-02-09 19:10 |
בקשה בקשר לבודי בילדרים טבעיים | OverPower | פיתוח גוף תחרותי | 101 | 24-03-08 21:51 |
בודי בילדרים עם חזה מלבני? | מוטי | פיתוח גוף תחרותי | 16 | 25-09-07 01:32 |
בודי בילדרים יהודיים? | מוטי | פיתוח גוף תחרותי | 29 | 15-09-07 04:00 |