|
גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() וואלה צודק
![]() החכמתיP: דרך אגב שמתי לב לתגובות של האלו שם בפוסט..חבורה של הומואים יא אללה כל אחד שם הומו נראה לי ומתכחש לזה איך הם מפחדים מזה וכל דבר נראה להם הומו..ילדים קטנים או סתם הומואים ![]()
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
פה בפורום אפשר בכיף להגיד לגבר שיש לו גוף יפה ואו שהוא נראה טוב, בלי לצאת הומו לממה, אחד הדברים שהכי מגעילים אותי זה מגע של גבר, אפילו רק במחשבה!! אני לו יוסיף יותר כדי לא להקיא את מנת האוכל החרונה חבל על החלבון המשובח. בכל אופן, רובם אחלה אנשים עם כבוד ונימוס ויש בינהם גם הרבה קנאים שלא יודעים לפרגן, הם נקראים (haters), עובדה שהפוסט שלי קיבל כמעת את אותו מספר התגובות כמו של ההוא שהעלו לפה לא מזמן, זה שלוקח סטרואידים (או בספת הפורום "אסטרואידים") בתכלס זה לא מעניין לי ת'ביצה מה הם חושבים סתם קנאים לקחתי את זה מזה באיזי לא התרגשתי מזה כל כך...
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() השם שלך אלון נכון לא שכחתי?
חות מזה אהבתי תהיתקדמות נודת ההתחלה שלך די טובה מה יש להגיד אחי בהצלחה בהמשך יא שועל ערבות |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אוףף איזה גנים!! (מבחינת אסטטיקה!)
גורמים לי לקנא איזה חרא |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אחלה גוף אהבתי!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() איפה אתה רואה אופטימום?
מה האבדל בן זה לבין wheypro |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() כודם כל תודה לכולם על כל המחמאות, זה הפורום הכי טוב ורוב האנשים פה הם אחלה אנשים באמת...
בקשר לפוסט שפתחתי ב BB.COM ציפיתי לתגובות האלו וידעתי שזה יבוא באמת, ככה זה אמריקקים, חצי מהעם שלהם הומואים אז הם מתקחשים ומפחדים מזה, שימו לב לתגובות של האנשים שם, כל מי שכותב איזו מחמאה לא שוכח להוסיף בסוף בסוגריים את המשפט (no homo)... פה בפורום אפשר בכיף להגיד לגבר שיש לו גוף יפה ואו שהוא נראה טוב, בלי לצאת הומו לממה, אחד הדברים שהכי מגעילים אותי זה מגע של גבר, אפילו רק במחשבה!! אני לו יוסיף יותר כדי לא להקיא את מנת האוכל החרונה חבל על החלבון המשובח. בכל אופן, רובם אחלה אנשים עם כבוד ונימוס ויש בינהם גם הרבה קנאים שלא יודעים לפרגן, הם נקראים (haters), עובדה שהפוסט שלי קיבל כמעת את אותו מספר התגובות כמו של ההוא שהעלו לפה לא מזמן, זה שלוקח סטרואידים (או בספת הפורום "אסטרואידים") בתכלס זה לא מעניין לי ת'ביצה מה הם חושבים סתם קנאים לקחתי את זה מזה באיזי לא התרגשתי מזה כל כך... כן עידן אני יליד גרמניה ![]() למי ששאל בקשר לאיזה תוספים אני משתמש, שאלו אותי כבר, התשובה נמצאת באחד העמודים הראשונים. אם שחכתי לענות על חלק מהשאלות אז תשאלו שוב ואני יענה...
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() נראה מעולה!
גנטיקה מעולה גם כן. איזה לינצ' עשו בך בפורום תמונות בBB.com :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
אחראי תמונות וסרטוני פיתוח גוף.
|
![]() כל הכבוד!
גוף מצויין זכית בגנטיקה מעולה מה שהיה לך אחרי חודשיים בלבד זה מה שהרבה אנשים היו רוצים שיהיה להם. אם תיקח את זה יותר ברצינות, יכול להיות לך עתיד טוב במקצוע שיהיה הרבה בהצלחה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() גם על ההתחלה היה לך גוף מטורף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() Six Pack תצלם תמונה של עכשיו :]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
חחחחחחחחח אני יודע שראיתי אותך.. לא בשבילי בשביל אנשים אחרים שיראו את ההתקדמות.. התמונה האחרונה שיש בחתימה שלך נראה לי קצת ישנה לא? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() מטורף אחי! בעזרת השם אני יגיע לרמה שלך..
וסוליקו, יש לך גוף מטורף גם כן אז מה אתה מתלונן :d |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() תביא לינק לפוסט מ Bb.com
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: לעשות כסף באינטרנט - הכנסה פסיבית
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#20 |
מנהל ראשי
|
![]() זה די ברור למה הם יורדים עליך, המנטליות בחול קצת שונה. שגבר רוקד ככה בלי חולצה ומעלה קליפ זה נחשב הומו, אתה לא אמור לרקוד כמו איזה צ'יפנדייל אתה אמור לעלול פוזות. ודרך אגב כניראה בגלל המראה של הצ'יפנדיילס אמרו לך את זה, הגוף, התספורת השרשרת, ככה ניראים הרקדים האלה במסיבות בחול.
ומה הקטע של לרשום שאתה מגרמניה? |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|