|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() זה ברור, אבל עדיף שיקבל את הקלוריות שלו ממקורות אחרים חוץ מחלב.
כנ"ל לגבי החלבון. אני מניח שהחלב מכסה לך את כל כמות החלבון שאתה אמור לאכול ביום. ב-4 ליטר חלב יש 132 גרם חלבון, כך שאני מאמין שבמשקל שלך כיסית 90% מצריכת החלבון שלך רק מחלב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() אם זה דל בקלוריות מזה עוזר לי?
בכל מיקרה תמיד אפשר לדחוף עוד אוכל ועוד אוכל בכוח d: שמע,מה שראיתי בסירטון זה שאפשר להעביר ת'יד מתחת לגב,המרפקים נעולים,נשענים על החלק הקדמי של הגב,מבליטים את הבטן,ועוצרים את הנשימה. ככה לא? אגב גד"שניק,אם אתה שותה 4 ליטר,אני מאוד מקווה שזה של 1% או אפילו פחות. כי אם אתה שותה 3% זה כבר 120 גרם שומן,ועזוב אותך מה אתה אוכל בשאר היום...
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
ת.נ.צ.ב.ה
עוסק ב:: לאכול
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() אתה רציני? למה הוא עושה את זה?
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() אתה רוצה להגיד לי שזה בסדר אם יש לי 190 גרם חלבון ו300 פחמימות ועם זה 200 גרם שומן?
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
ת.נ.צ.ב.ה
|
![]() כי הוא בורך עם גנטיקה ולא מצליח לעלות
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() שיבושם לו. וואי מחר אני עומד להעלות ת'תפריט שלי. תקשיב אחי התאמנתי עכשיו חזק חזק בabc (עד היום) ואכלתי 1000 קלוריות יותר ממה שאני צריך ולא יאמן. בחודש האחרון לא עליתי אפילו לא ס"מ. לא בהיקף יד,חזה,רגליים... זה מתסכל רצח... אבל עליתי במשקלים. אז משהו פה ממש לא בסדר. יכול להיות ירדתי באחוז השומן? בכל מקרה מחר אני מתחיל להפציץ בקלוריות. ואז נשרוף חודש וחצי ונתחיל ss. בלי גיינר איך אני אסתדר בss וואי וואי...
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() סוכרים למינהם
אם אין לך מה לאכול/כוח לדחוף אוכל אז גם פחמימות זבל זה עדיף מאשר להשאר בגרעון/ניטראלי לחם לבן הוא בסדר (אתה אוכל איתו שומן,חלבון וירקות ככה שהערך גליקמי שלו לא קריטי) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני חייב להתחיל ss... כי עם התוכנית העכשווית אין תוצאות.
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
ת.נ.צ.ב.ה
|
![]() ציטוט:
הרעיום שעומד מאחורי התוכנית זה להרים כבד, נפח יחסית נמוך(בגלל שאתה מתחיל) ולאכול המון...
![]() |
![]() |
#14 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ותקשיב שנייה,לא ניראלי שאני מסוגל להעלות 5 קילו בבנץ' פרס מאימון לאימון! אני ממש לא מסוגל כי אני בקושי 2.5 קילו מוסיף משבוע לשבוע. מה עושים?
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
ת.נ.צ.ב.ה
|
![]() ציטוט:
ואנשים דוחפים ss כי או דחפו להם והם עברו שטיפת מוח, או שהם מוגבלים מחשבתית (אולם אירוני כי אני עושה ss) הדבר שטוב בss היא שהיא מצויינת למתחיל הרבה הצליחו, והרבה יצליחו לקבל תוצאות טובות שהם לא מss
נערך לאחרונה על ידי pala, 06-04-10 בשעה 00:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() מה מיוחד בסוכרים? פחמימות פשוטות כמו לחם לבן.
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בוא נשים את הדברים על כנם. פחמימות זה חרא, המצאה מודרנית. זה לא אוכל. בנאדם לא פעיל לא צריך בכלל פחמימות בשביל להתקיים. ככל שאנחנו פעילים יותר ככה אנחנו צריכים יותר פחמימות בשביל לתחזק בזבוז גליקוגני. לעומת זאת, בנאדם רזה שיש לו 20-30 קילו להעלות ועושה תכנית ליניארית צריך לאכול כל דבר מולו כדי לעמוד ביעדים שהוא והתכנית מציבים לו. אחר כך שהוא יוסיף על עצמו מספיק בשר וכוח הוא יוכל להתחיל לשחק עם התזונה (זה מה שעבדכם הנאמן עושה בימים אלה, אחרי יובל קילוגרמים עם פחמימות). במקרה הזה של הילד הרזה שלא מסוגל לעלות במשקל, אוכל חרא עדיף לא להצליח להעלות במשקל.
אני מקווה שדברים יותר מובנים עכשיו
![]() |
#18 | |||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
רק שאלה אחרונה:אם אני כבר בתוכנית אחת במשך שבועיים,אפשר לחתוך ממנה? כי אמרו שלעשות תרגילים מסוימים בפרק זמן קצר/להחליף תוכנית כל פחות מחודש זה לא יעיל. אז לחתוך או לא?
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כמה שאלות בנוגע לתוכנית הss ממדריך שקראתי חשוב שתענו לפני שאני אתחיל בה | digidigi | אימונים | 4 | 15-03-10 07:41 |
כמה שאלות לגבי המאמר לחיטוב | Barbell Man | תזונה ותוספים | 7 | 11-01-10 16:20 |
המאמר של שאלות נפוצות מבלבל | shahar761 | תזונה ותוספים | 4 | 24-10-07 18:13 |
קראתי עכשיו את המדריך לחיטוב של גיל גרנות ויש לי שאלות | ISR | תזונה ותוספים | 6 | 05-01-07 23:45 |
קראתי המאמר אך לא הבנתי..עזרה | shay | תזונה ותוספים | 8 | 17-12-06 21:14 |