|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() אם זה מה שעושה לך טוב... היה איתי בשכבה הבנאדם הכי מהיר בארץ (באמת, ב100 מטר) והוא היה די גרוע בריצות ארוכות למי אכפת.
![]() |
#2 |
Gay lord
|
![]() ארוחת בוקר:
1.5 כוס קורנפלקס 2 כוסות חלב 3% 2 כפות חמאת בוטנים ארוחת בית ספר: פיתה טונה בשמן ירקות ארוחת צהריים: 2 כוסות פסטה 150 גרם חזה עוף סלט ירקות+שמן זית ארוחה לפני אימון: 2 פירות אחרי אימון: 3 פרוסות לחם לבן 5 פרוסות פסטרמה ארוחת ביניים: 2 כוסות פסטה 150 גרם חזה עוף סלט ירקות+שמן זית ארוחת ערב: כוס קורנפלקס 20 שקדים 2 כוסות חלב 3% ערכים- קלוריה: 3380 פחמימה: 370 חלבונים: 185 שומן: 125 אימון בקיבוץ: ריצה - ריצה של 3 קילומטר שק אגרוף - 20 דקות של אגרוף (שכיבות סמיכה,מתח,מקבילים) כמה שיותר סבבים ברבע שעה של 5 מתח 8 מקבילים 10 שכיבות סמיכה ראשון - ss שני - מנוחה שלישי - ss רביעי - מנוחה חמישי- ss שישי - סיבולת שבת - מנוחה זה בעיקרון התוכנית וכל מה שאני מתכונן לעשות כולל התפריט תזונה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: HIP DRIVE HIP DRIVE
|
![]() דבר אחד לא הבנתי.
אתה אשכרה מתאמן (לא מדבר בכלל על ss) ועושה 20 שכיבות סמיכה? מאז שהתחלתי להתאמן כמו שצריך עליתי הרבה במשקל והכפלתי תשכיבות סמיכה שאני עושה בכמעט 4.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gay lord
|
![]() תשמע מדדתי את השכיבות סמיכה לפני חודשיים אז קבעתי לפי זה,
יכול להיות שהשתפרתי מאז אבל לא עשיתי מאז שכיבות סמיכה אבל התחזקתי אז יכול להיות שזה עלה.. בקיצור אני אשאר עם הss הרגיל וביום שישי יעשה את הסיבולת שרשמתי למעלה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() העלת סרטון שאתה עושה פרס (טכניקה רעה, אבל סוג של פוש פרס) עם איזה 50-60 קילו וכולה 20 שכיבות שמיכה?
זה נתון של בנאדם שלא מתאמן ודי חלש טבעית...
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|