|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#41 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Banned
|
![]() אמר דני דין המלך.
|
![]() |
![]() |
#44 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
חבר פעיל
|
![]() כל מי רוצה לבודד את ה4 ראשי שיעשה פרונט סקוואט זה לא לגמרי לבודד אבל
זה נותן לו הרבה דגש ודרך אגב למי שהתווכח למעלה אפשר לבודד את ה4 ראשי לצורך שיפור הסקוואט |
![]() |
![]() |
#46 |
חבר פעיל
|
![]() כן אבל למתחילים אין ממש צורך לבודד את הארבע ראשי לשיפור הסקוואט, אלא אם כן יש בעיה ספיצפית מאוד.
|
![]() |
![]() |
#47 |
סמל מין
|
![]() אחי זה לא ייתכן שאתם תלכו בעקבות ריפטו כאילו הוא מלך למרות שהטענה שאתה מציג נכונה ואני מסכים איתה, בהחלט אפשר לבודד מדי פעם ע"מ להתקדם וזה מה שאני עושה פעם בכמה זמן אני עושה שני אימונים רצופים של בידוד ואני מרגיש עם זה מצויין ואני מתקדם אז שוב פעם למה לא... והמדי פעם זה כל חודש בערך
#48 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() ציטוט:
בגלל שבנושא הזה הדעה שלי חופפת לארבל, ואני יודע בדיוק מה הכוונות שלו, הוא לא אמר שהוא לא יתן סקוואט, הוא אמר שהוא נותן עבודה מורכבת ככל האפשר, אבל אתה לא מכיר מצבים או אופי או בריאות של מתאמן כי לא כולם זהים וקיימים ילדים וקיימים קשישים וקיימות נשים וקיימים סתם עצלנים, לכן אתה לא יכול להשליך "סקוואט לכולם". נראה אותך בתור מאמן נותן סקוואט למתאמן עם פריצה דיסק ו / או מנמק את עצמך למה תבעו אותך. ואני מזמין אותך עוד 3 שבועות לבוא למכון שלי, לאימון הלם שלי שלא כולל סקוואט חופשי (אלא בסמית' המושמץ - ולפרוטקול אני עושה חופשי חוץ מהאימון הזה) ואני רוצה לראות אותך עובד בעצימות שלי, לא משקלים, עצימות (ויש מקום לשיפור אצלי) ומצליח לסיים בכלל את האימון. התענוג הצרוף באדיבות ארבל שמחר אקלל אותו שוב בליבי. |
|
![]() |
![]() |
#50 | |
אזהרה - אין לפרסם חברות מתחרות
|
![]() ציטוט:
![]() |
#51 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() איפה שהבולבול שלך
אני חייב להסכים שסמית זה זבל זה אחד המקרים היחידים שאני מעדיף להיות ראש בקיר כי זה דבר כל כך מטומטם לרוב המתחילים כלום לא ישפר סקוואט חוץ מלעשות סקוואט
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
#53 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
כמאמן אני נתקל בעשרות אנשים שלא מסוגלים (לפחות לא בשלבים הראשוניים שלהם בחדר כושר) לבצע סקוואט חופשי.בגלל זה אני אומר לכם תרדו מהעץ,יש מלא טייפקאסטים של מתאמנים ולא כל שיטת אימונים מתאימה לכולם.
![]() |
#54 | |
Banned
כללי:: דניאל
עוסק ב:: Can Squat 2 Plates
חדר כושר: גו-אקטיב
|
![]() ציטוט:
אפשר בכיף להתחיל ב3 סטים של לחיצה ואח"כ קצת סקוואט משקל גוף מתקדמים למוט ואחר כך אפשר להתחיל לשים משקל. תרגול וטכניקה עם הזמן לשם ייעול וביצוע סקוואט נכון (ותמיד שאני רושם משהו אני מדבר על המתאמן הממוצע,בלי אנשים פצועים או בעלי מוגבליות כאלה ושונות) ובשביל הפרוטוקול בחיים לא הייתי נותן סקוואט למתאמנים בגילאי 13-14-15 |
|
![]() |
![]() |
#55 |
חבר פעיל
כללי:: מקס
חדר כושר: מתנ"ס עוזיאל
|
![]() אה אם אתה מתכוון לאנשים עם מגבלות זה סיפור אחר
|
![]() |
![]() |
#56 |
|
![]() בשביל מה אתה חושב מכשירים כמו סמית' מיועדים ?לאנשים שלא יכולים לעשות תרגילים חופשיים מסויימים מסיבות שונות,זה שהרבה מתאמנים מודרנים הם קוקסינלים ולא רוצים לעבוד קשה זאת אופרה אחרת ,אבל בגלל זה אני אומר תרדו מעץ,רוב המתאמנים בחדר הכושר מגיעים למאמן עם פציעות קודמות או בעיות קודמות,בגלל זה לרוב בונים תוכניות שנראות מטופשות או חלשות מדי,אבל בסופו של יום הכל תלוי במגבלות של המתאמן.
#57 |
חבר פעיל
|
![]() גם יש לא מעט אנשים שרוצים להראות סביר בלי יותר מדי מאמצים ללמוד סקווט/דדליפט
שזה אחלה פשוט שאני מכוון לתרגילים האלה אני יוצא מנקודת הנחה שמי שגולש פה מוכן להשקיע ולכן אם הוא בוחר בדרך הקלה, חבל |
![]() |
![]() |
#58 |
משתמש פעיל
|
![]() סמית===>>
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
|
![]() מסכים.אבל שוב,בגלל כל המשתנים האלו אין צורך לטפס על העץ הגבוה הזה שאתם תמיד מטפסים עליו ומגנים על הדעה שלכם בחירוף נפשי קנאי .
#60 |
חבר פעיל
|
![]() סקווט בסמית לא עובד כמו בסקווט רגיל
בסקווט בסמית הרגליים הולכות יותר קדימה מה שלא נותן כימעט עבודה על הארבע ראשי ויותר על התחת וההאמס וטווח תנועה קצר ביותר מה שמאפשר לשים יותר מישקל בסמית. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|